Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Δεν υπάρχουν προσωπικοί κληρονόμοι του έργου της Χαράς…


ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι τα πάντα:
Και η ηρωική βλακεία

Διαβάσαμε την παρακάτω δήλωση του αδελφού της Χαράς Νικοπούλου και μας έπιασε κατάθλιψη για την αβυσσαλέα σύγχυση που υπάρχει, για την πλήρη ισοπέδωση των εννοιών.
Αλλά και για κάτι άλλο σημαντικό επίσης: την βλακώδη κληρονομική διαχείριση ενός ηρωικού κοινωνικού και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ έργου και προσωπικής στάσης: Της Χαράς.
Και επειδή πράγματι το έργο και η προσωπική στάση της Χαράς είναι κοινωνικά, αλλά και ΠΟΛΙΤΙΚΑ ηρωική, ηρωική είναι και η βλακώδης ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ της Χαράς από τον αδελφό…
Διαβάστε πρώτα την δήλωση και θα επανέλθουμε.


Τη βρήκαμε εδώ:
http://www.newstrap.gr/


Η Χαρά Νικοπούλου δεν χρειάζεται τον βρώμικο μανδύα της Πολιτικής


Δήλωση του αδελφού της, Ευτύχιου Νικόπουλου

Για ακόμη μία φορά και σε όσους δεν σκοπεύουν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν ότι η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, αλλά μία ΔΑΣΚΑΛΑ, που τόσα χρόνια έχει αφιερωθεί στους μικρούς μαθητές της και ΜΟΝΟΝ και στην ελληνική πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ΑΠΑΝΤΑ και διακηρύσσει για πολλοστή φορά και σε όλους τους τόνους ότι η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ είναι ΔΑΣΚΑΛΑ, είναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ και το μοναδικό ενδιαφέρον της και μέλημά της είναι να μεταλαμπαδεύσει στους μαθητές της την Ελλάδα και όσα προστάζει το Σύνταγμα και οι κείμενοι Νόμοι, όπου και εάν βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια, έξω από κομματικά ενδύματα, μακριά από την πολιτική.

Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ το βρώμικο μανδύα της Πολιτικής και αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι όσοι επιχειρούν να την εμπλέξουν εν αγνοία της και να χρησιμοποιήσουν τη φήμη της και το όνομά της σε μικροπολιτικά βρώμικα παιχνίδια.
Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ΔΑΣΚΑΛΑ διδάσκοντας στα ελληνόπουλα την Ελλάδα όπου κι εάν βρίσκεται.
Τίποτα περισσότερο. ΔΑΣΚΑΛΑ μόνον, ελληνίδα εκπαιδευτικός, επιτελώντας λειτούργημα ανώτερο από τα βρώμικα και θολά νερά της πολιτικής και των φερέφωνων της .
Και τούτο το γνωρίζουν καλά οι πάντες και γι' αυτό το λόγο ΟΥΔΕΙΣ , επαναλαμβάνω ΟΥΔΕΙΣ μέχρι σήμερα έχει τολμήσει να ενοχλήσει ή να επικοινωνήσει με οιονδήποτε τρόπο με τη Χαρά Νικοπούλου διότι η πόρτα είναι επτασφράγιστα ΚΛΕΙΣΤΗ, είναι ερμητικά κλειδαμπαρωμένη όσο και εάν επιθυμείτε να την ανοίξετε για να σπιλώσετε το έργο της Δασκάλας.
Δασκάλα, λοιπόν ήταν, δασκάλα είναι και δασκάλα θα εξακολουθεί να είναι για πάντα.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

α). Ο Ευτύχιος δεν αντιλαμβάνεται ο άμοιρος και έτσι φαντάζει σαν στενόμυαλος κληρονόμος-διαχειριστής του έργου και της στάσης της Χαράς, ότι ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ είναι κοινωνικό πρόσωπο και ως εκ τούτου ΠΟΛΙΤΙΚΟ. Το κοινωνικό ον είναι και πολιτικό ον: Αυτό είναι το αλφάβητο.

β). Κάθε άνθρωπος, είτε το αντιλαμβάνεται είτε όχι πράττει πολιτικά. Το να θέλεις να αφανίσεις τη Πολιτική (αυτό επιδιώκει η Νέα Τάξη), το να επιτίθεσαι εναντίον της, όλα αυτά είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Το να γυρίζεις την πλάτη στην Πολιτική είναι Πολιτική, δεν σημαίνει ότι και η Πολιτική σου γυρίζει την πλάτη…

Η έλλειψη πολικής είναι πολιτική. Μέσα σε μια γυάλα να κλειδωθείς είναι πολιτική πράξη…

Κάθε άνθρωπος είναι φορέας ιδεών, εθνικών και κοινωνικών αντιλήψεων και παραδόσεων, δοξασιών και προκαταλήψεων, Παιδείας και Πολιτισμού, ποικίλων βιωμάτών και ΟΛΑ αυτά είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ…

γ). Το διδασκαλικό έργο της Χαράς και η προσωπική στάση της είναι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ πολιτική, ακριβώς γιατί συγκρούστηκε με τις νεοταξικές ισοπεδωτικές αντιλήψεις που προωθούνται στην Εκπαίδευση, συγκρούστηκε ηρωικά και δεν λύγισε…

Αυτό το έργο αποτελεί εθνική και επαναστατική κληρονομιά, ανήκει στους αγωνιστές που μάχονται εναντίον της Νέας Τάξης και όχι σε προσωπικούς κληρονόμους- διαχειριστές, οι οποίοι ταυτίζουν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ με την παραπολιτική, με το εμπόριο της πολιτικής, με τους θλιβερούς πολιτικάντηδες και κλόουν της πολιτικής…

δ). ΠΟΛΙΤΙΚΗ και διαχειριστές και έμποροι της πολιτικής είναι έννοιες ασυμβίβαστες και ασυμφιλίωτα εχθρικές.

Οι διαχειριστές και οι έμποροι της πολιτικής (πολιτικάντηδες και λακέδες του καθεστώτος πολύχρωμης κοπής) είναι οι ΧΛΕΥΑΣΤΕΣ και οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

Κάθε διαχειριστής και έμπορος ιδεών ισοπεδώνει και δολοφονεί τις ιδέες.

ΟΛΟΙ αυτοί λοιπόν σήμερα της παραπολιτικής παρασιτίας και εμπορίας ιδεών και πολιτικών αντιλήψεων αποτελούν τα κοράκια του πλανητικού ιμπεριαλισμού και της Νέας Τάξης που επιδιώκουν να κηδεύσουν τις ιδεολογίες, την Ιστορία, την Πολιτική και την ίδια κοινωνική, εθνική και πολιτική υπόσταση του ανθρώπου και του Δασκάλου.

Ας μην ταυτίζουμε, συνεπώς, μέσα στην ηρωική βλακείας μας την ΠΟΛΙΤΙΚΗ με τους έμπορους και δολοφόνους της πολιτικής, με τα κατακάθια αυτής της εμπορίας: Καρατζαφέρηδες και ΣΙΑ…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP