Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Οι φασιστικές ψυχώσεις του κυβερνητικού και κομματικού θεάτρου γύρω από το Βατοπέδιο



Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο ελληνικός λαός σπαράζει από τη μπότα της δικτατορίας των διεθνών και εγχώριων λήσταρχων και το παρακράτος της κυβέρνησης και των κομμάτων έστησε νέες παραστάσεις θεατρικών πολιτικών ψυχώσεων γύρω από το Βατοπέδιο.
Παραμονές εκλογών!!!
Λίγες μέρες πριν από τις κάλπες, όπου, υποτίθεται, ο ελληνικός λαός πρέπει να ψηφίσει νηφάλια, τις πολιτικές και τα έργα των πρωταγωνιστών του ελληνικού δράματος, το κυβερνητικό και κομματικό παρακράτος ξεσηκώνει θύελλες πολιτικών ψυχώσεων και τυφλού φανατισμού για να εμποδίσει τις «αποδράσεις» των «πρόβατων» που έχουν πάρει επιδημική διάσταση και να τα εγκλωβίσει ξανά στις κομματικές στάνες.


Αυτό το άθλιο παιχνίδι των πολιτικών ψυχώσεων της κυβέρνησης κατά πρώτο λόγο, αλλά και όλων των κομμάτων κατά δεύτερο, είναι ένα φασιστικό θέατρο μεθοδευμένης πόλωσης. Ένα θέατρο που αντλεί τα διαστροφικά «σενάρια» και τα «σκηνικά» παραπλάνησης και προβοκάτσιας από τα πιο ωμά και αποτρόπαια δικτατορικά καθεστώτα.

Η μεγάλη απάτη του «σκανδάλου» Βατοπεδίου έρχεται ξανά στον αφρό με τη μορφή κατακλυσμιαίας καταιγίδας, ως η ΚΥΡΙΑΡΧΗ προεκλογική ΑΡΕΝΑ.

ΘΕΑΤΡΟ φρενοβλαβούς εκλογικού κρετινισμού, αλλά και φασισμού.

Η Ελλάδα στενάζει και δολοφονείται ΑΓΡΙΩΣ, τσαλαπατιέται από την μπότα των διεθνών συμμοριών του χρήματος, χαλύβδινοι κύκλοι τυλίγουν το σώμα της και το λαό της, «συμβόλαια θανάτου» εκτελούνται καθημερινά, φέρετρα κατασκευάζονται για τον ελληνικό λαό, και ο κυβερνητικός και κομματικός θίασος παίζει γύρω από τις πολιτικές ψυχώσεις ενός κατασκευασμένου «σκανδάλου» του κράτους και του πολιτικού παρακράτους.


ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ!!!

Τόσο αδίστακτοι που μολύνουν τα πάντα με τις ψυχώσεις του εκλογικού φανατισμού και της θηριώδους απάτης.

ΕΙΝΑΙ απατεώνες ολκής…

Το Βατοπέδιο ανασύρεται πάντα από το φασιστικό, καθεστωτικό (κυβερνητικό και κομματικό) ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ για να παίξουν τα πολιτικά τους παιχνίδια: Στρατηγικά και τακτικά.


Στρατηγικά: Κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας. Διαρκής, συστηματική και εντεινόμενη προλείανση του εδάφους για την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ (δημοσιοποίηση τι λένε) της εκκλησιαστικής και μοναχικής περιουσίας (το έχουμε αναλύσει σε σωρεία άρθρων).

Τακτικά παιχνίδια: Αυτά είναι τα εκλογικά κομματικά παιχνίδια. Παιχνίδια πολιτικών ψυχώσεων και φανατικής υστερίας που ασκούν τα κόμματα για να μαζεύουν τα «πρόβατα», αλλά και οι «νταβάδες» για να κατασκευάζουν τους αυριανούς κομματικούς δούλους…


Είναι τόσο σχιζοειδής αυτή η νέα θεατρική παράσταση γύρω από το Βατοπέδιο που ακόμα και ένας άνθρωπο «υπεράνω υποψίας» ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ: Ο καθηγητής Μιχάλης Σταθόπουλος.


Ο Καθηγητής δεν μπορεί να κατηγορηθεί ΠΟΤΕ για μεροληψία υπέρ της Εκκλησίας και του μοναχικού κλήρου.

Το αντίθετο: Για μεροληψία σε βάρος του κλήρου.


Είναι γνωστός ο καθηγητής για τον υστερικό αγώνα του, στις εποχές του σημιτισμού, εναντίον της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.

Αυτός, λοιπόν, ο καθηγητής, ο «υπεράνω υποψίας», χαρακτηρίζει αυτό το θέατρο που παίζεται «μεθόδευση» παραβίασης του Συντάγματος, «μεθόδευση» με «κομματικά κριτήρια»!!!

Μεγαλύτερη, όμως, αξία έχουν τα παρακάτω που αφορούν το κατασκευασμένο «σκάνδαλο:

«Για την ουσία της υπόθεσης, που αφορά και την ιδιοκτησία της λίμνης Βιστωνίδας και των παραλίμνιων εκτάσεων, διεξοδικά έχω μελετήσει το θέμα και η γνώμη μου είναι –έχω δημοσιεύσει σχετικά σε νομικό περιοδικό πριν από ένα χρόνο– πως το ιδιοκτησιακό λύθηκε οριστικά με τον συμβολαιογραφικό συμβιβασμό που συνήψε το Δημόσιο με τη Μονή Βατοπεδίου το 1930.
Τότε, με το συμβόλαιο του συμβιβασμού αναγνωρίστηκε κυριότητα της λίμνης και των παραλίμνιων εκτάσεων στο Δημόσιο, ενώ στη μονή μόνο αλιευτικά δικαιώματα κατά ένα ποσοστό. Οποιοι τίτλοι –όπως χρυσόβουλα και άλλοι ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου– έχασαν την αξία τους με τον συμβιβασμό. Απορώ γιατί όσοι έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση δεν μιλούν για τον συμβιβασμό του 1930…»


Πηγή:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_17/10/2010_419049


Ακόμα και ο κ. Σταθόπουλος ΑΠΟΡΕΙ…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP