Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Στο χείλος της αβύσσου


Ποτέ η ανθρωπότητα δεν έχει βρεθεί μπροστά σε τέτοιους εφιάλτες. Σήμερα ο κόσμος βρίσκεται ένα βήμα πριν από μια καταστροφή και βαρβαρότητα δίχως ιστορικό προηγούμενο.
Οι συχνές αναφορές γύρω από τη συγκρότηση της «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης», αποτελούν το προανάκρουσμα της παγκόσμιας κατάρρευσης του καπιταλισμού και ο σχεδιασμός διάσωσης των ισχυρών μέσω της ολοκληρωτικής αφαίμαξης, εξόντωσης και χρεοκοπίας των αδύνατων και του κόσμου ολόκληρου.
Οι ισχυροί του κόσμου διακρίνουν καθαρά ότι επίκειται κατάρρευση του σκιώδους νομισματικού τους συστήματος και των μεγάλων διεθνών τραπεζών και εναγωνίως σχεδιάζουν τη διάσωσή τους μέσω της καταλήστευσης και πτώχευσης του κόσμου ολόκληρου, μέσω μιας βαρβαρότητας εφιαλτικών διαστάσεων, δίχως ιστορικό προηγούμενο.
Η Άνγκελα Μέρκελ, το διατύπωσε καθαρά στους Ευρωπαίους ομολόγους της στις Βρυξέλλες: «Αφήστε τους αδύνατους της Ευρωζώνης να χρεοκοπήσουν!».
Διαβάστε εκτενές ρεπορτάζ:
http://citypress-gr.blogspot.com/2010/09/blog-post_3865.html


Όπως έχουμε αναλύσει η Ελλάδα είναι ήδη χρεοκοπημένη και δεν επικυρώνουν τη χρεοκοπία της μέχρι να αποπληρωθούν τα αφερέγγυα ελληνικά ομόλογα που έχουν στα θησαυροφυλάκια τους οι ευρωπαϊκές και οι ελληνικές τράπεζες.
Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4921


Δεν κρύβουν, όμως, την αλήθεια μόνο για τη χώρα μας. Την κρύβουν για ολόκληρο τον κόσμο.

Παρασιωπούν και αποκρύβουν την επικείμενη κατάρρευση του νομισματικού συστήματος. Την κατάρρευση των ΗΠΑ.


Όλα τα διεθνή τραπεζικά συγκροτήματα των ΗΠΑ είναι βουτηγμένα μέχρι τον λαιμό στα «τοξικά» στοιχεία του ενεργητικού τους. Οι υποθηκευμένοι τίτλοι στους ισολογισμούς τους, ομόλογα κ.λπ., τρισεκατομμυρίων δολαρίων, είναι κοπανιστός αέρας.

Οι παγκόσμιες τράπεζες εξακολουθούν να έχουν τρισεκατομμύρια «τοξικών αποβλήτων» στους ισολογισμούς τους, εξακολουθούν να είναι αφερέγγυες γιατί οι τίτλοι τους δεν πρόκειται ποτέ να ρευστοποιηθούν ή να επενδυθούν.

Εδώ οδήγησε η πολιτική της προσφοράς πληθωριστικού χρήματος, μια πολιτική «ασπιρίνης» στη νόσο της καπιταλιστικής κρίσης και ως τέτοια το μόνο που κατάφερε ήταν να καθυστερήσει την κατάρρευση του νομισματικού συστήματος.

Κάθε, όμως, τεχνητή καθυστέρηση της κατάρρευσης οδηγεί αναπόφευκτα σε πιο παταγώδη και βίαιη κατάρρευση…


Όλο, λοιπόν το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα είναι υπό πτώχευση. Οι κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο συνωμότησαν και συμφώνησαν να μην αποκαλύψουν το σύνολο των υποχρεώσεών τους για να μη προκαλέσουν πανικό, όπως συνέβη με την Northern Rock στη Βρετανία.

Όπως είναι φυσικό, ο μεγάλος ασθενής είναι οι ΗΠΑ. Είναι σε μονάδα εντατικής θεραπείας και κλινικά νεκρός.


Αυτό έχει οδηγήσει στη συσσώρευση μεγάλων αποθεμάτων εκρηκτικών υλικών στο εσωτερικό της αμερικανικής κοινωνίας, έτοιμα για ανάφλεξη. Ήδη Ο αριθμός των φτωχών στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, αυξήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά και συνεχίζει να καλπάζει. 43,7 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες φτώχειας, το υψηλότερο ποσοστό εδώ και 51 χρόνια, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η στατιστική υπηρεσία της χώρας.

Παράλληλα, ο αριθμός των Αμερικανών χωρίς περίθαλψη ιατροφαρμακευτική έχει αυξηθεί σημαντικά, φτάνοντας τα 51 εκατομμύρια το 2009, σε σχέση με τα 46,3 εκατομμύρια το 2008.

Μπροστά σε τέτοιες συνθήκες ολικής κατάρρευσης του καπιταλιστικού συστήματος οι ισχυροί ιμπεριαλισμοί εναγωνίως αναζητούν παράθυρα σωτηρίας.


Τα μόνα παράθυρα είναι να κάνουν ερείπια τον κόσμο, κερδοσκοπώντας αγρίως πάνω στα ερείπια. Να διασωθούν δηλαδή από την πτώχευση των αδύνατων καπιταλιστικών κρατών, αφού πρώτα στραγγίσουν και την τελευταία σταγόνα του αίματός τους.




Αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει η «κραυγή» περί «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης»: Διάσωση του διεθνούς νομισματικού συστήματος, φορτώνοντας τα βάρη της καπιταλιστικής κατάρρευσης στους αδύναμους του πλανήτη.

Αυτό σημαίνει συγκεκριμένα: Χρεοκοπία και πτώχευση των αδύνατων και καταλήστευση των οικονομικών, κοινωνικών και ΕΘΝΙΚΩΝ τους πόρων, δηλαδή κατάλυση των εθνών και κατασκευή πειθήνιων προτεκτοράτων.


Η Ελλάδα είναι η πρώτη που θυσιάζεται στο βωμό της διάσωσης των διεθνών ληστών και μαφιόζων.


Τα κυβερνητικά ανδρείκελα υλοποιούν αυτές τις εντολές με τη χρόνια προλείανση του εδάφους από όλα τα πολιτικά κόμματα και την αγαστή συνεργασία όλων.


ΟΛΟΙ εργάστηκαν για αυτά που συμβαίνουν σήμερα, για την καταστροφή της χώρας μας, γι’ αυτό δεν λένε και την ΑΛΗΘΕΙΑ γύρω από την πτώχευσή μας και γύρω από την κατάρρευση του διεθνούς νομισματικού συστήματος.

ΟΛΟΙ συνωμοτούν σε βάρος του ελληνικού λαού και συμμετέχουν στους μακάβριους σχεδιασμούς της «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης»: Στην κατασκευή των φέρετρων των λαών…

ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ.
ΟΙ λαοί δεν θα μπούνε στα φέρετρα...

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP