Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Βροντούν τα πέταλα, βροντούν και οι σακοράφες!


ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ


Δεν ξέρω τον κύριο που με την "σκηνοθετική επιμέλεια" του BBC έβγαλε το παπούτσι και το πέταξε στον κατοχικό πρωθυπουργό, ούτε φυσικά γνωρίζω αν του είχε μείνει στάλα "επαναστατικού" αυθορμητισμού. Αυτό όμως που φάνηκε από το video του BBC είναι ότι όλα έγιναν μόνο και μόνο για να δείξουν τα κανάλια κάτι "διαφορετικό", κάτι πιο "πιασάρικο" από αυτές τις ...βαρετές εικόνες με τους χιλιάδες αγανακτισμένους άνεργους , ταλαιπωρημένους εργάτες και υπαλλήλους, που διαδήλωναν την αντίθεσή τους στη νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα του "αντιεξουσιαστή" σφετεριστή της εξουσίας.



Τα τηλεοπτικά επιτελεία είδαν ότι με τον Μπούς,
η "μουσουλμανική χειρονομία" της ρίψης παπουτσιού, έφερε στα κανάλια περισσότερους τηλεοπτικούς "πελάτες" από όσους είχαν φέρει οι ζωντανές μεταδόσεις της σφαγής των αμάχων της Βαγδάτης, και σκέφτηκαν ότι ένας "μουσάτος" Έλληνας θα μπορούσε να παίξει άριστα τον "ταλιμπανέζο ήρωα, μιας και ο Παπανδρέου έτσι κι αλλιώς το έχει στο αίμα του το "ταμπεραμέντο" του Αμερικανού προέδρου.

Το αποτέλεσμα ήταν φυσικά το αναμενόμενο. Όλα τα κανάλια, ντόπια και ξένα, ασχολήθηκαν με τον "Έλληνα Ταλιμπάν" κάνοντας τους υπόλοιπους διαδηλωτές να φαίνονται γραφικοί παλιομοδίτες χωριάτες.

Αν τα κανάλια έκαναν τη "δουλειά" τους χρησιμοποιώντας την αφέλεια ή την επιπολαιότητα ενός "οργισμένου πατριώτη", τότε τι να πούμε για μερικούς αριστεροδέξιους "πατριώτες" που όχι μόνο εκμεταλεύτηκαν αυτό το καλοστημένο "θέατρο" αλλά "πάτησαν" πάνω σε αυτό και δακτυλοπατώντας παρίσταναν μετά τους "γίγαντες" της ...επανάστασης;

Δεν θα διαβάζατε αυτές τις γραμμές, αν δεν είχαμε ακούσει του κόσμου τις βλακείες απο διάφορους "μαθητευόμενους μάγους" που έτρεξαν να δηλώσουν σύντροφοι του παπουτσορίπτη επαναστάτη γιατρού.

Μέχρι που γράφτηκε ότι εξ αιτίας αυτού του γεγονότος, ο Παπανδρέου έκανε πίσω σε ορισμένα θέματα, ή ακόμα ότι ο τάδε σύντροφος του είναι αν όχι ανώτερος τουλαχιστον ισάξιος του Τσε Γκεβάρα.

Διαβάσαμε επίσης πολλές άλλες σαχλαμάρες,
οι οποίες σε συνδυασμό με τον νεοεποχήτικο εμετό της πρωθυπουργικής ομιλίας και συνέντευξης τύπου, μας έκαναν να αισθανθούμε ότι τελικά η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" δεν έχει αφήσει ούτε μια γωνιά χωρίς "κάλυψη".

Μετά τις ελλαδεμπορικές μπουρδολογίες του δεξιού δεκανικιού του ΠΑΣΟΚ, η "Pax Americana" φρόντισε για το μαγάρισμα , και απο την "αριστερή" μεριά , του πατριωτισμού των Ελλήνων ,τον οποίο ο δίψυχος σφετεριστής της εξουσίας και κατοχικός πρωθυπουργός μισεί και θέλει να αντικαταστήσει με έναν ..."νέο" made in USA.

Που ήταν ο "ανταγωνιστής" του Τσε Γκεβάρα και οι "μαχητές" του, όταν το ΠΑΣΟΚ με τη στήριξη των "Ελλαδεμπόρων" του Καρατζαφερέϊκου εκχωρούσε την εθνική μας κυριαρχία στο ΔΝΤ και την "τρόικα";
Ποιά ήταν η τοποθέτησή τους όταν η αντίσταση της κομματικής αντιπολίτευσης περιοριζόταν είτε στο νευρικό κούνημα της βεντάλιας στο δεξιό ή στο αριστερό μάγουλο, είτε σε "αποστειρωμένες παρελάσεις" λαϊκής εκτόνωσης;

Αυτοί που οργάνωσαν την παράσταση της "διαμαρτυρίας του παπουτσιού" και που φρόντισαν να κάνει το γύρο του κόσμου απο τα τηλεοπτικά κανάλια,
κατάφεραν να δημιουργήσουν στους ξένους την εντύπωση ότι οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν διάθεση να αντιδράσουν δυναμικά στην νεοταξική λαίλαπα και ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι χοντροκομένες μιμήσεις μεμονωμένων μουσουλμάνων ακτιβιστών.

'Οχι αγαπητοί κύριοι των κομμάτων της βουλής και αυτών που περιμένουν απ΄έξω για να μπουν σφήνες στα λερωμένα έδρανα.

O Ελληνικός λαός όταν εξεγείρεται δεν πετάει ούτε λουκούμια ούτε παπούτσια.


Ο αληθινός πατριωτισμός θέλει λεβεντιά και ανιδιοτέλεια και όχι σκηνοθεσία και μασκαρέματα.


Δεν φεύγει ο εφιάλτης του αντίχριστου σιωνισμού ούτε με παπούτσια, ούτε με ξόρκια ,ούτε με "αποστειρωμένες" απο τον λαό διαδηλώσεις ,αλλά με το να συνειδητοποιήσουμε ότι ο αγώνας θα γίνει και αυτή τη φορά "Δια την πίστην του Χριστού την Αγίαν και δια της πατρίδος την Ελευθερία".

Και "η πίστις του Χριστού η Αγία" δεν είναι ούτε η εκσυγχρονισμένη πρόταση της μετανεωτερικής "θεολογίας" των γνωστικιστών βολεμένων,ούτε η ξεχειλωμένη νεο-ορθόδοξη θολοκουλτούρα των "λογίων", αλλά αυτή που μας άφησαν ως παρακαταθήκη οι Άγιοι Απόστολοι και οι Πατέρες της Εκκλησίας μας, αυτή που μας δίδαξαν : ο Παπουλάκος ,ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Γέροντας Παϊσιος , ο Γέροντας Πορφύριος ,ο Π. Αντώνιος Αλεβιζόπουλος και όλοι οι Ομολογητές και Μάρτυρες του χθές και του σήμερα.


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP