Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Επιμειξίες: Διάθλαση της κομματικής συντριβής και «προζύμι» αναπαλαίωσης



Θαυμάστε τους «ανεξάρτητους» που υμνολογούν οι ίδιοι τον εαυτό τους:
«Με υποψήφιο δήμαρχο εμένα, που, κατά γενική ομολογία και κατά γενική μέτρηση, είναι μια υποψηφιότητα που ενώνει και κερδίζει»
  Τη φωτογραφία και τα λόγια αυτο-θαυμασμού τα πήραμε από το ΛΙΣΤΟΝ
 

Σε αυτές τις εκλογές για την αυτοδιοίκηση δοκιμάζονται πολλά τεχνάσματα της καθεστωτικής κουτοπονηριάς.
Τα κόμματα μπροστά στο σίγουρο καταποντισμό τους, ιδιαίτερα το κυβερνητικό, αλλά και γενικά ολόκληρο το καθεστωτικό κομματικό τοπίο, αναζητούν «λύσεις» που θα θολώσουν τα νερά, «λύσεις» οι οποίες θα «διαχύσουν» την πολιτική τους συντριβή στα «αυτό-διοικητικά» ιδεολογήματα.
Μια εκλογική συντριβή επικαλύπτεται όταν διαχέεται και διαθλάται σε πολιτικές πολυχρωμίες και κομματικές επιμειξίες.

Το τέχνασμα της απάτης είναι οι «θεωρίες» περί «αρίστων», «ικανών» και «ανεξάρτητων»!!!



«Θεωρίες» που τις «δουλεύουν», «επεξεργάζονται» και τις προβάλλουν, εδώ και πολύ καιρό, οι «νταβάδες», τα παπαγαλάκια τους και οι «οργανικοί διανοούμενοί» τους: Από τον Ανδρουλάκη, μέχρι τον Γιανναρά (ακόμα και τον Μίκη), από τις ακαδημαϊκές ελίτ μέχρι τους επιχειρηματίες.

Στις ερχόμενες εκλογές για την Αυτοδιοίκηση, αυτές οι «θεωρίες», με τη μορφή των «ανεξάρτητων», «ικανών» και «υπερκομματικών» (δήθεν) υποψηφίων, βρίσκονται σε παροξυσμό.

Πίσω από τους «ανεξάρτητους» και «υπερκομματικούς» κρύβεται ο τρόμος των κομμάτων και ιδιαίτερα του κυβερνητικού για το επικείμενο Βατερλό τους.

Πολύχρωμα κομματικά φάσματα αναζητούν απεγνωσμένα «αρίστους» και «ικανούς» για την Αυτοδιοίκηση όπου όλοι, ή περισσότεροι της πολιτικής απάτης και κομματικής κουτοπονηριάς θα ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ.

Ο Καρατζαφέρης και ο Κουβέλης αποτελούν τις διατεταγμένες εφεδρείες και τους «δοκιμαστές» αυτής της συνταγής.

Το Μητσοτακέικο, με το ευρύ πολιτικό νεφέλωμα της Ντόρας, είναι το «συγκολλητικό» υλικό των επιμειξιών!!!


Κυβέρνηση, Ν.Δ. και όλες οι καθεστωτικές τσόντες, εναγωνίως, αναζητούν σωσίβια επιμειξιών κάτω από μια «ανεξάρτητη»(δήθεν), «ικανή» προσωπικότητα η οποία θα «συνθέτει» ένα πολύχρωμο μωσαϊκό ψηφοφόρων.

Προσπάθησε και ο άμοιρος ΣΥΝ να προβάλει τον Τσακνή, μήπως και διασωθεί, αλλά το ΚΚΕ, το οποίο έχει αναγάγει σε επιστήμη αυτά τα τεχνάσματα, δεν «τσίμπησε»…

Αυτό το παιχνίδι της διάχυσης και διάθλασης της μεγάλης, διαγραφόμενης ΗΤΤΑΣ των κομμάτων, δεν αποτελεί απλώς ένα στρατήγημα της κατοχικής κυβέρνησης, στην οποία θα αποτυπωθεί πιο καταλυτικά η ήττα.

Αυτό το Παιχνίδι αποτελεί ΣΥΝΟΛΙΚΗ εκλογική στρατηγική του καθεστώτος, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ενεργητικά όλα τα κόμματα δια να επικαλύψουν και το δικό τους Βατερλό, την ΑΠΟΡΡΙΨΗ τους από τον ελληνικό λαό, τη μεγάλη τους ήττα: ΗΤΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ του καθεστώτος.

ΟΤΑΝ η κυβερνητική αναλγησία και μοχθηρία έχει πάρει αποτρόπαιες διαστάσεις και παρ’ όλα αυτά τα κόμματα προκαλούν την αηδία ή την αδιαφορία του ελληνικού λαού, σημαίνει ότι είναι νεκρά.

Έχουμε μια κυβέρνηση που έχει σαρώσει και ξεπουλήσει τα πάντα, εξοντώνει καθημερινά και βίαια τον ελληνικό λαό.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ. ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν εισπράττει την βοούσα λαϊκή ΟΡΓΗ, ούτε είναι ικανό να συγκρατήσει τις εκλογικές του δυνάμεις. ΑΥΤΟ αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη και της δικής τους συντριβής: Την απόρριψη του καθεστώτος ΣΥΝΟΛΙΚΑ…

Γι’ αυτό όλο το κομματικό καθεστώς παίζει με το τέχνασμα της διάχυσης και της ΔΙΑΘΛΑΣΗΣ της συντριβής, μέσω των πολύχρωμων επιμειξιών…

Υπάρχει, όμως και ένας άλλος, εξίσου σημαντικός λόγος, αυτού του στρατηγήματος: Θα είναι η πρώτη δοκιμή για τις αυριανές αναπαλαιώσεις, η πρώτη εφαρμογή των επιμειξιών για τα αυριανά οικουμενικά σχήματα που ετοιμάζουν και μέσω των οποίων θα αναπαλαιώσουν το χρεοκοπημένο κομματικό τοπίο.

Μια πρόβα τζενεράλε για τα αυριανά σχέδια της ανασύστασης (ανανέωση θα το πουν) του νέου κομματικού χάρτη.

Τα προζύμια, ελπίζουν, ότι θα βάλουν σε αυτές τις εκλογές με τις θεωρίες περί «αρίστων», «εντίμων» και των ποικίλων παραλλαγών τους…


ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ.

Δεν θα μπορέσουν αυτή τη φορά να ξεγελάσουν τον ελληνικό λαό. Είναι τόσο κραυγαλέα απατεώνες που βγάζουν μάτι από μακριά…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4869

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP