Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Γιατί τέτοια πρεμούρα κατά της αποχής;


Η αποχή έχει προκαλέσει τέτοιο τρόμο στα καθεστωτικά κόμματα που άρχισαν συστηματική εκστρατεία, από τώρα, εναντίον της.
Αξιοθρήνητοι «πολιτικοί αναλυτές», σκέτοι κομματικοί κομισάριοι, εκτελούν τις εντολές των εκλογικών επιτελείων των κομμάτων τους, σε καθημερινή βάση, και με υπερβάλλοντα επαγγελματικό ζήλο…

Δεν κομίζουν, βεβαίως τίποτα νέο: Τα ίδια γνωστά και πολύ μπαγιάτικα εκλογικίστικα κλισέ ανακυκλώνουν. Εκλογολογικές σοφιστείες και αλχημείες και υποβιβασμός της πολιτικής σκέψης στην αριθμητική του ψηφοδελτίου.


Τα πολύχρωμα κομματικά παπαγαλάκια (κυρίως μπλε) μιλάνε σαν να μην έχουν αντιληφθεί που ζούμε και ποιοι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ κυβερνάνε.

«Αναλύουν» σαν να μην έχουν αντιληφθεί ότι τα κόμματα και ολόκληρο το κοινοβουλευτικό οικοδόμημα έχει γίνει διακοσμητικό ντεκόρ των πλανητικών μαφιών του χρήματος, των «νταβάδων» και των δικτατορικών μηχανισμών τους: Κρυφών και φανερών…

Συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν το σύνθημα μιας άλλης περιόδου, τότε που η ψήφος είχε κάποιο ΠΟΛΙΤΙΚΟ και όχι εκλογικίστικο νόημα: «Η ψήφος μας είναι δύναμη».

Αυτό το σύνθημα, σήμερα, που τα κόμματα και τα κοινοβούλια είναι κάτω από τον απόλυτο έλεγχο των διεθνών κέντρων εξουσίας και αποτελούν απλώς το διακοσμητικό σκηνικό εκτέλεσης των εντολών τους, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ: μια απάτη για να διατηρηθεί στη ζωή το σάπιο πολιτικό καθεστώς και τα κόμματά του…

ΚΑΜΙΑ πλατιά εκλογική ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του κόσμου δεν τρομάζει το καθεστώς και τα κοράκια του: Οι εκλογικές διαδικασίες και λειτουργίες βρίσκονται σήμερα κάτω από τον ολοκληρωτικό έλεγχο των μαφιών του χρήματος και κάτω από το δικτατορικό καθεστώς χειραγώγησης από τη «δημοκρατία της βολιδοσκόπησης» (ΜΜΕ).

ΟΣΟ, λοιπόν πιο πλατειά συμμετέχει ο λαός σε αυτές τις διαδικασίες και λειτουργίες, τόσο περισσότερο τις νομιμοποιεί, τις εδραιώνει και συντηρεί το καθεστώς της απάτης.

Το μόνο που ΤΡΕΜΕΙ το καθεστώς είναι η κατάρρευση στη συνείδηση του λαού αυτής της απάτης.


Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ είναι ο φόβος και ο τρόμος του καθεστώτος και των κομμάτων του. Είναι η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ, η μόνη «ψήφος» που τρέμει το καθεστώς και το κομματικό του ντεκόρ, η μόνη θέση που ανοίγει το ΔΡΟΜΟ για να εκφραστεί, ξεσπάσει και οργανωθεί η ΟΡΓΗ του λαού ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ και να μην εγκλωβιστεί μέσα στους εκλογικούς καθεστωτικούς μηχανισμούς της απάτης…

Γι’ αυτό ΟΛΑ τα κόμματα και πρώτο από όλα το κυβερνητικό, καθώς και όλα τα ΜΜΕ, θα δώσουν απεγνωσμένες μάχες για να μην υπάρξει ΑΠΟΧΗ…

ΟΣΟ θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές οι μάχες αυτές, κατά της αποχής, θα προσλάβουν υστερικό χαρακτήρα…

ΚΑΜΙΑ απειλή δεν νιώθει το καθεστώς και κυρίως οι ελεγκτές των δικτατορικών μηχανισμών του χρήματος (ΔΝΤ και Ε.Ε), αν «τιμωρηθεί» το ΠΑΣΟΚ και έρθει στην εξουσίας άλλος υπηρέτης τους.

ΟΛΟΙ, «αγωνιστές» της Πλανητικής δικτατορίας είναι, όλοι «αγωνιστές» της δικτατορίας της ΕΕ είναι, όλοι εκτελεστές των εντολών τους είναι (θα το αναπτύξουμε στη συνέχεια).

Η ΜΟΝΗ απειλή για τα διεθνή κέντρα εξουσίας και το ελληνικό υπηρετικό τους προσωπικό είναι ΝΑ ξεχυθεί η λαϊκή οργή ΕΞΩ από την εκλογική κοίτη και να γίνει χείμαρρος στο δρόμο.

Η ΠΛΑΤΙΑ και ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ανοίγει αυτό το δρόμο, σηματοδοτεί μια πολιτική συνείδηση ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ της εκλογικής απάτης και αναζήτησης άλλων δρόμων: ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ…

ΣΗΜΕΡΑ η ΑΠΟΧΗ είναι η μόνη ΣΩΣΤΗ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ θέση και στάση…

Θα μας δοθεί η ευκαιρία να κονιορτοποιήσουμε όλα τα ξύλινα επιχειρήματα κατά της αποχής το Σεπτέμβριο: Τότε που θα βρίσκονται σε παροξυσμό.

Στη συνέχεια θα αναφερθούμε σε κάποιες γελοιότητες, ρηχής δημοσιογραφικής εκλογολογίας, που έχουν ήδη διατυπωθεί…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4826

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP