Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Η επιδοτούμενη ρουφιανιά των ποικίλων λακέδων


Έχουμε υπογραμμίσει πάρα πολλές φορές ότι όσοι το παίζουν «αμερόληπτοι» είναι υποτακτικά μεροληπτικοί υπέρ του καθεστώτος.
Η «αντικειμενική» και «αμερόληπτη» ενημέρωση είναι ένα ηθικό φετίχ του κάθε απατεώνα, ένα σόφισμα ιδιοτελές. Πίσω από αυτά τα σοφίσματα καλύπτεται, σχεδόν πάντα, ο μηχανισμός της πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης και η ρουφιανιά των ποικίλων επιδοτούμενων και εγκάθετων του ιμπεριαλισμού.
Οι πιο κραυγαλέες περιπτώσεις επιδοτούμενων ρουφιάνων είναι οι ποικιλίες των αντιρατσιστών και των ΜΚΟ, όλα αυτά τα ερπετά με «προοδευτική» και «αριστερή» προβιά που ασυστόλως εξωραΐζουν την ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα και κτηνωδία.
Σαν εφιάλτες παραμένουν στη μνήμη μας οι κραυγές όλων αυτών των δωσίλογων υπέρ της ΝΑΤΟϊκής θηριωδίας εναντίον της Σερβίας. Χωρίς καμία συστολή και τσίπα προπαγάνδιζαν τότε την «αλήθεια» και την «αντικειμενικότητα» του ΨΕΥΔΟΥΣ της αιμοσταγούς ιμπεριαλιστικής κακουργίας.

Οι ίδιοι πάλι επιδοτούμενοι γενίτσαροι, πριν οι ιμπεριαλιστές αποκόψουν το Σερβικό Κόσσοβο από την Σερβία έσχιζαν τα ιμάτια τους υπέρ της απόσχισης: Σε καθημερινή βάση διαδήλωναν και υποστήριζαν το «δικαίωμα» των αλβανόφωνων συμμοριών και κατευθυνόμενων Ουτσεκάδων να αλωνίζουν επί του Σερβικού Κοσσόβου και να προβαίνουν σε πογκρόμ κατά των Σέρβων.

Χαρακτήριζαν επίσης, με μελοδραματική αφέλεια, κάθε περιορισμό του «δικαιώματος» των ουτσεκάδικων συμμοριών ως φασισμό, ρατσισμό και εθνοκάθαρση.

Σήμερα όλοι αυτοί της επιδοτούμενης «ευαίσθησίας» περί των «δικαιωμάτων» έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους για τα δικαιώματα των Σέρβων, τις διώξεις και το ρατσισμό εναντίον τους από το αμερικάνικο προτεκτοράτο του Κοσόβου.

Απαγορεύουν στους Σέρβους του Βελιγραδίου να πηγαίνουν στους σερβικούς θυλάκους του Κοσόβου και ουδείς ενοχλείται, ούτε μιλάει.


Όλες αυτές οι ύαινες των ΜΚΟ και το αντιρατσιστικό σινάφι που ούρλιαζε για τα «δικαιώματα» των συμμοριών του ιμπεριαλισμού, δεν ενοχλείται, ούτε καν ασχολείται με την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ των Σέρβων να επισκεφτούν τα δικά τους εδάφη και τους συμπατριώτες τους στο ιμπεριαλιστικά υποδουλωμένο Κόσσοβο.

Σιγή ιχθύς από τους ποικίλους «αριστεριστές», του Συριζαίους και τα «αντικειμενικά» και «αμερόληπτα» ΜΜΕ!!!

Αποκαλύπτεται πλέον καθαρά και τελεσίδικα ότι όλοι αυτοί οι επιδοτούμενοι αντιρατσιστές και τα ΜΜΕ είναι ανοικτοί πράκτορες του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, έμμισθοι γενίτσαροι και δωσίλογοι της νεοταξικής κακουργίας, βρώμικοι μέχρι το μεδούλι.

Την είδηση την πήραμε από εδώ:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=165480&cid=5



Ένα δεύτερο επίσης σημαντικό γεγονός που αποκαλύπτει όλους αυτούς τους έμμισθους λακέδες είναι ότι παρασιωπούν επιμελώς ότι στο Κόσσοβο εκπαιδεύονται Έλληνες στρατιώτες για την καταστολή διαδηλώσεων.

Διαβάζουμε από το σημερινό «Ρ»:

"Εκπαιδεύονται στην καταστολή διαδηλώσεων



Με τον πλέον επίσημο τρόπο, το περιοδικό του ΓΕΣ δημοσιοποιεί άσκηση ελληνικού λόχου στο Κοσσυφοπέδιο από ειδικό σώμα της γαλλικής αστυνομίας

Τον επικίνδυνο προσανατολισμό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ρόλους κατασταλτικής δύναμης, όπως και την αντίστοιχη διαπαιδαγώγηση των στελεχών τους για την αντιμετώπιση του «εχθρού λαού», αποκαλύπτει η συμμετοχή της ελληνικής δύναμης Κοσσυφοπεδίου σε μεγάλη άσκηση καταστολής διαδηλωτών («ταραξιών»!) που πραγματοποιήθηκε στο Νόβο Σόλο κοντά στην πόλη Μιτρόβιτσα.
Το γεγονός δημοσιοποιήθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, από το περιοδικό που εκδίδει το Γενικό Επιτελείο Στρατού «ΣΤΡΑΤΟΣ και Ενημέρωση» (τεύχος 16)…


Ολόκληρο το κείμενο διαβάστε το εδώ:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=5797625&publDate=20/8/2010


Στο αμερικανικό προτεκτοράτο του Κοσόβου εκπαιδεύεται ελληνικός «Λόχος Καταστολής» των διαδηλώσεων και η «αμερόληπτη ευαισθησία» της δημοσιογραφικής πορνείας είναι τυφλή, καθώς και κλειστά τα στόματα των πολύχρωμων επιδοτούμενων αντιρατσιστών.
Χρειάζεται τιποτε άλλο για να αποδείξει τον πρακτορικό ρόλο των ΜΜΕ, των ΜΚΟ, αλλά και όλων των ποικιλιών του αντιρατσισμού;
Ρουφιανιά επιδοτούμενη!!!
Επάγγελμα πολύ κερδοφόρο, ακοπίαστα κερδοφόρο και χωρίς εφορίες…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP