Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο νέο-φασιστικός λόγος κατά της ΑΠΟΧΗΣΟ φασιστικός λόγος είναι ένας λόγος ηθικών δακρύων και ασυνάρτητων αφορισμών, ένας λόγος ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΙΟΣ, λεκτικών τεράτων, επιφωνημάτων και ασυνάρτητων σπερμολογιών: Ένας λόγος της κομπάζουσας και μοχθηρής αμάθειας.
Κάποια σκύβαλα της πολιτικής ζωής, χρησιμοποιούν αυτό το λόγο, ιδιαίτερα στο ιντερνέτ, για να βγούνε από την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ τους.
Αυτά τα καθεστωτικά «υποχαφιεδάκια» ξεφύτρωσαν ξαφνικά και το έπαιξαν «υπερπατριώτες», ξεπερνώντας και τον Καρατζαφέρη σε ουρλιαχτά «υπερπατριωτισμού» και καταναλωτικών αφορισμών, προκειμένου να αποκτήσουν μια θέση στο τοπίο της εικονικής πραγματικότητας (ιντερνέτ) και να ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ στις ριζοσπαστικές πατριωτικές κινήσεις που εκκολάπτονταν στην ελληνική κοινωνία.

Είναι τόσο κραυγαλέοι και «ακτινοβολούντες» προβοκάτορες που έγιναν ΑΜΕΣΩΣ αντιληπτοί και «ξεράστηκαν»…


Φυσικά, κάποιοι βρήκαν στέγη σε κάποιες Σωτήριες Εθνικές Επιτροπές ύποπτων «αρουραίων» και μικροπολιτικών τυχοδιωκτών. Γίνανε οι «υπασπιστές» των «αρουραίων»: Είναι και αυτό ένα κάποιο «γαλόνι»…

Αυτοί, λοιπόν, οι «υπασπιστές» των «αρουραίων» κατεβαίνουν στις εκλογές και κήρυξαν τον «αμείλικτο» πόλεμο εναντίον ΟΛΩΝ που αντιτάσσονται στην ΑΠΑΤΗ της εκλογικής ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και αναλύουν με πλήθος πολιτικών επιχειρημάτων, και ΟΧΙ με αφοριστικά γαυγίσματα, την αναγκαιότητα της ΑΠΟΧΗΣ.

Αυτοί οι αρουραίοι υποκαθιστούν κάθε έννοια πολιτικής κριτικής με πομπώδη τεχνάσματα αφορισμών, βρισιών, ουρλιαχτών και ηθικών δακρύων ΕΝΑΝΤΙΟΝ των υποστηρικτών της ΑΠΟΧΗΣ.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΟΤΑ πολιτικής κριτικής και επιχειρημάτων. ΤΥΦΛΟ μόνο μίσος και αναθέματα ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΑ εναντίον της ΑΠΟΧΗΣ.

Είναι τόσο ακραία φασιστικός ο λόγος τους που ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ την ΑΠΟΧΗ, τις υγιείς δηλαδή ΡΟΠΕΣ του ελληνικού λαού (Η ΑΠΟΧΗ είναι το πλειοψηφικό ΡΕΥΜΑ, σήμερα, μέσα στον ελληνικό λαό) σαν «όπλο» της Νέας Τάξης!!!!

Είναι τόσο τυφλωμένοι αυτοί οι «αρουραίοι» που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τούτο το απλό: Την ΟΡΓΙΩΔΗ και ΛΥΣΣΩΔΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των καθεστωτικών κομμάτων και των ΜΜΕ εναντίον της αποχής.

Είναι τόσο τυφλοί αυτοί οι «χαφιέδες» των υπονόμων που δεν διακρίνουν ότι ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ενώνονται με τις ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ και την υστερική εκλογική λύσσα των ΚΟΜΜΑΤΩΝ και του συστήματος.


ΕΚΤΟΣ και αν τα κόμματα που δημαγωγικά κατηγορούν είναι εναντίον της Νέας Τάξης και ΟΣΟΙ ΤΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ είναι «πράκτορες» της Νέας Τάξης.

ΤΟΣΟΙ γελοίοι, γλοιώδεις και φασίστες είναι αυτοί οι «υπερασπιστές» των υπονόμων με τις «υπερπατριωτικές» αρματωσιές…

Τους αφήνουμε στις ακαθαρσίες των υπονόμων τους. Είναι πλέον παντελώς ακίνδυνοι.

ΗΔΗ κρύβονται από κάθε λαϊκή εκδήλωση.

ΑΥΡΙΟ θα «κλειδωθούν» στα λαγούμια τους. Δεν μπορούν πλέον να λερώσουν ΤΙΠΟΤΑ και τα αφεντικά τους θα τους αποσύρουν…

ΣΗΜΕΡΑ επικίνδυνοι είναι οι «αρουραίοι» και οι προβικάτορες της «άλλης όχθης»: Αυτής του Αλαβάνου και λοιπών ποικιλιών.

Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, σε λίγο με αυτούς τους «αρουραίους»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5036
ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5019

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP