Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Τα «Βατοπέδια» των βρώμικων πολιτικών παιχνιδιών


Από την πρώτη στιγμή αναλύσαμε με πλήθος κειμένων ότι το Βατοπέδιο επιλέχτηκε ως ο πλέον προνομιακός χώρος των βρώμικων πολιτικών παιχνιδιών, η αιχμή του δόρατος των «νατβάδων» και του «εκσυγχρονιστικού» παρακράτους με πολυεδρικούς στόχους.
Οι δύο κεντρικοί στόχοι αυτού του επιλεγμένου και εν πολλοίς κατασκευασμένου σκανδάλου ήταν δύο:
α). Η κατασυκοφάντηση του μοναχισμού και συνακόλουθα της Ορθοδοξίας.
 

Πάνω σε αυτό είχαμε γράψει, το Δεκέμβριο του 2008, το άρθρο: «Πλανητικό κράτος και Εκκλησία είναι ασυμβίβαστα»
Εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2893

β). Η ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή.

Πάνω σε αυτούς τους άξονες κινήθηκαν όλα τα καθεστωτικά όργανα της νεοταξικής μηχανής: Το «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος, οι σκοτεινές και μαφιόζικες διαπλοκές του και τα διατεταγμένα «γρανάζια» του επιχειρηματικού, πολιτικού, κρατικού και δημοσιογραφικού υπόκοσμου.

Σήμερα αρχίζει να ξετυλίγεται το νήμα της μεγάλης απάτης και να έρχονται στην επιφάνεια οι μαφιόζικοι μηχανισμοί που έστησαν το «σκάνδαλο του Βατοπεδίου», συνακόλουθα και οι στόχοι αυτού του βρώμικου παιχνιδιού.
Διαβάστε εδώ:
http://trelogiannis.blogspot.com/2010/09/blog-post_747.html

Και εδώ:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/09/blog-post_7790.html


Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ένα ιστορικό αξίωμα το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε:
Τα σκάνδαλα είναι εξωτερικές φουσκάλες μιας βαθιάς εσωτερικής σήψης του καθεστώτος που το ίδιο το καθεστώς τις «τρυπά», δηλαδή αποκαλύπτει, επιλεκτικά ή κατασκευάζει για να επικαλύψει τη σήψη του και να παίξουν οι σπόνσορες, οι κατασκευαστές και οι έμποροι των «σκανδάλων», μέσω μια κατακλυσμιαίας σκανδαλολογίας, τα δόλια και βρώμικα πολιτικά τους παιχνίδια, να καρατομήσουν πρόσωπα και να προβοκάρουν και κατασυκοφαντήσουν καταστάσεις, ιδέες, ιστορικά και εθνικά κεκτημένα...


Αναδημοσιεύουμε ενδεικτικά, ένα από τα άπειρα κείμενά μας, που είχαμε γράψει το Νοέμβριο του 2008.
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=18638#18638





Μόνο οι τυφλοί πλέον δεν βλέπουν…

Άν θέλουμε να βλέπουμε το ΔΑΣΟΣ και όχι μόνο το ΔΕΝΤΡΟ, ας θυμόμαστε κάθε μέρα και κάθε ώρα, αυτό το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ και ΠΟΛΥΣΗΜΑΝΤΟ κείμενο:

«ΠΡΟΣΟΧΗ
Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας μικρή. Η βιασύνη του Πούτιν και οι αντιδράσεις των Αμερικανών, δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε μια σκληρή αναμέτρηση.
Αυτονόητο είναι ότι χρειάζονται προσεκτικές αποφάσεις και ευέλικτες κινήσεις.
Η Ελλάδα πρέπει να βγει κερδισμένη και να μη γίνει στόχος εκδικητικής μανίας.
Διότι όλοι γνωρίζουμε πλέον πώς αντιδρούν οι μεγάλες δυνάμεις…»



Εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ»-29.6.07
Πρώτη σελίδα, κάτω δεξιά



Εκείνη ακριβώς την εποχή, στο τεύχος του Ιουλίου του ΡΕΣΑΛΤΟ γράφαμε:

«Οι τωρινοί εμπρησμοί έξω από όλα αυτά, πρέπει να αποσκοπούν και στον εκβιασμό της κυβέρνησης Καραμανλή. Μετά τις συμφωνίες με τον Πούτιν ξέσπασαν σε όλη την Επικράτεια. Και έχουμε άμεσα μπροστά μας εθνικά θέματα υψίστης σημασίας (Σκοπιανό, Κύπρος κ.λπ.) που θα προκαλέσουν μεγάλες εντάσεις στο κυβερνητικό οικοδόμημα.
Πίσω από κάθε μεγάλο εμπρησμό υπάρχει και ένας πολιτικός εκβιασμός. Πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, π.χ., όταν ήταν να υπογραφούν οι Συνθήκες κατοχής της Ελλάδας από τις ξένες μυστικές υπηρεσίες, είχαν ξεσπάσει εμπρησμοί. Όταν τα δώσαμε όλα, σταμάτησαν μετά δια μαγείας…
Αν μελετήσει κανείς συγκεκριμένα κάθε μεγάλο εμπρησμό θα διαπιστώσει ότι στόχευε στην επιβολή πολιτικών λύσεων που προωθούσαν νέα πολιτικά δεινά στον ελληνικό λαό».


Από τότε, σε σειρά άρθρων, αναλύαμε τους στόχους των Αμερικανών και του «εκσυγχρονιστικού παρακράτους». Τους συνοψίζαμε στα κάτωθι:


«α) Γκρέμισμα του Καραμανλή και αποδόμηση του κομματικού τοπίου μέσα από νέες επιμειξίες και κομματικές κατασκευές ΑΠΟΛΥΤΑ ελεγχόμενες. Γι’ αυτό και κάθε «γύπας» κράζει αφηνιασμένα. Διεκδικεί μια θέση στο νέο σκηνικό προτεκτοράτων.
β) Επίλυση των μεγάλων εθνικών μας προβλημάτων σύμφωνα με τις βουλές των ΗΠΑ.
γ) Προώθηση των νέων προδοσιών που ετοιμάζουν για την Κύπρο.
δ) Πιο ταχεία ισοπέδωση της ελληνικής κοινωνίας, της ιστορίας, των παραδόσεών της και του πολιτισμού της.
ε) Και φυσικά ανακοπή κάθε σχέσης με τη Ρωσία, ακόμα και ακύρωση των συμφωνιών για τους αγωγούς».


Το Βατοπέδιο επιλέχτηκε ως η αιχμή της μετωπικής σύγκρουσης και ανατροπής του Καραμανλή. Ο Τατούλης και κάποιοι άλλοι εντός της Ν.Δ. σαν τα «γρανάζια» της ανακτορικής ανατροπής.


ΟΛΑ όσα αποκαλύπτονται σήμερα στο «σκάνδαλο» του βατοπεδίου αποδεικνύουν τη «μηχανή» που είχε μπει σε κίνηση: Το «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος, οι σκοτεινές και μαφιόζικες διαπλοκές του και τα διατεταγμένα «γρανάζια» του επιχειρηματικού, πολιτικού, κρατικού και δημοσιογραφικού υπόκοσμου.

Ίσως, για πρώτη φορά στην ιστορία έρχονται στο φως όλες οι δολοπλοκίες και οι συνωμοσίες της πλανητικής εξουσίας και των εγχώριων εντολοδόχων τους.


Για πρώτη φορά στην ιστορία, εκδηλώνεται τόσο αποτρόπαια και ανοικτά η σήψη και τα βρώμικα παιχνίδια των κομματικών, καθεστωτικών γραφειοκρατιών (όλων των κομμάτων) και του παρακράτους.
Μόνο οι τυφλοί πλέον δεν βλέπουν…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP