Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ο διατεταγμένος χορός της απάτης άρχισε από τον Αύγουστο



Πριν από 40 μέρες γράφαμε:

«Σήμερα διαφαίνεται καθαρά τούτο: Η δωσίλογη κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου θα χρησιμοποιηθεί σαν κολυμπήθρα του Σιλωάμ για να «ξεπλυθεί» και αναπαλαιωθεί το καθεστώς του δωσιλογισμού, οι θεσμοί του και τα πολιτικά του όργανα».

Δεν περιμέναμε φυσικά ότι τα διατεταγμένα παπαγαλάκια θα έπιαναν δουλειά μέσα στον καύσωνα του Αυγούστου!!!
Υπογραμμίζαμε επίσης στο κείμενο:
ΟΛΕΣ οι δυνάμεις και τα κόμματα του καθεστώτος αγωνίστηκαν, το κάθε ένα με το δικό του τρόπο, να ανεβάσουν στην κυβέρνηση τις μαριονέτες του αμερικανισμού, την άφησαν, σχεδόν ανενόχλητη, αυτή την κυβέρνηση (εκτός κάποιων διπλωματικών ανακοινώσεων διαμαρτυρίας ή απεργιακών παρελάσεων) ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας (που της είχαν ανατεθεί), ΚΑΙ ΤΩΡΑ οι ΠΑΝΤΕΣ αναμένουν, προσδοκούν και επιδιώκουν να ΞΕΠΛΥΘΟΥΝ από τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ αυτής της κυβέρνησης στα οποία είναι οι ΠΑΝΤΕΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ…



Το παιχνίδι της απάτης το οποίο στηρίζεται στη μολυσματική βλακεία που έχει σπείρει και θεμελιώσει το καθεστώς του πλανητικού ολοκληρωτισμού συνίσταται σε τούτο: Αποκόπτονται και απομονώνονται οι εκτελεστές του εγκλήματος από το καθεστώς του εγκλήματος, απομονώνονται τα πιόνια του εγκλήματος από τη σκακιέρα του εγκλήματος, τα γρανάζια από τη μηχανή…

Οι πηγές και οι εστίες του εγκλήματος και του δωσιλογισμού μένουν στο απυρόβλητο. Το ίδιο και οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ τους. Το ΣΥΣΤΗΜΑ και το πολιτικό του καθεστώς ΣΥΝΟΛΙΚΑ δεν αγγίζονται. Ούτε οι «νταβάδες» του, ούτε οι θεσμοί» του, ούτε τα παρασιτικά όργανά του…»


Στο τελευταίον περοδικό αναλύουμε διεξοδικά το ζήτημα.
Ολόκληρο το άρθρο βρίσκεται εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4717




Βεβαίως, δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς προφητικές ικανότητες για να αντιληφθεί όλα αυτά. Λίγη ελληνική ιστορία να γνωρίζει και το αλφάβητο της καθεστωτικής πολιτικής.

Εξυπακούεται ότι δεν πρέπει να φοράει καθεστωτικές παρωπίδες ούτε να είναι σε διατεταγμένη κομματική, ή άλλου είδους υπηρεσία…

Στην Ελλάδα, φυσικά ανθούν όλα τα παραπάνω και ιδιαίτερα οι «διατεταγμένες» υπηρεσίες.

Ξέσπασε, λοιπόν, από τις πρώτες μέρες του Αυγούστου ο χορός.

Ακόμα και ο «εγκάθετος» του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπαχρήστου, η γραμμή δηλαδή Λαμπρακιστάν, εκτόξευσε τα βέλη εναντίον του Γιωργάκη!


Κάποιοι άλλοι κοινωνιολογούντες υμνητές της παγκοσμιοποίησης και του «κοινωνικού φιλελευθερισμού» ρίχνουν καθημερινά ριπές εναντίον του «ελαττωματικού» Γιωργάκη!!!

Υποπροϊόντα της πασοκικής παρασιτίας ωρύονται και αυτά για τον γραφικό δωσίλογο, Γιωργάκη!!!


Και στο χορό και κάποια ιστολόγια τα οποία κραυγάζουν «πατριωτικά»
και μάλιστα με «μανιφέστα» και υστερικές κορώνες και αυτά μόνο τις αστειότητες και «δαιμονικές», δωσίλογες ιδιότητες του Γιωργάκη βλέπουν.

ΟΛΑ επικεντρώνονται στον κακό χαρακτήρα, τον ποτισμένο με ανθελληνισμό και ραγιαδισμό, του Γιωργάκη!!!

Εστιάζουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα προσωπικά νοσήματα και τις ιδιότητες του Γιωργάκη, στον «προσωπικό» ραγιαδισμό του για να επικαλύψουν τη δική τους ΡΑΓΙΑΔΙΚΗ ΠΙΣΤΗ στο σύστημα, στους θεσμούς του και τα όργανά του: Σε όλες αυτές τις πηγές της σήψης και αποσύνθεσης!!!


Δαιμονοποιούν τη μαριονέτα «Γιωργάκη» για να ξεπλύνουν όλες τις άλλες μαριονέτες του καθεστώτος, εκτελώντας, χωρίς τσίπα, τις εκλογικές ανάγκες των άλλων πολιτικών απατεώνων: Κομμάτων, ηγετών και πολιτικών και κυρίως των «νταβάδων» τους.

Βέβαια είναι τόσο αφελείς μέσα στο δικό τους οίστρο της διατεταγμένης υπηρεσίας που εκτελούν, που τους διαφεύγει μια λεπτομέρεια η οποία τους ξεσκεπάζει:

Δεν αναρωτιούνται στο ελάχιστο πώς ένας ελαττωματικός, ανίκανος και γραφικός άνθρωπος μπορεί να έχει τέτοιες διαβολικές ικανότητες να σαρώνει τα πάντα και να επιβάλλει τη δικτατορία των διεθνών μαφιόζων του χρήματος ΧΩΡΙΣ τα ΚΟΜΜΑΤΑ και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ να μπορούν να αντιδράσουν.

Δηλαδή ένα πρόσωπο γραφικό και δεδηλωμένα δωσίλογο ΣΑΡΩΣΕ όλο τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΟΛΑ τα κόμματα, ΟΛΑ τα συνδικάτα και το ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ.


Μόνο από αυτά απαστράπτει η δολιότητα και ο διατεταγμένος ρόλος όλων αυτών που εστιάζουν τους θρήνους και τα αναθέματά τους ΜΟΝΟ στο Γιωργάκη. Προεκλογική υπηρεσία εκτελούν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ οι περισσότεροι…

ΤΙ παρακάμπτουν όλοι αυτοί οι διατεταγμένοι μασκαράδες:

ΠΡΩΤΟΝ: Τα πρόσωπα, τα κόμματα και τα κοινοβούλια, ΣΗΜΕΡΑ, σε καθεστώς ολοκληρωτικής κυριαρχίας των διεθνών μηχανισμών της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης είναι διαχειριστές και εκτελεστές των οικονομικών κέντρων εξουσίας, «αναλώσιμα υλικά», αυτών των κέντρων.


Και ο Κωστάκης «αναλώσιμο υλικό» ήταν.
Τον ρίξανε, τον εξανάγκασαν να αγωνιστεί για τη συντριβή του, για να έρθει το ΠΑΣΟΚ να εκτελέσει, με μεγαλύτερη ευκολία και αποτελεσματικότητα, τα «συμβόλαια θανάτου».

Σε αυτό το σχέδιο, της ανοικτής και όχι καμουφλαρισμένης δικτατορίας των μαφιών του χρήματος, ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ και ΣΥΝΑΙΝΕΙ ακόμα η Ν.Δ. και ο Σαμαράς, καθώς και όλα τα κόμματα του καθεστωτικού τοπίου, όπως και το ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ.

Φυσικά όλοι αυτοί έριχναν και καμιά τουφεκιά στον αέρα για ντόρο, για τους αφελείς και για να αντλούν τα «επιχειρήματά» τους οι «εγκάθετοί» τους…

Αν δεν συναινούσαν και μάλιστα δεν βάζανε και πλάτες, ο Γιωργάκης θα έμενε με κρεμασμένο χείλος…

Το ΠΑΣΟΚ ήταν το πλέον κατάλληλο και αποτελεσματικό γι’ αυτό το έργο. Τους λόγους τους έχουμε αναλύσει διεξοδικά.


Ο Γιωργάκης είναι και αυτός ένα «αναλώσιμο υλικό». Θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων όταν θα χρειαστεί.

Θα χρησιμοποιηθεί ως κολυμπήθρα του Σιλωάμ για την αναπαλαίωση του καθεστώτος της απάτης και των κομμάτων της απάτης.

Οι δημοτικές εκλογές που έρχονται είναι μια πρόβα για τα όρια του καθεστώτος. Αν διοχετεύσουν κι εγκλωβίσουν την οργή στους εκλογικούς αγωγούς των κομμάτων, το σχέδιο πετυχαίνει. Μπορεί να επιλέξουν το εναλλακτικό σχέδιο κυβέρνησης που θα εκτονώσει την οργή, θα εξαπατήσει και θα αναπαλαιώσει τον πολιτικό χάρτη.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΙΠΟΤΕ δεν θα αλλάξει, εκτός ίσως από τη λεοντή της δικτατορίας των μαφιών του χρήματος…

Τα παπαγαλάκια και κάποια δήθεν πατριωτικά ιστολόγια γι’ αυτό αγωνίζονται…


ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Τα ποικίλα αυτά παπαγαλάκια που εστιάζουν στα αναλώσιμα πρόσωπα, παρακάμπτουν όχι μόνο όλα τα ουσιώδη πολιτικά ζητήματα, αλλά και το ρόλο των καθεστωτικών κομμάτων.

Θα περιοριστούμε στη Ν.Δ. μια και οι περισσότεροι από αυτούς που θρηνούν γι’ αυτή δουλεύουν.

Μέχρι χθες μας λέγανε ότι ο χειρότερος Πρωθυπουργός και η καταστροφή της Ελλάδας ήταν ο Καραμανλής…

Ξαφνικά με το Σαμαρά άλλαξε η Ν.Δ. και το ρεφραίν: Τώρα ο χειρότερος των χειροτέρων έγινε ο Γιωργάκης, καθώς και η μέγιστη καταστροφή και γελοιοποίηση της Ελλάδας…

Αυτό που συστηματικά και δόλια παρακάμπτουν είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ της Ν.Δ. και του Σαμαρά ιδιαίτερα. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ και όχι οι καταναλωτικές, αντιπολιτευτικές Κορώνες.


Μήπως αναιρεί πουθενά την Ευρωπαϊκή Ένωση, την παγκοσμιοποίηση και τον πλανητικό ιμπεριαλισμό;

Υμνητής όλων αυτών είναι και ο Σαμαράς και το κόμμα του.

Αυτή τη δικτατορία των οργάνων και των μηχανισμών των διεθνών κέντρων εξουσίας ουδέποτε την αμφισβήτησαν, αντίθετα δηλώνουν ακατάπαυστη ΠΙΣΤΗ και ΥΠΟΤΑΓΗ.


Αυτή η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ τώρα εμφανίστηκε ανοικτά και όχι καμουφλαρισμένα, με το πρόσωπο της τρόικας και του Μνημονίου.

Επί της ουσίας ΠΟΥΘΕΝΑ δεν διαφωνεί η Ν.Δ. και ο Σαμαράς.
Αντίθετα το κόμμα του και όταν ήταν κυβέρνηση και τώρα που είναι αντιπολίτευση με Σαμαρά, ΕΚΑΝΕ ότι ήταν δυνατόν γι’ αυτήν την ανοικτή δικτατορική αυθάδεια. Απλώς έχει την πολυτέλεια, λόγω αντιπολίτευσης να πετάει και καμιά διπλωματική ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

ΠΡΑΞΗ ΜΗΔΕΝ!!!


ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ για τα ελαττώματα του Γιωργάκη και όχι για την ΟΥΣΙΑ του έργου που εκτελεί. Επί της ουσίας ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ο καυγάς είναι για το πάπλωμα. Σκούζουν τα παπαγαλάκια για την αυθάδεια της δικτατορίας και όχι για την ίδια τη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που και πριν υπήρχε κεκαλυμμένη.

Λένε ΝΑΙ σε όλα, αλλά, με προσχήματα και περικοκλάδες, όχι τόσο φανερά και ξετσίπωτα γιατί θα μας πάρουνε χαμπάρι…

Ο ελληνικός λαός όμως τους έχει προ πολλού πάρει χαμπάρι ΟΛΟΥΣ…


Και τα ποικίλα παπαγαλάκια που χορεύουν στους εκλογικούς ρυθμούς τα πήραμε χαμπάρι, έστω και αν φοράνε «πατριωτικές» μάσκες..

Ο Γιωργάκης πρέπει να γκρεμιστεί από την έκρηξη της λαϊκής οργής και όχι από το καναλιζάρισμα της λαϊκής οργής στα άλλα κόμματα της πολιτικής απάτης.

Αυτό το είχαμε τονίσει ιδιαίτερα και στο παρελθόν για τον Καραμανλή, όταν θέλανε να τον ρίξουν…


Το καναλιζάρισμα της λαϊκής οργής στα εκλογικά παιχνίδια (κόμματα, κοινοβούλια κ.λπ) τα οποία ελέγχονται ΑΠΟΛΥΤΑ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ από τους «νταβάδες» (διεθνείς και εγχώριους) ΟΔΗΓΕΙ σε νέες μεγάλες απάτες, συνεπώς σε νέες συμφορές και εφιάλτες.

ΑΥΤΟΣ είναι νόμος της ιστορίας…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP