Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΜΠΑΜΑ: O xαφιές της CIA


Συγκλονιστική αποκάλυψη του εγκυρότατου γαλλικού ηλεκτρονικού περιοδικού:
http://www.voltairenet.org
La biographie cachée des Obama: une famille au service de la CIA

Ο αμερικανός δημοσιογράφος Wayne Madsen, μετά από εξονυχιστική έρευνα στα επίσημα και αποχαρακτηρισμένα αρχεία της γνωστής CIA, επιβεβαιώνει και τεκμηριώνει την «αμερικανική λογική», αυτή που όλος ο κόσμος υποψιάζεται και βιώνει στους εθνικούς του χώρους: Ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ασκούν άμεσα ΠΟΛΙΤΙΚΗ και επιβάλουν τους πολιτικούς ηγέτες που θέλουν, όχι μόνο στα προτεκτοράτα τους (Ελλάδα, κ.λπ), αλλά και στην ίδια τους τη χώρα…

Περιττό να πούμε, ότι αυτή την πάγια πολιτική των εφιαλτικών μηχανισμών των ΗΠΑ, την ιστορικά επαληθευμένη πολλές φορές, την χαρακτηρίζουν «συνωμοσιολογία», οι ποικιλόχρωμοι δωσίλογοι της Νέας Τάξης.
Ο Wayne Madsen αποκαλύπτει με ντοκουμέντα ότι όλο το «σόι» του Ομπάμα, γονείς, γιαγιά και πατριός, ήταν στρατολογημένοι χαφιέδες της CIA, συμμετείχαν στις βρόμικες «επιχειρήσεις» της στην Κένυα.



Συμμετείχαν επίσης σε «επιχειρήσεις» αντιμετώπισης της «Κινεζικής» και Σοβιετικής κομμουνιστικής επιρροής στα αμερικάνικα Πανεπιστήμια και στο χαφιεδισμό εναντίον Αφρικανών ηγετών του Κινήματος των Αδεσμεύτων»!

Η οργάνωση Business International Corporation, που χρησιμοποιείται ως «κάλυψη» της Cia, χρησιμοποίησε τον Ομπάμα, ως χυδαίο πληροφοριοδότη από το 1983!

Τα αποχαρακτηρισμένα απόρρητα έγγραφα της Cia, μας εξηγούν έτσι το πώς...βρέθηκε πρόεδρος των ΗΠΑ ένας χαφιές!


Και εμείς καταλαβαίνουμε γιατί υπήρξαν τέτοιες υμνολογικές υστερίες για τον άνθρωπο της CIA στην Ελλάδα: Εδώ υπάρχει στρατός ολόκληρος, δικτυωμένος σε όλο το πολιτικό, δημοσιογραφικό και πνευματικό οικοδόμημα, που εκτελεί τις εντολές των αμερικανικών υπηρεσιών και προωθεί τα μακάβρια σχέδιά τους…

Δεν πρέπει, λοιπόν, να απορούμε γιατί ο πρωθυπουργός μας, οι υπουργοί του και οι ηγεσίες ΟΛΩΝ των κομμάτων συμπεριφέρονται σαν ανδρείκελα, επενδύοντας συχνά αυτές τις «εξαρτήσεις» τους με το «λίπος» ρητορικών φράσεων εναντίον της παγκοσμιοποίησης, της Νέας Τάξης, του ιμπεριαλισμού και ακόμα εναντίον του αμερικανισμού.

ΟΥΤΕ να απορούμε για το ποιοι κατασκευάζουν και καθοδηγούν την ποικιλία των τρομοκρατικών ομάδων: «αντιεξουσιαστικές» υπογραφές της CIA…

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να απορούμε, αλλά να καταλαβαίνουμε και να γκρεμίζουμε τις μυθολογίες της Νέας Τάξης.

Το http://www.voltairenet.org έχει κάνει συνταρακτικές και τεκμηριωμένες αποκαλύψεις γύρω από τη πολιτική των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, τα Βαλκάνια και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Ένας από τους στυλοβάτες του περιοδικού είναι Thierry Meyssan ο οποίος από πρώτος γκρέμισε τη μυθολογία γύρω από τη μεγαλύτερη προβοκάτσια του αιώνα: ΤΗΝ πτώση των Δίδυμων Πύργων».

Το Ρεσάλτο έχει μεταφράσει πολλά κείμενα από
http://www.voltairenet.org

Τα σπουδαιότερα:

α). Thierry Meyssan: 5 χρόνια πολέμου. Απολογισμός και προοπτικές στο Ιράκ
http://resaltomag.gr/228.mag

β). Pierre Hillard: Το Κόσοβο και η γεωπολιτική των Βαλκανίων
http://resaltomag.gr/225.mag


Επίσης από το Reseau Voltaire έχουμε μεταφράσει τη συνέντευξη του Σεβ. Επισκόπου Αρτεμίου Ραντοσάβλιεβιτς:
«Με την είσοδό του στο Κόσοβο για να φέρει την ειρήνη,
το ΝΑΤO έφερε την κόλαση»

Βρίσκεται εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4209

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP