Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Αρχίζουν να αφηνιάζουν οι σειρήνες…


Άρχισαν μέσα στον καύσωνα να κελαηδούν τα πολύχρωμα παπαγαλάκια και δεν μας αφήνουν να απολαύσουμε τη θάλασσα.

Διαβάσαμε τα παρακάτω:
«Μια πρόταση. Να εκπλήξουμε την Τρόϊκα. Όχι ψήφο στο ΠΑΣΟΚ».
Δόλιο τέχνασμα που επιχειρεί να εμπορευτεί εκλογικά την αηδία που νιώθει ο κόσμος για την κατοχική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

Και είναι εκλογική δολιότητα γιατί ο κατεργαράκος που το έγραψε δεν μας λέει τι πρέπει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ να κάνουμε στις εκλογές, αλλά εμμέσως πλην σαφώς, παραπέμπει σε ψήφο σε άλλα κόμματα και κυρίως στη Ν.Δ. όπου και θα καταγραφεί η τιμωρία του ΠΑΣΟΚ πιο καθαρά…
Δηλαδή ο κατεργαράκος

χρησιμοποιεί την Τρόικα και τη δωσίλογη κυβέρνηση για να αθωώσει και να ξεπλύνει το καθεστώς και τα κόμματα του δωσιλογισμού.

Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν ότι θα εκπλαγεί η τρόικα ή θα τρομάξουν οι μαφίες των διεθνών μηχανισμών του χρήματος, αν στη θέση του ΠΑΣΟΚ έρθουν οι άλλοι υπηρέτες τους.

Τι έκαναν αλήθεια αυτά τα κόμματα μπροστά στον οδοστρωτήρα των δυνάμεων της τρόικας;

ΟΛΑ βάλανε πλάτη στην κυβέρνηση, όλα στρώσανε το δρόμο στο σημερινό εφιάλτη, ιδιαίτερα ο άλλος κυβερνητικός βραχίονας, η Ν.Δ., καθώς και οι «αριστερές» ποικιλίες οι οποίες δίνανε το κύρος και το άλλοθι στα γνωστά νεοταξικά ιδεολογήματα.

Και κάποιες διαμαρτυρίες,
ή παρελάσεις, ήταν διπλωματικού χαρακτήρα, έτσι για τα μάτια του κόσμου και για να έχουν οι κομματικοί τους παπαγάλοι κάπου να πιαστούν για να λένε: «ΟΧΙ ψήφο στο ΠΑΣΟΚ»!!!

Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε να εκτελέσει τα συμβόλαια θανάτου της ελληνικής κοινωνίας, αν δεν ήταν το κράτος, η Βουλή, τα κόμματα και τα συνδικάτα εξαρτήματα του διεθνούς χρηματιστηριακού κεφαλαίου.

Το μόνο που μπορεί να εκπλήξει και να τρομάξει την Τρόικα, τους «νταβάδες» και τα εξαρτήματά τους (Κράτος, Βουλή, κόμματα) είναι μαύρο σε όλους, δηλαδή ΑΠΟΧΗ από τις εκλογικές διαδικασίες της απάτης.


Αυτές οι εκλογικές διαδικασίες και οι μηχανισμοί αυτών των διαδικασιών (Κοινοβούλιο και κόμματα) είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ και ΑΠΟΛΥΤΑ ελεγχόμενα από τις πλανητικές δυνάμεις του χρήματος.

Η Τρόικα μηχανισμός αυτών των δυνάμεων είναι.

ΚΑΤΩ, λοιπόν, από την μπότα αυτών των δυνάμεων κάθε ψήφος στις διακοσμητικές γλάστρες αυτών των δυνάμεων (ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ) είναι ΑΠΑΤΗ.




Ας μην πέφτουμε συνέχεια σε αυτές τις παγίδες.

Και ας κλείνουμε τα αυτιά στις κομματικές σειρήνες που θα πολλαπλασιάζονται όσο πάμε προς τις εκλογές.
Θα κινητοποιηθούν και πολλές εφεδρείες για να μας εξαπατήσουν.

ΑΠΟΧΗ από την απάτη: η μόνη σωστή θέση και το μόνο εκλογικό όπλο που θα τρομάξει τους δημίους μας…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4821

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP