Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Γράμμα σε φίλο (απόσπασμα)

Κυπριανός Χριστοδουλίδης


" ... Και ας έρθουμε τώρα στην κάρτα και στον Αντίχριστο και το 666. Δεν θα σου πω ούτε για το 666, ούτε για τον Αντίχριστο. Τι να γράψω; Δεν βλέπω ότι η σοφία των αριθμών μας κυβερνά και όχι η σοφία του Λόγου; Δεν βλέπω ότι ο Αντίχριστος είναι παντού; Τι, στραβός είμαι;
Η αντίδραση προς την κάρτα είναι η μόνη εμφανής άρνηση προς το σύστημα και την παραπέρα επιβολή του. Όπως και η άρνηση συμμετοχής στις εκλογές της απάτης, αυτής της φασιστοδημοκρατίας της ψήφου, το ίδιο είναι.

Η αντίδρασή μας στα καταχθόνια σχέδιά τους μόνο με δυο τρόπους μπορεί να γίνει : Η θα κάνουμε "γιούργια" με τις πέτρες και θα πλακωθούμε μεταξύ μας, ή θα φτύσουμε το σύστημα αρνούμενοι κάθε συμμετοχή μας σ΄ αυτό. Ψυχή να μην πάει στις εκλογές, στις όποιες εκλογές, που θα επιβεβαιώσουν και θα επικροτήσουν τα σχέδια της παγκόσμιας παρανομίας η οποία μας έρχεται.

Όχι, δεν θα πάρουμε την κάρτα επειδή είναι του Αντίχριστου ή του 666. Δεν θα την πάρουμε γιατί μας την επιβάλλουν άνθρωποι δαιμονισμένοι, εγκληματίες, που αυτοί θα διαλέγουν ποιος θα ζήσει και ποιός θα πεθάνει. Αυτοί θα αποφαίνονται ποιον θα θεραπεύουν και ποιον θα αφήνουν στην άκρη - γιατί, θα λένε, "σ΄ αυτόν δεν μπορούμε να του κάνουμε τίποτα" - ποιος θα έχει δουλειά και ποιος δεν θα έχει, ποιος θα σπουδάζει και ποιος δεν θα σπουδάζει. Αυτοί θα μας λένε ποιά είναι η αλήθεια και ποιο είναι το ψέμα. Εμείς θα πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι, να τα δεχόμαστε όλα, αν θέλουμε να ζήσουμε, αν θέλουμε να μη είμαστε τρομοκράτες!

Αντε, να δω τι θα κάνουν όταν μας βλέπουν να μην έχουμε ψωμί να φάμε. Υποτίθεται οτι όλα τα κάνουν για το καλό μας, επειδή έχουν ανθρωπιά και πόνο για τον άνθρωπο!

Αλλά τι; Θα ενδιαφέρονται μόνο γι΄ αυτούς που τρώνε με την κάρτα και τους άλλους θα τους αφήνουν να "ψοφάνε" επειδή δεν έχουν την κάρτα; Η αγάπη τους και η ανθρωπιά τους είναι μόνο για τους κατόχους κάρτας και οι άλλοι δεν αξίζουν ανθρωπιάς και ενδιαφέροντος;

Αυτοί μας λένε ότι διακρίσεις δεν κάνουν, είναι αντιρατστσιστές. Γιατί όμως εμάς, που δεν θέλουμε την κάρτα, μας διαχωρίζουν και μας λένε "κοψ΄τε το λαιμό σας"; Πέθανε αν δεν έχεις την κάρτα ή ζήσε εφόσον θα την πάρεις. Είναι ρατσισμός αυτό ή δεν είναι;

Αν αυτά που γράφω τα καταλαβαίνεις, τότε θα καταλάβεις ότι να μου λές πόσο "σαδομαζοχιστής" είναι ο πατέρας, που αφήνει τα παιδιά του να πεθάνουν, είναι τελείως βλακώδες."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4997

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP