Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΟΥΔΕΙΣ μιλάει για τον εμπρηστικό μακάβριο πόλεμο


Η Κάρυστος αποτεφρώνεται από τις πολεμικές εμπρηστικές επιχειρήσεις των μυστικών υπηρεσιών και όπως πάντα οι πάντες σιωπούν.
Το ίδιο, εμπρηστικά πύρινα μέτωπα έχουν ανοίξει, οι καταστροφείς της Ελλάδας και της υφηλίου, στο Ρέθυμνο και την Ιεράπετρα.
Αυτόν τον πολεμικό εφιάλτη τον ζούμε χρόνια και χρόνια και κανείς δεν μιλάει ανοικτά. Κανείς δεν καταγγέλλει ανοικτά τους μεθοδευμένους εμπρησμούς, τους σχεδιαστές, τους εκτελεστές και τους στόχους αυτού του μακάβριου εμπρηστικού πολέμου.
Οι εμπρησμοί είναι μια από τις πιο ύπουλες και αποκρουστικές μορφές της πολεμικής βαρβαρότητας του ιμπεριαλισμού.
Στην εποχή μας, εποχή της νεοταξικής θηριωδίας,

οι εμπρηστικές πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον των εθνών και των λαών έχουν πάρει τις πιο μοχθηρές τρομοκρατικές και καταστροφικές διαστάσεις.

Οι εμπρησμοί αποτελούν, σήμερα, για την πλανητική, ιμπεριαλιστική Νέα Τάξη, το πλέον προνομιούχο και αποτρόπαιο πολεμικό μέσο για την τρομοκράτηση των λαών, την καταστροφή των χωρών, τη διάλυση των κρατών και την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ στους δημίους τους

Η αμερικάνικη αυτοκρατορία χρησιμοποιεί ολοκληρωτικά αυτό το ύπουλο όπλο των εμπρησμών: Ένα όπλο ασύλληπτης φρίκης και κτηνωδίας το οποίο σπέρνει τον όλεθρο και την καταστροφή των πάντων, μεταβάλλοντας την υφήλιο σε κρανίου τόπο.

Μπροστά στην κατάρρευσή της, η ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα των ΗΠΑ γίνεται αδίστακτη και ξερνάει όλα τα αποθέματα της φρενοβλαβούς εγκληματικότητάς της.

Έχει κηρύξει έναν πόλεμο ανελέητο εναντίον της ανθρωπότητας, εναντίον εθνών και λαών, ένα πόλεμο ύπουλο και γκανγκστερικής θηριωδίας με αιχμή τη φρίκη και τις στάχτες των εμπρησμών.

Το ελληνικό κατεστημένο, ΜΜΕ και ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, οι πολύχρωμοι διανοούμενοι (άλλες πόρνες), καθώς και η επιδοτούμενη «αριστερίστικη» σκουριά, ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ αυτή την νεοταξική θηριωδία, τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και τα εκτελεστικά του όργανα: Τις μυστικές του υπηρεσίες.


ΟΥΔΕΙΣ τολμάει να μιλήσει ανοικτά και να αποκαλύψει τους εγκληματίες, να αποκαλύψει τα μακάβρια μέσα της τεχνολογικής «προόδου» που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον πόλεμο της πύρινης αποτέφρωσης.

Και η «αριστερά», η δήθεν αντι-ιμπεριαλιστική, ΣΙΩΠΑ σκανδαλωδώς και αραδιάζει ποικίλα παραμύθια περί οικοπεδοφάγων και άλλων παραπλανητικών τριχών…

ΟΥΔΕΙΣ λέει την αλήθεια στον ελληνικό λαό.


ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ τον αφήνουνε στην αμηχανία του, στο έλεος του τρόμου των πύρινων κολάσεων, της καταστροφής και της τρομοκρατίας.

ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ μοχθούν να πετύχει τα σχέδια του το πλανητικό κτήνος: να καταστρέψει ολοσχερώς την ελληνική κοινωνία, να μετατρέψει την Ελλάδα σε στάχτες και αποκαΐδια και να εξαναγκάσει τον ελληνικό λαό να ανταλλάξει τον ΤΡΟΜΟ του με την ολοκληρωτική ΥΠΟΤΑΓΗ του…

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…


Το θέμα αυτό το έχουμε αναλύσει εξαντλητικά εδώ και πολλά χρόνια.

Μπορεί να ανατρέξετε σε πολλά κείμενά μας στα παρακάτω λινκ

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3630

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=13178#13178

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=1731

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP