Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΑΣΤΙΚ: η πονηρία της «αριστερής» απάτης


Ένα τέχνασμα της δημοσιογραφικής απάτης είναι η υπεραπλούστευση: Τέχνασμα που απορρέει από την ίδια την ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ δημοσιογραφική λογική.
Πολλοί «αριστεροί» αναδείχτηκαν και αναρριχήθηκαν στο καθεστώς της αστικής δημοσιογραφίας γιατί είχανε την ικανότητα, τις απλουστεύσεις και σχηματοποιήσεις να τις επενδύουν και με «αριστερά» αρώματα, να τις επιχρυσώνουν με αντικαθεστωτικές δήθεν φόρμες.
Ο Δελαστίκ είναι ένας από τους μαιτρ του είδους γι’ αυτό είναι και …περιζήτητος.

Παραθέτει στοιχεία χρήσιμα, αλλά τα σχηματοποιεί σε ξύλινες φόρμες. Δεν μένει απλώς στην επιφάνεια των πραγμάτων, αλλά συσκοτίζει και την ουσία των πραγμάτων με τα απλουστευτικά του σχήματα και τεχνάσματα.
Δεν μιλάει ποτέ για τις υπερεθνικές ιμπεριαστικές δομές και υπερδομές, για τους οικονομικούς νόμους και την καπιταλιστική ΛΟΓΙΚΗ, όλα αυτά που καθορίζουν τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά τα σχηματοποιεί  σε ασύνδετα σχήματα εννοιών και ηθικών κατηγοριών: Οι «κακοί» τραπεζίτες, η «μοχθηρή» Γερμανία, η Γαλλία του «Σαρκοζί», οι «δεξιοί κύκλοι», η «ακριοδεξιά», η «ηλιθιότητα των πολιτικών» κ.λπ…

Αποφεύγει συστηματικά το βάθος των πραγμάτων, αποφεύγει συστηματικά να θίξει τους σιδερένιους νόμους που καθορίζουν, προσδιορίζουν και επιβάλλουν τις τάδε ή τις δείνα φόρμες τις πολιτικής εξουσίας.

Αποφεύγει να δείξει ότι δεν είναι κάποιοι άπληστοι τραπεζίτες ή διαστρεμμένοι πολιτικοί που έχουν οδηγήσει στο σημερινό εφιάλτη, αλλά το ΟΛΟΝ ΣΥΤΗΜΑ. Είναι η ΟΥΣΙΑ της ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ιμπεριαλιστικής ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ που έχει οδηγήσει τα πράγματα εδώ και οι τραπεζίτες, οι πολιτικοί, η Μέρκελ, ο Σαρκοζί κ.λπ αποτελούν τις εξωτερικές όψεις και εκφάνσεις αυτής της ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ.

ΟΥΤΕ οι «δεξιοί κύκλοι» είναι αυτοί που καθορίζουν τα πράγματα, απλώς τα εκφράζουν.

ΟΙ «αριστεροί» ή οι «σοσιαλδημοκρατικοί κύκλοι» έκαναν ή κάνουν κάτι το διαφορετικό, κάτι έξω από τα προστάγματα των ιμπεριαλιστικών κέντρων εξουσίας;


Ο Δελαστίκ κάνει απλώς κάποιες διαπιστώσεις σε επίπεδο κεραμυδιών του οικοδομήματος.
Τα θεμέλια του οικοδομήματος δεν τα αγγίζει καν, γι’ αυτό και είναι ένας «χρήσιμος» καθεστωτικός δημοσιογράφος με «αριστερή» ανταλλακτική αξία.

Ας δούμε κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα από το επιδερμικότατο άρθρο του, τόσο απλουστευτικό που αλλοιώνει την πραγματικότητα και παίζει ανοικτά το παιχνίδι της «αριστερής» εναλλαγής.

α). Μιλάει για «αλληλεγγύη» στο πλαίσιο της ΕΕ.

Μόνο ένας αστός τσαρλατάνος θα μίλαγε για αλληλεγγύη στο πλαίσιο μιας ιμπεριαλιστικής δομής, όπως είναι η ΕΕ: ΔΟΜΗ του πλανητικού ιμπεριαλισμού, ΔΟΜΗ της Νέας Τάξης…

Σε ένα λάκκο λεόντων ζητά αλληλεγγύη ο Δελαστίκ!!!

Ο λάκκος αυτός των λεόντων διέπεται με οποιαδήποτε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ από τους νόμους της ιμπεριαλιστικής ζούγκλας και θηριώδίας: Οι μικροί και αδύνατοι να λεηλατούνται και χρεοκοπιούν από τους ισχυρούς και από τα όργανα που τα κατέχουν οι ισχυροί της Ευρώπης και του πλανήτη.

Αυτό το αλφάβητο ο «αριστερός» Δελαστίκ το ξεχνάει…


β). Μας λέει ο «μαρξιστής» Δελαστίκ:
«Η Γερμανία και η κυβέρνηση της δεξιάς καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ είναι ο βασικός υπαίτιος αυτής της κατάστασης».

Ο Δελαστίκ καμώνεται ότι αγνοεί το αλφάβητο: Ότι δηλαδή τα ιμπεριαλιστικά κράτη δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά θηρία που κατασπαράζουν τους λαούς και κάθε αδύνατο καπιταλιστικό δορυφόρο, ιδιαίτερα σε εποχές έντονων οικονομικών κρίσεων και χρεοκοπιών.

ΑΥΤΟΙ είναι οι νόμοι της καπιταλιστικής ζούγκλας που έχουν οδηγήσει στις μεγάλες παγκόσμιες ανθρωποσφαγές και σήμερα στον εφιάλτη που ζούμε.


Ο Δελαστίκ τσιμουδιά πάνω σε αυτή τη ΣΥΝΟΛΙΚΗ ιμπεριαλιστική θηριωδία, την σχηματοποιεί μόνο ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ στη «δεξιά» Γερμανία, λες και αν ήταν «αριστερή» η Μάρκελ θα υπήρχε άλλη πολιτική, όπως αυτή του «προοδευτικού» Ομπάμα!!!

Και εδώ ο Δελαστίκ αποφεύγει τις κακοτοπιές. Δεν αναδεικνύει τη ΛΟΓΙΚΗ του αδηφάγου ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (κάτι που θα θυμώσει το Μπόμπολα), αλλά περιορλιζεται σε κούφιες και βολικές φράσεις εναντίον της «δεξιάς» Γερμανίας και εναντίον του «δεξιού» Σαρκοζί…

Και επιστρατεύει ο Δεκαστίκ και το Σόρος:
«Το Βερολίνο, απειλή για τη δημοκρατία»!!!


ΠΟΙΑ δημοκρατία Δελαστίκ; Μήπως δεν έχεις καταλάβει ή δεν μπορείς να το γράψεις ότι αυτό που ζούμε είναι η πιο στυγνή ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της Νέας Τάξης, δηλαδή των υπερεθνικών μηχανισμών του χρήματος, με διακοσμητικά ντεκόρ τις γλάστρες των κοινοβουλίων και τα ποικίλα πολιτικά και κομματικά ανδρείκελα;

Ασφαλώς ο Σόρος και οι λοιποί που ο Δελαστίκ επικαλείται, ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ.

ΟΧΙ όμως για την κατάλυση της «δημοκρατίας» ούτε για νέους φασισμούς (αυγά του φιδιού).


ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ για τις εξεγέρσεις των λαών και τις ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ που έρχονται…

γ). «Ακροδεξιά απειλή»




Η ουσία του άρθρου του Δελαστίκ βρίσκεται εδώ: Στο παπαγαλίστικο αναμάσημα των νεοταξικών ιδεολογημάτων περί εκκόλαψης «αυγών του φιδιού».

Έχουμε αναλύσει πολλές φορές ότι όταν βρίσκεσαι μέσα στα σαγόνια του πλανητικού, φασιστικού κροταλία δεν μπορούν να υπάρξουν τα παλιά «αυγά του φιδιού».


Η πλανητική νεοταξική προπαγάνδα και στην Ελλάδα οι επιδοτούμενες (και από το Σόρος) «αριστερές» ποικιλίες μιλάνε για «αυγά του φιδιού» για δύο λόγους:

α). Να συγκαλύψουν το «αυγό του κροταλία», δηλαδή τον πλανητικό φασισμό της Νέας Τάξης που ζούμε.

β). Να ενοχοποιούν τα λαϊκά κινήματα, τις διαμαρτυρίες και τις εξεγέρσεις των λαών και να τα στιγματίζουν σαν «ακροδεξιά», «εθνικιστικά», «ρατσιστικά» και CIA…


Γι αυτούς του δόλιους σκοπούς συντηρούν ή και κατασκευάζουν κάποια ακροδεξιά «σκιάχτρα» ή τυχοδιωκτικά κόμματα σαν το ΛΑ.Ο.Σ.

ΚΑΜΙΑ τέτοια ακροδεξιά κατάσταση ή τέτοιο τυχοδιωκτικό κόμμα δεν μπορεί να εκκολάψει «αυγά του φιδιού», δηλαδή φασισμούς που θρέφτηκαν και πριμοδοτήθηκαν από τα ισχυρά ΕΘΝΙΚΑ κεφάλαια των παλιών ΕΘΝΙΚΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΩΝ.

ΟΙ παλιοί φασισμοί έχουν περάσει ιστορικά τελεσίδικα.

ΣΗΜΕΡΑ κυριαρχούν τα ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΑ κεφάλαια και επιβάλλουν τον ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ καταγγέλλοντας τα κλούβια αυγά των παλιών φασισμών των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.


Γι’ αυτό και ο Σόρος επιδοτεί τις «αντιφασιστικές», «αντιεθνικιστικές» και «αντιρατσιστικές» κινήσεις.

ΓΙ ΑΥΤΟ και σηκώνουν τα ΣΚΙΑΧΤΡΑ της «δεξιάς απειλής» ΣΗΜΕΡΑ στην Ευρώπη οι μαφίες του χρήματος, σαν το Σόρος.


Προετοιμάζουν και προλειαίνουν το έδαφος για τη συκοφάντηση και τον αφορισμό των λαϊκών εξεγέρσεων και ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ που έρχονται.

Ο ΔΕΛΑΣΤΙΚ συνειδητά προωθεί τα ιδεολογήματα της νεοαταξικής απάτης.

Μιλάει για νοσηρό κλίμα της Ευρώπης που θρέφει τα κλούβια «αυγά του φιδιού» για να συγκαλύψει το επελαύνοντα πλανητικό φασισμό και να παρασιωπήσει κάθε ΑΝΑΦΟΡΑ σε λαϊκές επαναστάσεις και εξεγέρσεις, αλλά και να τους «κολλήσει»  από την αρχή την συκοφαντική ετικέτα της «ακροδεξιάς» και του «αυγού του φιδιού»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5032

 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP