Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Οι ΗΠΑ με αιχμή το Ισραήλ ανοίγουν τις πύλες της πολεμικής κόλασης.


Τα δραματικά αδιέξοδα της αμερικάνικης αυτοκρατορίας την ωθούν σε νέες, ανοικτές πολεμικές επιχειρήσεις που θα βάλουν την ανθρωπότητα μπροστά στον εφιάλτη ενός νέου, ανοικτού παγκόσμιου πολέμου.
Λέμε ανοικτό, γιατί ήδη ζούμε σε παγκόσμιο πόλεμο: Ένα ιδιότυπο, υπόγειο, κεκαλυμμένο παγκόσμιο πόλεμο (θα το αναπτύξουμε στη συνέχεια).
Ο πρώτος σταθμός αυτής της κόλασης, φαίνεται είναι το Ιράν.

Οι ΗΠΑ, με πρόσχημα την απόκτηση, από το Ιράν, πυρηνικού όπλου, έχει σχεδιάσει στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του.
Ωστόσο μια απευθείας στρατιωτική επίθεση κατά του Ιράν την τρέμει η αυτοκρατορία γιατί θα προκαλέσει ισχυρές και ανεπιθύμητες δονήσεις στην περιοχή, με απρόβλεπτες συνέπειες γι’ αυτήν.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι οι ΗΠΑ βάζουν μπροστά το Ισραήλ για αυτές τις πολεμικές επιχειρήσεις.

Το φυλάκιο του πλανητικού ιμπεριαλισμού στην περιοχή αναλαμβάνει πάλι το έργο που γνωρίζει καλά: Να αιματοκυλίσει την περιοχή.

Η ελληνική, κατοχική κυβέρνηση των δωσίλογων της αυτοκρατορίας επιστρατεύεται στο πολεμικό έργο.

Αυτό σηματοδοτεί ο ερχομός του Νετανιάχου και η σύσφιξη της στενής συνεργασίας Ελλάδας- Ισραήλ, αυτή τη χρονική στιγμή.

Τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια Ελλάδας-Ισραήλ και οι δηλώσεις των δύο Πρωθυπουργών για «ΚΟΙΝΗ ΒΟΥΛΗΣΗ» (ο ΓΑΠ χαρακτήρισε αυτή τη «βούληση» «ιστορικής σημασίας»), δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας.


Η Ελλάδα εντάσσεται από τον «εκτελεστή» των αμερικανικών σχεδίων, στην «κοινή βούληση» των πολεμικών επιθέσεων κατά του Ιράν!!!

Μπαίνουμε πλέον σε μια περίοδο ανοικτών πολεμικών επιχειρήσεων του ιμπεριαλισμού με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ανοίγουν περιφερειακές πολεμικές φωτιές που εύκολα μπορεί να ξαπλωθούν και να γίνουν πυρκαγιές σε όλο τον πλανήτη και ιδιαίτερα στην περιοχή μας.

Ο καπιταλισμός έχει φτάσει σε ολοκληρωτικό αδιέξοδο, στη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του, σε μια κρίση που δεν μπορεί να την ξεπεράσει και τον ωθεί σε μια πολεμική βαρβαρότητα «όλοι εναντίον όλων», σε μια βαρβαρότητα εξόντωσης και αφανισμού εθνών και λαών, των αδύνατων καπιταλιστικών κρατών.


Για να επιβιώσουν οι ισχυροί θα καταστρέψουν τα πάντα και ιδιαίτερα τους αδύνατος κρίκους του καπιταλιστικού κυκλώματος.

Όλα αυτά θα τα αναπτύξουμε τις επόμενες ημέρες…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP