Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Οι δημοσκόποι και οι άλλοι μισθωμένοι αβανταδόροι...


Οι δημοσκόποι και οι άλλοι μισθωμένοι αβανταδόροι της «Νέας Εποχής» άρχισαν πάλι …δουλειά!
  ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ


Τον τελευταίο καιρό οι εταιρείες «δημοσκοπήσεων» όσο και να ανακατεύουν τη σούπα στο καζάνι, πάλι σκέτο ζουμί τους βγαίνει στην κουτάλα.

Προσπάθησαν όπως πάντα να κάνουν το μαύρο-άσπρο και δεν τους έβγαινε.

Φαίνεται ότι το κατράμι της σημερινής πολιτικής κατάστασης λέκιασε τα πάντα και δεν ξεβάφει με κανένα «λευκαντικό» των επικοινωνιακών επιτελείων της «Νέας Τάξης Πραγμάτων».



Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που άλλαξαν οι εντολές από το «πραιτώριο» και τράβηξαν την πρίζα από τον Γιωργάκη αφήνοντάς τον να ελπίζει ότι εκτελώντας με ακρίβεια την αποστολή του θα γλυτώσει από την αποσύνθεση και θα συνεχίσει να είναι ο «χρήσιμος ηλίθιος» για την παγκόσμια κυβέρνηση.

Ο κόσμος όμως θα πρέπει να χειραγωγηθεί και η συσσωρεμένη οργή και αγανάκτηση να λειτουργήσει προς όφελος του νεοταξικού σχεδιασμού.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν που βλέπουμε ξαφνικά τα δημοσιογραφικά θυμιατά της κατοχικής κυβέρνησης να ξυπνούν δήθεν από τον λήθαργο και να περιγράφουν μια πραγματικότητα που ζούσαμε όλοι από την αρχή.

Ούτε φυσικά έγινε κάποιο θαύμα και οι μισθωμένοι αβανταδόροι των εταιρειών δημοσκόπησης άρχισαν να καταγράφουν το λαϊκό αίσθημα, την αποσύνθεση του δικομματισμού και την αναποτελεσματικότητα της κοινοβουλευτικής παρουσίας όλων των κομμάτων.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι «προλειαίνουν» το έδαφος για τον επόμενο «χρήσιμο ηλίθιο» που επέλεξε ως διάδοχο η «κομαντατούρα»,δηλαδή κάνουν ακριβώς τα ίδια που έπραξαν και στον προηγούμενο εντολοδόχο πρωθυπουργό.

Και τον Καραμανλή τον είχαν στη κορυφή και τον αγιογραφούσαν ως «καταλληλότερο» με συνεχείς «δημοσκοπήσεις» μέχρι που άλλαξαν οι «άνωθεν εντολές».

Τα δημοσιογραφικά θυμιατά έγιναν ξαφνικά τιμητές της αλήθειας και οι πτωματοφάγοι κόρακες της τηλεόρασης απόκτησαν ως δια μαγείας φωνή... δημοκρατικής καρδερίνας.

Άρχισαν να βγάζουν στον αφρό τα «αγαθά» της «επανίδρυσης του κράτους» και τις ρεμούλες των βλαχονεόπλουτων λιμασμένων για εξουσία και χρήμα υπουργών και στελεχών της νεοδημοκρατικής κυβέρνησης.

Τράβηξαν με μιάς δηλαδή την πρίζα και οι «μπαταρίες» του δυναμικού και «καταλληλότερου» σε λίγους μήνες είχαν «ψοφήσει» μαζί με τα νεοδημοκρατικά πολιτικά επιχειρήματα που τάϊσαν για λίγα χρόνια τα αυτιά του Έλληνα ψηφοφόρου.

Τότε ο Γιωργάκης
με τις ευχές της Bilderberg και των Αμερικάνων αναβαπτίσθηκε σε Γιώργο και το «νέο» ΠΑΣΟΚ θα ήταν αυτό που θα έφερνε την κομματική κάθαρση και την ευημερία.

Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το πώς διαχειρίστηκε αυτή τη νεοταξική επικοινωνιακή μουτσούνα ο «αναβαπτισμένος» δυσλεκτικός γυιός του Ανδρέα και (κυρίως) της Μαργαρίτας.

Δεν θα υπήρχε λόγος να γράψουμε
για όλες αυτές τις θλιβερές επικοινωνιακές μεθοδεύσεις αν δεν βλέπαμε τον υπαρκτό κίνδυνο να παρασυρθεί για άλλη μια φορά ο ταλαιπωρημένος και σκληρά δοκιμαζόμενος συμπολίτης μας σε λάθος εκτιμήσεις.

Τότε πίστεψε ότι δοκιμάζοντας την «τύχη» του με τον Παπανδρέου, δεν θα ρισκάριζε παρά να έχει άλλα 4 χρόνια μια ηλίθια και ανίκανη κυβέρνηση και όχι ένα κατοχικό και εθνοκτόνο κυβερνητικό σχήμα.

Σήμερα όμως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και σίγουρα κανένα περιθώριο για λάθη ή για ψήφο του τύπου «ρίχνω ζάρια και ότι μου κάτσει».


Αν λοιπόν ο Έλληνας ψηφοφόρος και αυτή τη φορά ακούσει το νανούρισμα των νεοταξικών σειρήνων και φανταστεί π.χ ότι ο Αντωνάκης έγινε Αντώνης και από χειροφιλητής και υπουργός του Καραμανλή έγινε θεραπευτής της εσωκομματικής χρόνιας νόσου και εθνικός «μεσσίας», τότε την χώρα μας την περιμένουν ακόμα πιο μαύρες μέρες από αυτές της «πράσινης σοσιαλιστικής ανάπτυξης» και του «νέου πατριωτισμού».

Φυσικά τα ίδια ισχύουν και για τα υπόλοιπα «δεκανίκια» του ΔΝΤ και της Τρόϊκας που με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο καπηλεύτηκαν ιδέες και οράματα και έσπρωξαν μαζί με τους άλλους αυτό τον τόπο στο βάραθρο.

Βέβαια προς το παρόν, οι ..εκτιμήσεις των «ποιοτικών χαρακτηριστικών» που περιέχονται στις πραγματοποιηθείσες δημοσκοπήσεις δεν δείχνουν απ’ ευθείας τον Αντωνάκη, αλλά αναδεικνύουν αυτά που ο κόσμος «τα είχε τούμπανο και εκείνοι (μέχρι χθές) κρυφό καμάρι».

Διαπίστωσαν δηλαδή
ότι τις σοφιστείες της ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ρητορικής γύρω από την προδοτική επιλογή της υπογραφής του «πρωτοκόλλου παράδοσης» (μνημόνιο) της χώρας μας, ο ελληνικός λαός τις έχει πετάξει προ πολλού στα σκουπίδια και ότι στη συνείδησή του έχουν απαξιωθεί όλα τα κόμματα.

Αυτό που θα ακολουθήσει, θυμηθείτε το, θα είναι οι …ευγενείς πολιτικές προτάσεις των «σοφών» του νεοταξικού επικοινωνιακού επιτελείου που θα επιχειρήσουν ακόμα μια φορά να χειραγωγήσουν τον Έλληνα πολίτη και να κατευθύνουν την ψήφο του εκεί που επιθυμεί το «πραιτώριο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4826

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP