Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ο νεο-εποχήτικος ψευτοσυναγερμός σε λίγο θα κάνει μόνο για "κουδούνα" σε κοπάδι!


 ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
 
Σχόλιο "Κλασσικοπερίπτωσης"
Έστω και κατόπιν εορτής μερικά στελέχη του αντι-Ορθόδοξου ψευτοσυναγερμού κατάλαβαν ότι πίσω απο την αλεσμένη φάβα που πλασάριζε ως ιδεολογία ο Καρατζαφύρερ υπήρχε πολύ σαπίλα.

Πιό κάτω
αναδημοσιεύουμε την επιστολή παραίτησης ενός εκ των ιδρυτικών μελών του " ελλαδεμπορικού" όχι γιατί μας νοιάζουν οι εσωτερικές τους φαγωμάρες, αλλά διότι άλλο είναι να τα λέμε εμείς, που έτσι κι αλλιώς εξ αρχής είμαστε ενάντιοι σε αυτό το κομματικό συνοθύλευμα ιδεών, και άλλο να τα λέει ένας που ήταν σαρξ εκ της σαρκός του.
Αυτό που συνάγεται ως συμπέρασμα

είναι ότι τίποτα κίβδηλο και συνθετικό δεν έχει διάρκεια ζωής, πολύ περισσότερο όταν στη σύνθεσή του έχει χρησιμοποιήσει μητσοτακέϊκες συνταγές.

Αγαπητοί συμπολίτες του "ελλαδεμπορικού" δεν μπορείτε να ανεβάσετε ένα "έργο" μόνο επειδή ο αρχηγός σας έστησε έναν "μπερντέ" που το ονόμασε νέα πολιτική σκηνή.
Απο καραγκιόζηδες και καραγκιοζοπαίκτες χορτάσαμε , αυτό που θέλει ο τόπος είναι παραγωγή γνήσιου πολιτικού λόγου και όχι άλλα θέατρα νεοταξικών σκιών.


ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΡΧΩΝ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Ο Ελευθέριος Λιβιεράτος ιδρυτικό πρώην στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ, επί 10 έτη υπεύθυνος ΝΕ.Ο.Σ. Α' Πειραιώς και διατελέσας και αντιπρόεδρος της Φ.Ο.Σ. εξηγεί τους λόγους παραίτησής του από το κόμμα στην επιστολή παραίτησής του:

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες...

Ο όρκος αγώνος που δώσαμε όλοι οι σύνορκοι όταν δημιουργήσαμε τον ΛΑ.Ο.Σ.
μεταξύ άλλων ανέφερε: Ορκίζομαι να εργάζομαι για το καλό του έθνους και την ευημερία του λαού μας. Ορκίζομαι για μια Ελλάδα μεγάλη, ισχυρή, ελεύθερη, ανεξάρτητη, κυρίαρχη και δυνατή. Ορκίζομαι το έθνος και ο λαός να προτάσσονται και αυτής της ζωής μου.

Την ώρα που ο λαός εξαναγκάζεται να μειώσει το βιοτικό του επίπεδο, υποβάλλεται σε περικοπές μισθών-δώρων-δεδουλευμένων-συντάξεων και υποχρεώνεται ελέω κρίσης να καταβάλλει πλήθος άμεσων και έμμεσων φόρων, έρχονται τα κόμματα και προσλαμβάνουν 232 υπεράριθμους υπαλλήλους στη βουλή.

Ο κος πρωθυπουργός δεν πάγωσε τις προσλήψεις στο Δημόσιο; Επειδή οι υπέρμαχοι αυτής της ενέργειας ισχυρίζονται ότι υπάρχει νομοθετική ρύθμιση Σιούφα και ότι δήθεν δεν μπορεί να αγνοηθεί, τονίζω ότι η ελληνική βουλή έχει αγνοήσει και καταργήσει θεμελιωμένους παλαιούς νόμους εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Άρα υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Τα δικά μας παιδιά, τα γαλαζοαίματα, που χωρίς ΑΣΕΠ προσλαμβάνονται στο Δημόσιο με 16 εξωπραγματικούς μισθούς από 1900 μέχρι 3500 euro, και τα παιδιά του λαού με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά που περιμένουν 10-15 έτη για να διοριστούν μέσω ΑΣΕΠ στο δημόσιο με 12 μισθούς των 800 euro (και αν διοριστούν).

Οι βουλευτές, εάν ήθελαν, θα μπορούσαν με νέο νόμο να παγώσουν αυτές τις προσλήψεις.
Ακόμη και ο πρωτοετής της Νομικής γνωρίζει ότι οι νόμοι καταργούνται από άλλους νέους νόμους που ρυθμίζουν διαφορετικώς την περίπτωση. Οι βουλευτές δεν το έκαναν διότι προφανώς ήθελαν να εξοφλήσουν κομματικά γραμμάτια. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι αντιπρόσωποι του λαού νομοθετούν με γνώμονα το ατομικό τους συμφέρον και ορίζουν οι ίδιοι τα προνόμιά τους (αποζημιώσεις, κρατήσεις, συντάξεις).

Οι προσλήψεις αυτές είναι νόμιμες. Ότι όμως είναι νόμιμο δεν είναι απαραίτητα και ηθικό. Στα μάτια του δοκιμαζόμενου λαού, η πράξη αυτή συνιστά ρουσφετολογικό όργιο και ως εκ τούτου είναι ανήθικη πράξη. Με τέτοιες πρακτικές εργαζόμαστε για το καλό του έθνους και θα κάνουμε την Ελλάδα μεγάλη;

Ρωτήσατε τον λαό ποτέ αν επιθυμεί να πληρώνει 20 δις δραχμές ετησίως τους 1500 υπαλλήλους της βουλής; Ενημερώσατε ποτέ το λαό για το ειδικό επίδομα (15ος και 16ος μισθός 7000-20000 euro αφορολόγητα) που παίρνουν ετησίως λόγω «σκληρών συνθηκών εργασίας»; Αυτή είναι η διαφάνεια και η αξιοκρατία του ΛΑ.Ο.Σ.; Αυτό είναι το διαφορετικό που προτείνουμε στον λαό; Τη συμμετοχή των «δικών μας παιδιών» στο τσιμπούσι; Αφήστε τα άλλα κόμματα. Γνωρίζαμε τις πρακτικές τους. Ο ΛΑ.Ο.Σ. γιατί δεν αρνήθηκε να στείλει άτομα στη βουλή με τους συγκεκριμένους όρους πρόσληψης; Γιατί προκαλεί έτσι το δημόσιο αίσθημα;

Πρώτα προσβάλλει τα στελέχη του που αγωνίστηκαν για αρχές και αξίες τόσα χρόνια κάτω από αντίξοες συνθήκες και μετά τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους που περίμεναν την κοινωνική δικαιοσύνη Καρατζαφέρη.

Από τη μία ο ΛΑ.Ο.Σ ζητάει πάγωμα των προσλήψεων στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ για το λαουτζίκο και από την άλλη βολεύει τα δικά του παιδιά στο Δημόσιο χωρίς ΑΣΕΠ.


Από τη μία ο κος Καρατζαφέρης ζητάει κατάργηση του 14ου μισθού (διότι δεν υπάρχει όπως λέει σε άλλα κράτη) από την άλλη όμως να παίρνουν οι υπάλληλοι της Βουλής 16 μισθούς. Αυτή είναι η αρχή της ισότητας, της ισονομίας, των ίσων ευκαιριών στην εργασία; Αυτή είναι η δημοκρατία;

Δημοκρατία σημαίνει ο κάθε βουλευτής να παίρνει 8000 euro/μήνα και να διορίζει από το παράθυρο στη βουλή συγγενικά πρόσωπα και συνεργάτες με 16 παχυλούς μισθούς, επειδή του το επιτρέπει ο νόμος που ο ίδιος κατασκεύασε; Δημοκρατία είναι οι έλληνες βουλευτές να εμπαίζουν το λαό ότι τάχα μείωσαν 500 euro το μισθό τους και συμπάσχουν, ενώ στην πραγματικότητα με την αύξηση των συνεδριάσεων των επιτροπών τον αύξησαν 1500 euro;

Τον Ιανουάριο του 2010 οι πολίτες πλήρωσαν 260000 euro για τις επιτροπές τους.
Τον Μάρτιο, που άρχισε η υποτιθέμενη μείωση των μισθών τους, οι πολίτες πλήρωσαν 590000 euro για τις επιτροπές τους. Άρα ο μισθός τους αυξήθηκε περίπου 2000 euro στον καθένα τους. Η περίφημη λιτότητα μόνο για τους ανήμπορους μικροσυνταξιούχους γέροντες και τη γενιά των 700 euro ισχύει; Για αυτούς όχι; Οι 300 βουλευτές θεωρούν ότι είναι οι Ηγεμόνες μας, η Ελλάδα είναι το φέουδό τους και εμείς οι πολίτες οι υποτακτικοί τους.

Δε θα αναλύσω στην παρούσα άλλα θέματα
που προσέβαλλαν την Εθνική συνείδηση και τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων του ΛΑ.Ο.Σ. αυτά τα 10 έτη διότι δεν θα είναι επιστολή αλλά βιβλίο. Και δε μιλάω για πολιτικούς ελιγμούς αλλά για οφθαλμοφανείς «λανθασμένες» πρακτικές (προκλητικές επιλογές υποψηφίων πχ. Τούρκος Κεμαλικός υποψήφιος στη Ροδόπη Εκλογές 2007-ναι, ο πρώην κατήγορος της Ελλάδος στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, γραμμή στις τοπικές για συγκεκριμένα πρόσωπα που πρέπει να «βγουν», εξοβελισμός και υποβάθμιση σε ιδρυτικά στελέχη, «κατά λάθος» τα σκόπια Μακεδονία κλπ). Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα στελέχη που αποχώρησαν τους τελευταίους μήνες ως προς την πλήρη αντιδημοκρατικότητα στην εσωτερική λειτουργία του κόμματος (διορισμένα μέλη κεντρικής επιτροπής, διορισμένα μέλη νομαρχιακών επιτροπών, διορισμένα όργανα του κόμματος).

Τελευταία είχαμε και την υπερψήφιση του μνημονίου με το επιχείρημα ότι χρειαζόμασταν άμεσα χρήματα για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις και να εξασφαλιστεί η ηρεμία στη χώρα.

Αυτό όμως που δεν έλαβε ο ΛΑ.Ο.Σ. υπόψη του (ή μήπως έλαβεWink και δεν είπε στον ελληνικό λαό είναι αυτό που αναφέρεται στη δανειακή σύμβαση με τα κράτη της ΕΕ και το ΔΝΤ στη σελ.119 «Δεν μπορεί η Ελλάδα μόνη της να πάρει δάνειο από κανέναν άλλον δανειστή, καθώς και δεν μπορεί να υποθηκεύσει έναντι άλλων περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το χρέος της (πχ Κίνα, Ρωσία)» και στη σελ.129 «Ο δανειστής δικαιούται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του». Δηλαδή τα κράτη που μας δάνεισαν αύριο μπορεί να πουλήσουν τις υποχρεώσεις μας στην Τουρκία ή στα Σκόπια ή στην Αλβανία και η Ελλάδα να χρωστάει σε Τουρκία, Σκόπια ή Αλβανία! Και αν αδυνατεί κάποια στιγμή να πληρώσει; Τότε κατάσχεται η εθνική περιουσία της.

Οι Έλληνες θα αντικρύσουν την τουρκική σημαία σε λιμάνια των νησιών μας, σε δημόσιες υπηρεσίες, ή τη σκοπιανή στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Αν η φιλοσκοπιανή Σλοβενία απʼ την οποία δανειστήκαμε 388 εκατομμύρια euro μεταβιβάσει τις υποχρεώσεις μας στα Σκόπια, σκεφτήκατε θα συμβεί; Είναι πολύ εύκολο η Ελλάδα να μην καταφέρει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της αφού στη σελ.123 αναφέρει ότι «αν η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια που λήγουν ή προβεί σε στάση πληρωμών κάποιου άλλου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει άλλα χρήματα από τον μηχανισμό και υποχρεούται να αποπληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις».

Επίσης βάσει του μνημονίου η Ελλάδα δε μπορεί να προσφύγει σε κανένα διεθνές όργανο ή δικαστήριο (πχ. Χάγης) παρά μόνο στα δικαστήρια των χωρών που την δάνεισαν! Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με μνημόνιο κατοχής στη νέα τάξη πραγμάτων που υποθηκεύει την εθνική μας κυριαρχία και τον πλούτο του Έθνους. Μία σύμβαση που ορίζει βήμα-βήμα τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και όχι εις βάρος των απατεώνων και των κλεφτών που χρεοκόπησαν την χώρα. Θυμηθείτε τα λόγια της κας Μπενάκη «περί μείωσης εθνικής κυριαρχίας» και συνδυάστε τα με τα παραπάνω. Θεωρώ ότι ένα «πατριωτικό» κόμμα δεν υπογράφει συμβάσεις που δένουν την Πατρίδα χειροπόδαρα και την καθιστούν έρμαιο στις διαθέσεις των εχθρών της. Επίσης θεωρώ ότι ένα κοινωνικό κόμμα δεν βολεύει υπαλλήλους στη βουλή όταν ζητάει απʼ το λαό θυσίες.

Τέλος ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ για την παιδεία. Γράφει: Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι σύμφωνα με τον Ισοκράτη «Έλληνες είναι οι της ημετέρας Παιδείας μετέχοντες. Και θεωρούμε ότι αυτός ο προσδιοριστικός ρόλος της παιδείας είναι σήμερα ιδιαίτερα σημαντικός, τόσο λόγω του αριθμού των οικονομικών μεταναστών που εισήλθαν νόμιμα ή παράνομα στην Ελλάδα όσο και λόγω του κινδύνου της πολιτιστικής αλλοτρίωσής μας από την Παγκοσμιοποίηση». Παρακάτω πληροφορούμαστε ότι ο στόχος είναι τα παιδιά των μεταναστών και των ομάδων με πολιτισμικές ιδιαιτερότητες να «μεθέξουν της ημετέρας παιδείας» και να ενταχθούν ομαλά στην Ελληνική κοινωνία. Μπορείτε να μου πείτε τι διαφορετικό λέει το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ή η Ν.Δ.; Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι, κύριοι του ΛΑ.Ο.Σ.!

Ως πρώην υπεύθυνος της Νεολαίας στην Α΄ Πειραιά θα ήθελα να ευχαριστήσω συγκεκριμένα τους εθελοντές συναγωνιστές και συναγωνίστριες με τους οποίους μαζί αγωνιστήκαμε για χρόνια.

Όλους αυτούς
που θυσίασαν τα πάντα χωρίς να πάρουν τίποτα, και όχι τα άτομα που χρησιμοποίησαν το κόμμα ως μέσο εύκολου πλουτισμού. Αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου από το 2000 που ιδρύσαμε το κόμμα σε άγριες εποχές με διώξεις και τρομοκρατία. Τα παιδιά με οποία οργώσαμε όλη την Ελλάδα για να φτάσει το μήνυμα παντού, με τις συγκεντρώσεις και το άνοιγμα καινούριων τοπικών επιτροπών.

Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με άτομα που πουλάνε πατριωτισμό και Εθνικισμό προς άγρα ψήφων για το προσωπικό τους βόλεμα. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με συμφεροντολόγους τεχνοκράτες που έδιωξαν από την ΝΕ.Ο.Σ. αγνούς αγωνιστές και τους αντικατέστησαν με υποτακτικούς υπαλλήλους για να τους ελέγχουν καλύτερα.

Βλέποντας τέτοια φαινόμενα μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο αγώνας προδόθηκε.
Χαιρετίζω όλα τα πικραμένα παιδιά της Νεολαίας, που αποχώρησαν οικειοθελώς ή διαγράφτηκαν τους τελευταίους μήνες. Συναγωνιστές κάναμε λάθος που τους εμπιστευθήκαμε, μας την έφεραν, θα επανορθώσουμε!

Μετά από 10 έτη ανιδιοτελών αγώνων
με προσωπικό, οικογενειακό και οικονομικό κόστος με λύπη και πικρία διαπιστώνω ότι το κόμμα ΛΑ.Ο.Σ δεν ανταποκρίνεται στον υψηλό σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε. Κάθε άλλο μάλιστα. Μετατράπηκε σε μεγαλοαστικό νεοφιλελεύθερο κόμμα που προωθεί αντιλαϊκά μέτρα. Συμπεριφορές στελεχών και Lifestyle που δεν αρμόζει σε έναν λαό που πένεται και σβήνει μέρα με τη μέρα.

Εκπροσωπώντας τη νέα γενιά, δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν μπορώ να συμμετέχω σε ένα κόμμα που υποθηκεύει το μέλλον της ελληνικής νεολαίας και την Εθνική μας κυριαρχία και που δυστυχώς σε θέματα αξιοκρατίας δεν ξεχωρίζει σε τίποτα από τα υπόλοιπα κόμματα. Επειδή δεν εισήλθα στην πολιτική για να βολευτώ στο Σύστημα και να πλουτίσω, παραιτούμαι από την Νομαρχιακή επιτροπή Α΄ Πειραιώς, από μέλος της ΝΕ.Ο.Σ. και από μέλος του ΛΑ.Ο.Σ.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες
που προτάσσετε την Πατρίδα πάνω από το προσωπικό σας συμφέρον, που ματώσατε όλα αυτά τα χρόνια, που πληγωθήκατε από τις τακτικές και τους «ελιγμούς ΛΑ.Ο.Σ», που αναγκαστήκατε αμέτρητες φορές να ρίξετε νερό στο κρασί σας και να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, σύντομα θα συναντηθούμε σε νέους αγώνες από νέο μετερίζι.

Λιβιεράτος Ελευθέριος

Αθήνα 5/8/2010 ΠΡΟΣ ΛΑ.Ο.Σ.

ΥΠʼΟΨΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ
Με την παρούσα επιστολή μου δηλώνω την παραίτησή μου για λόγους τιμής, αξιοπρέπειας και Εθνικής συνείδησης και ζητώ την άμεση διαγραφή μου από τα όργανα του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
πρώην Υπεύθυνος ΝΕ.Ο.Σ Αʼ Πειραιά 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4829
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP