Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Βιβλία που διδάσκουν λάθη στα παιδιά

Προχειρότητα ή σκοπιμότητα;
Και τα δύο χαρακτηρίζουν την κατοχική κυβέρνηση της γενικής κατεδάφισης
Η Παιδεία γι’ αυτούς τους υπηρέτες των διεθνών μαφιών του χρήματος είναι αποδόμηση των πάντων, κατασκευή «ψευδούς συνείδησης» και διάδοση «ψευδών ειδήσεων», δηλαδή χοντροκομμένων λαθών.
Τα βιβλία γράφονται από τους κατάλληλους «γλείφτες» του παρακράτους…
Και είναι γνωστό ότι ο «γλείφτης» φροντίζει να έχει μεγάλη γλώσσα και όχι κατάρτιση… ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ η αποκάλυψη του
ΣΚΙΝΙΟΥΣ



Από το Nestani of Mantineia του φίλου Κ.Δ.ΒΕΡΡΟΥ, ενυπωσιακή αποκάλυψη. Και το βιβλίο της Βιολογίας στη μάχη για την αμορφωσιά των παιδιών μας!! Δείτε το:



ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΛΑΘΗ εντόπισα στο βιβλίο της Βιολογίας της Γ' Γυμνασίου. Σας παραθέτω το τι "ισχυρίζονται" οι συγγραφείς, οι κυρίες Μαυρικάκη, Γκούβρα και Καμπούρη, σε σχετική παράγραφο που αναφέρεται στις Μυκητιασικές Λοιμώξεις του δέρματος:



* "Οι περισσότερες από τις ασθένειες του δέρματος οφείλονται σε μύκητες"

ΛΑΘΟΣ! Εκτός αν εννοεί ότι "οι περισσότερες από τις λοιμώδεις ασθένειες του δέρματος οφείλονται σε μύκητες" Οι μυκητιάσεις ΔΕΝ είναι οι συχνότερες ασθένειες του δέρματος!
Οι συχνότερες ανήκουν στην κατηγορία των Εκζεμάτων-Δερματίτιδων.

** " Η Candida albicans προσβάλει την κεράτινη στιβάδα του δέρματος και δημιουργεί αντιαισθητικές κηλίδες"

ΛΑΘΟΣ! H Candida ουδόλως προκαλεί αντιαισθητικές κηλίδες στο δέρμα, αλλά ερυθηματώδεις πλάκες και διάσπαρτα φλυκταινίδια. Αντιαισθητικές κηλίδες, προφανώς εννοούν οι συγγραφείς την Ποικιλόχροη Πιτυρίαση η οποία όμως οφείλεται σε ένα άλλο ζυμομύκητα, το Pityrosporon ή Malassezia furfur!

*** "Ολα τα είδη μυκητιάσεων είναι πολύ μεταδοτικά"

ΛΑΘΟΣ! Υπάρχουν μυκητιάσεις που ΔΕΝ μεταδίδονται από άνθρωπο σε άνθρωπο και επίσης μυκητιάσεις που μεταδίδονται δύσκολα και άλλες, όντως εύκολα (όπως η μικροσπορίαση του τριχωτού) π.χ, η  Ποικιλόχρους Πιτυρίαση δεν είναι μεταδοτική! Αυτό να το τονίσουμε, διότι μέχρι και καθηγητή Δερματολογίας είδα μια μέρα στην τηλεόραση σε ένα πρωϊνάδικο να μας ενημερώνει ότι μεταδίδεται με τις πετσέτες και την άμμο στη θάλασσα...


ΤΡΙΑ μαζεμένα λάθη σε μια παράγραφο, δεν είναι ΠΟΛΛΑ; Μήπως έχει κάτι επ' αυτού να μας πεί το Υπουργείο Παιδείας και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο; Αναρωτιέμαι, ΕΚΛΗΘΗΣΑΝ δερματολόγοι να κρίνουν το περιεχόμενο που τους αφορά; Με ποιά κριτήρια επιτέλους (ας μας πεί κάποιος) επιλέγονται οι συγγραφείς που αφήνουν αμόρφωτα τα παιδιά μας;

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP