Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Οι φαιδρότητες περί «αντινεοταξικών συνδυασμών»


Οι εφεδρείες του κατοχικού καθεστώτος και της πλανητικής νέας τάξης είναι πολύχρωμες.
Μια συνιστώσα τους είναι οι τυχοδιωκτικοί έμποροι του πατριωτισμού και της «αντινεοταξικής» ρητορείας, τύπου Καρατζαφέρη και άλλων «ακροδεξιών» αντιλήψεων, καθώς και ερμαφρόδιτων κραμάτων: Επιμειξίες διάφορων πολιτικών τυχοδιωκτών, ποικίλων ιδεολογικών καταβολών και χρωμάτων. Από «αριστερούς», νεοδημοκράτες, λαμόγια παλαιοπασοκικά, μέχρι ΛΑ.Ο.Σ και άλλα «υλικά» ακροδεξιού φυράματος.
Οι πατριδοκάπηλοι σήμερα ανθούν παντού: Από την πολιτική μέχρι την Εκκλησία…

Το καθεστώς του δωσιλογισμού, το ξεπούλημα της Ελλάδας, η λαϊκή οργή και αηδία εναντίον της κομματικής αχρειότητας, όλα αυτά έχουν θρέψει πολλούς τυχοδιώκτες και αγοραίους εμπόρους των εθνικών μας συμφορών και της οργής του κόσμου.
«Σκαρίσανε» και θα «σκαρίσουνε» μέχρι της εκλογές

πολλοί τέτοιοι τυχοδιώκτες για να εμπορευτούν εκλογικά την κατάσταση και να αναρριχηθούν στους καθεστωτικούς μηχανισμούς: Γιατί είναι αναρρίχηση, και μόνο αναρρίχηση, η είσοδός σου στους ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ μηχανισμούς της αυτοδιοίκησης (παράρτημα της κομματοκρατίας), ένα πρώτο βήμα για κοινοβουλευτική αναρρίχηση.

Αυτοί, λοιπόν οι αδίστακτοι έμποροι των εθνικών μας θεμάτων, αλλά και της οργής του κόσμου αποτελούν μία από τις χρυσές εφεδρείες του καθεστώτος για τη νομιμοποίηση της ανοικτής δικτατορίας που έχουν επιβάλει οι διεθνείς και εγχώριες μαφίες του χρήματος.

Στο όνομα του «αντινεοταξικού» αγώνα, θα νομιμοποιήσουν και θα επικυρώσουν τις νεοταξικές εκλογικές διαδικασίες, το δικτατορικό καθεστώς των πλανητικών κέντρων εξουσίας και τα κίβδηλα παιχνίδια της κομματικής απάτης.

Η «συνταγή» Καρατζαφέρη είχε επιτυχία, αλλά τώρα που η ΑΠΑΤΗ αυτής της «συνταγής» βγήκε στον αφρό, κάποιοι άλλοι τυχοδιώκτες αναπαλαιώνουν τα υλικά της ίδιας «συνταγής», σε νέο «χαρμάνι», με διαφορετικό μακιγιάζ χρωμάτων.

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι, αλλά και οι χρήσιμοι απελπισμένοι, παραμένουν ακόμα πολλοί. Δεν έχουν διδαχτεί τίποτα από την ιστορία του ΛΑ.Ο.Σ και τους πολιτικούς τυχοδιώκτες αυτής της απαίσιας και μοχθηρής πατριδοκαπηλίας…

Προετοιμάζονται, λοιπόν και οι νέες καθεστωτικές εκλογικές επιμειξίες (κάθε εκλογικός καιροσκοπισμός και τυχοδιωκτισμός είναι εξ ορισμού καθεστωτικός) για τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης και «ζυμώνονται» τα σχήματα: «Πατριωτικά Μέτωπα», «αντινεοταξικά ψηφοδέλτια» και τα τοιαύτα…

Βάζουν και σε «κίνηση» τα «επιχειρήματα» κατά της ΑΠΟΧΗΣ, επιχειρήματα που είναι ακόμα πιο παιδαριώδη και γελοία από αυτά των κομμάτων.


Ένα από αυτά διατυπώνεται σε μορφή ερωτήματος:

"Τι θα γίνει αν εκλεγεί στην Θράκη, στην Κρήτη, στην Μακεδονία κάποιος αποσχιστικός με επαυξημένα ποσοστά λόγω της αποχής;"

Σύνθετη βλακεία:

α). Ο τεμαχισμός της Ελλάδας περνάει μέσα από κεντρικές πολιτικές αποφάσεις που ΟΛΕΣ οι πολιτικές δυνάμεις βάζουν και βάλανε πλάτη ΠΡΑΚΤΙΚΑ και όχι στα λόγια: «Καλλικράτης», «Ιθαγένεια», εισβολή και κατοχή της χώρας από τους αλλοδαπούς, ισοπέδωση των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ κινημάτων, ιδεολογική, εθνομηδενιστική προλείανση, ανάλογη οργάνωση της Παιδείας και άλλα πολλά.

β). Το καθεστώς της Αυτοδιοίκησης είναι ολοκληρωτικά υποταγμένο στο κεντρικό «σύστημα» των εξουσιών και στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ, πανελλαδικό, κομματικό καθεστώς.

γ). Το ψηφοδέλτιο, απλώς έρχεται να νομιμοποιήσει «δημοκρατικά» τον τεμαχισμό. Η «δημοκρατία» του ψηφοδελτίου» είναι διακοσμητική γλάστρα, είναι ένα σύστημα «Αντι-δημοκρατίας», ΠΛΗΡΩΣ ελεγχόμενο από τους ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ του κράτους, των κομμάτων, των ΜΜΕ και «νταβάδων» τους.

Είναι θανάσιμη ΟΥΤΟΠΙΑ το να πιστεύει κανείς ότι μέσα από αυτήν την καθεστωτική εκλογική ΑΠΑΤΗ, μέσα από αυτές τις εκλογικές κατασκευές των δυνάμεων που ξεπουλάνε και τεμαχίζουν την Ελλάδα, θα ΥΠΑΡΞΕΙ αναχαίτιση και ακύρωση αυτών των δυνάμεων…

δ). ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ, συνεπώς πλατιά ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σε αυτές τις νόθες και απατηλές εκλογικές διαδικασίες δεν δυσκολεύει στο ελάχιστο τους καθεστωτικούς σχεδιασμούς.

ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ: Ενισχύει και εδραιώνει το καθεστώς και τα κομματικά του αυτοδιοικητικά παραρτήματα, δηλαδή τις ΑΠΟΣΧΙΣΕΙΣ, μια και αυτά τα κόμματα, από κοινού, προωθούν τους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης και υπακούουν τυφλά στα διεθνή όργανα της Νέας Τάξης: ΕΕ, Ευρώ, ΕΚΤ, ΔΝΤ κ.λπ…

Και το σπουδαιότερο: Νομιμοποιεί εκλογικά και επικυρώνει με την ψήφο αυτό το καθεστώς…

Η συνέχεια του βλακώδους ερωτήματος είναι:

«Απεναντίας αν κατέβει ένα κόμμα κατά της νέας τάξης, πχ ο συνδυασμός των αντινεοταξιτών, θα υπάρχει μεγαλύτερο όφελος. Πολεμάς καλύτερα εκ των έσω».


Άλλη σύνθεση ηλιθιοτήτων:

α). «Συνδυασμός αντινεοταξικών»: τι παρλαπίπα είναι αυτή!

Υπάρχει πολιτικό υποκείμενο χωρίς κοινωνική βάση; Εκλογικά μέτωπα και συνδυασμοί χωρίς κοινωνικά θεμέλια είναι ο ορισμός της καθεστωτικής λογικής, ο ορισμός του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, είναι καιροσκοπικά συνονθυλεύματα, με μόνο «συνθετικό» το τι δηλώνεις!!!

Ο Αγώνας ενάντια στη Νέα Τάξη ή η υπεράσπιση της πατρίδας δεν είναι ήχοι: Είναι πρώτα απ’ όλα κοινωνικό υποκείμενο, έχουν καθαρό κοινωνικό υπόβαθρο, στηρίζονται σε κοινωνικά κινήματα.


Δεν υπάρχει «πολιτικό» ή «πατριωτικό» έξω από το «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ». Όταν διασπάς το «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ» από το «ΠΟΛΙΤΙΚΟ» ή «ΕΘΝΙΚΟ» τότε κινείσαι στα πλαίσια του υπάρχοντος «κοινωνικού», εντός των τειχών του καθεστώτος.

Αυτό αποτελεί το αλφάβητο των κοινωνικών και πολιτικών επιστημών, το ΑΛΦΑΒΗΤΟ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ…

Επίσης αλφάβητο είναι και τούτο: Κάθε εκλογικό μέτωπο αποτελεί την έκφραση κοινωνικών δυνάμεων, την μορφή κοινωνικών κινημάτων και μετώπων αγώνα.

ΕΞΩ από αυτά είναι τυχοδιωκτικά και καιροσκοπικά μέτωπα ελεεινής καθεστωτικής απάτης…


β). Ποιο, λοιπόν το όφελος από ένα τέτοιο τυχοδιωκτικό, πατριδοκάπηλο «αντινεοατξικό συνδυασμό»;

ΟΧΙ μόνο όφελος, αλλά ΖΗΜΙΑ.
Εξαπατά τους απελπισμένος και ταυτόχρονα δίνει άλλοθι στην ΑΠΑΤΗ των εκλογικών διαδικασιών του καθεστώτος. Νομιμοποιεί, με αντινεοταξικές ρητορείες και δημαγωγίες το υπάρχον κατοχικό καθεστώς και τα όργανά του…

γ). Είναι γνωστό, ότι κάθε πολιτικός τυχοδιώκτης πατάει στα ιδεολογήματα του ρεφορμισμού. Σήμερα η ακροδεξιά δημαγωγία αντιγράφει τον «αριστερό» ρεφορμισμό: . «Πολεμάς καλύτερα εκ των έσω».

«Εκ των έσω» θέλανε να ανατρέψουν τον καπιταλισμό οι παραδοσιακοί αριστεροί και έγιναν οι γενίτσαροι και πολλοί επιδοτούμενοι, της Νέας Τάξης!!!

«Εκ των έσω» και ο καρατσαφερικός θίασος μας έλεγε ότι πολεμά τη Νέα Τάξη και σήμερα ψηφίζει τα νομοσχέδια κατοχής μας του ΓΑΠ…

«Εκ των έσω» θέλουν να πολεμήσουν και οι νέοι πατριδοκάπηλοι τυχοδιώκτες τη Νέα Τάξη, γιατί αυτό το «εκ των έσω» είναι ο κατάλληλος δρόμος του κάθε τυχοδιώκτη και αριβίστα, για να αναρριχηθεί στους μηχανισμούς του καθεστώτος…

ΧΩΡΙΣ κοινωνικά κινήματα ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ, αυτά τα «εκ των έσω» είναι μπούρδες για να παραμυθιάζονται οι αφελείς και οι «χρήσιμοι απελπισμένοι»…

Αυτοί, λοιπόν, οι «πολεμιστές» «εκ των έσω» είναι και αυτοί ενάντια στην αποχή. Δικαιολογημένα. Πάνω στη δυναμική της αποχής κερδοσκοπούν για να πάνε μέσα: Στους μηχανισμούς του καθεστώτος…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4865

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP