Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Μας κρεμάνε στα μανταλάκιαΑγαπητοί φίλοι

Μετά την προβληματική διανομή μας από τα βιβλιοπωλεία αποφασίσαμε ν’ αυξήσουμε τα αντίτυπά μας, να μειώσουμε τις σελίδες (και την τιμή μας) και να συναντηθούμε στα περίπτερα.
Έχουμε λοιπόν την χαρά να σας γνωστοποιήσουμε ότι από την Τετάρτη 13/10 το νέο μας τεύχος με κεντρικό θέμα «Από την Μεταπολίτευση στην χρεωκοπία» θα βρίσκεται στα περίπτερα των Αθηνών και από 1/11 στα περίπτερα της επαρχίας.

Αναλυτικά τα περιεχόμενα του νέου μας τεύχους μπορείτε να τα δείτε στον ιστότοπο του περιοδικού www.manifestomag.gr

Καλοδεχούμενες –όπως πάντοτε- οι υποδείξεις, παρατηρήσεις και οι ενστάσεις σας.
Σας ευχαριστούμε πολύ.


Με την ενεργό συμμετοχή όλων μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε ένα ανεξάρτητο έντυπο που δεν θα προσβάλλει ούτε την αισθητική μας, ούτε την νοημοσύνη μας. Σε μια περίοδο όπου τα Μ.Μ.Ε. συναγωνίζονται στην αναξιοπιστία και την ευτέλεια, στον έντυπο και ηλεκτρονικό κανιβαλισμό εμείς, επιμένουμε να πιστεύουμε ότι ο Τύπος είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε αμαχητί στους εργολάβους, στους υπαλλήλους τους ή στα τσιράκια τους. Κάποιοι -λίγοι αριθμητικά- παραπονέθηκαν επειδή είμαστε -λένε- κάπως ... θυμωμένοι! Μπορεί να έχουν δίκιο αν και δεν έχουμε λόγους να είμαστε χαζοχαρούμενοι, δηλαδή υποτελείς μιας “λάϊφ στάιλ” ομηρείας. Εάν συμβαίνουν όμορφα πράγματα να τα επισημάνουμε, να τα αναδείξουμε, και να μαθητεύσουμε πλησίον τους. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό καλό είναι να μην ξεχνάμε τα αυτονόητα: πρωταρχική δουλειά της σοβαρής δημοσιογραφίας είναι ο έλεγχος της εξουσίας και όχι η διασκέδαση του αναγνώστη. Η “πολιτική ορθότητα” και η “ουδετερότητα” αρμόζει ή σε δειλούς ή σε ανθρώπους χωρίς άποψη. Είναι προφανές, νομίζουμε, ότι δεν θέλουμε να είμαστε τίποτα από τα δύο. Στον χώρο του καλού και του κακού τύπου εμείς διαλέξαμε να είμαστε με τους πρώτους.

ΠΗΓΗ:
http://www.manifestomag.gr/

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP