Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Οι αδίστακτοι πολιτικοί κερδοσκόποι και οι αρουραίοι…


Οι αρουραίοι των υπονόμων (δημοσιογραφικών και CIA) μέσα στον υπερβάλλοντα ζήλο τους βγάζουν στον αφρό όχι μόνο τη βλακεία τους, αλλά και κάποιες αλήθειες.
Ένας από αυτούς, «κλακαδόρος» του Δημαρά, προκειμένου να τον στηρίξει επιλέγει το δρόμο της μείωσης των αντιπάλων, αποκαλύπτοντας, έτσι, δίχως ο άμοιρος να το αντιλαμβάνεται, τον ακραίο τυχοδιωκτισμό του προσώπου που θέλει να υποστηρίξει.

Διαβάζουμε στο press-gr
http://press-gr.blogspot.com/2010/10/blog-post_4132.html

«Το περιστατικό που ακολουθεί δεν επιδέχεται αμφισβήτηση κι έχει ως εξής: Πολύ πριν ο Αντώνης Σαμαράς, ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Βασίλη Κικίλια, έκανε ένα ραντεβού με τον Γιάννη Δημαρά.
Στη διάρκεια της συζήτησης ο Αντώνης Σαμαράς του υποσχέθηκε ότι θα... τον στηρίξει και δεν θα κατεβάσει άλλον υποψήφιο.
Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρεις, κι ενώ η χειραψία του με τον Γιάννη Δημαρά ήταν ακόμη νωπή, ο αρχηγός της ΝΔ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Βασίλια Κικίλια».


Μέμφεται τον Σαμαρά γιατί «κορόιδεψε» τον Δημαρά και δεν διακρίνει την πολιτική «αλητεία» του Δημαρά που τρέχει, σαν άθλιος γυρολόγος, αναζητώντας την στήριξη του κόμματος εκείνου που ο Δημαράς το έχει περιλούσει, σε όλη του τη ζωή, με πλούσια κοσμητικά επίθετα!!!

Εδώ ο Δημαράς δεν διστάζει να φιλήσει νέες κατουρημένες ποδιές, εκεί που μέχρι χθες έφτυνε, και αυτή τη γλοιωδέστατη και φρενοβλαβή καιροσκοπική του πρακτική δεν την βλέπει!!!


Είναι να απορείς με το εκτυφλωτικό θράσος της βλακείας και την τύφλωση αυτών των αρουραίων υμνητών…

Ας έρθουμε τώρα στο «ΒΗΜΑ» της περασμένης Κυριακής.

α). Μια ολόκληρη σελίδα για τη διαφήμιση της υποψηφιότητας του Γ. Δημαρά για την Περιφέρεια Αττικής!!!

β) Ο Δημαράς προβάλλεται σαν «ανάχωμα» που «τρομάζει την κυβέρνηση»!!!

Το Βήμα σηματοδοτεί καθαρά τούτο: Οποιος θέλει με την ψήφο του σ' αυτές τις εκλογές να τιμωρήσει και να καταδικάσει την κυβέρνηση και την πολιτική της, τότε δεν έχει παρά να ψηφίσει Γ. Δημαρά...

Κομψή υπόδειξη, άκομψη προσπάθεια ψηφοθηρίας απ' την εφημερίδα για λογαριασμό του εν λόγω υποψηφίου.

γ). Σε μια «γωνιά» του ολοσέλιδου αφιερώματος φιλοξενείται και μια αποκαλυπτική «ευχή», ΑΝΩΝΥΜΩΝ (άλλο τρικ απάτης) στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Εύχονται λοιπόν «ότι η υποψηφιότητα του Γ. Δημαρά θα απορροφήσει περισσότερο τις διαρροές ψηφοφόρων της Αριστεράς, παρά της ΝΔ και του ιδίου του ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που λειτουργήσει και ως μαζικό άλλοθι για όσους πρόσκεινται π.χ. στην πτέρυγα της "αριστερής πρωτοβουλίας" του Γ. Παναγιωτακόπουλου»...

δ). Ο Δημαράς δηλώνει στο Βήμα: «Δεν μου αρέσουν οι ετικέτες. Γεννήθηκα και διαπαιδαγωγήθηκα στον πολιτικό και πολιτιστικό χώρο του ΠΑΣΟΚ».

ΔΗΛΩΝΕΙ, ανοικτά ότι ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΣ φέρει την ετικέτα του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή, ότι είναι υπερήφανος με όλα όσα σηματοδοτεί, εκφράζει και εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ!!!

Δεν είναι συνεπώς τυχαίο το γιατί το Βήμα φιλοτεχνεί ην αγιογραφία του Δημαρά…

ΟΤΑΝ τα γεγονότα, τα Συγκροτήματα και τα λόγια των τυχοδιωκτών τους ανδρεικέλων μιλάνε τόσο καθαρά και κατηγορηματικά τα δικά μας σχόλια περιττεύουν…

Διαβάστε για το Δημαρά και στο άρθρο:
«Καιροσκοπικές ιλαροτραγωδίες»
ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4995ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5008

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP