Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ο τρόμος της κατάρρευσης και τα νεοταξικά δόκανα


ΟΧΙ μόνο η κυβέρνηση των ανδρεικέλων, αλλά ολόκληρο το καθεστώς με το κομματικό του τοπίο έχουν περιέλθει σε βαθύ αδιέξοδο και τρόμο μπροστά στην τελεσίδικη κατάρρευσή τους.
Ο τρόμος της κατάρρευσης τους οδηγεί σε κείνες τις ανακλαστικές κινήσεις του παγιδευμένου και ανήμπορου ζώου.
Τα γεγονότα αυτού του τρόμου της κατάρρευσης τα οποία, ταυτόχρονα, αποκαλύπτουν και τα νέα δόκανα απάτης που ετοιμάζουν οι διεθνείς και εγχώριοι «νταβάδες», είναι πλέον ορατά και δια γυμνού οφθαλμού και αγωνιωδώς θορυβώδη.


Πρώτο γεγονός
Η διακαναλική συνέντευξη του τρομαγμένου ανδρείκελου: του ΓΑΠ.
Ο πρωθυπουργός ανδρείκελο νιώθει πλέον την παγερή πνοή του θανάτου του: Όχι μόνο το εκλογικό του Βατερλό, αλλά την απόφαση των «νονών» για ΑΠΟΣΥΡΣΗ του.


Από την πρώτη στιγμή, σε ανύποπτο χρόνο, τότε που εξανάγκαζαν, οι ισχυροί του κόσμου, τον Καραμανλή σε «απόσυρση» είχαμε γράψει ότι την ίδια τύχη θα έχει και ΓΑΠ, μόλις εκτελέσει τα «συμβόλαια θανάτου» εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.

Οι πολιτικοί αχυράνθρωποι, τα ανδρείκελα, είναι αναλώσιμα υλικά, γρανάζια της ιμπεριαλιστικής μηχανής που εκτελούν ένα συγκεκριμένο έργο και μετά καίγονται και αντικαθίστανται από άλλα…

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΠ.

Η διακαναλική συνέντευξη ήταν ο τρόμος αυτής της επίγνωσης. Ο επικήδειος του θανάτου του. Μια ανακλαστική κίνηση ενός ανήμπορου, παγιδευμένου ζώου.

Γι’ αυτό και στη συνέντευξη αυτή «άστραψαν» και «βρόντηξαν» όλα τα χαρακτηριστικά της πολιτικής ασημαντότητας και της ηθικής μηδαμινότητας τού ΓΑΠ: Η καταθλιπτική πολιτική του κενότητα, η δραματική ανέχεια των πολιτικών και ηθικών του πόρων, η μωρία των τρομοκρατικών και εκβιαστικών διλημμάτων, καθώς και ο δεσποτισμός της αχρειότητας, της γλοιώδους υποκρισίας και του ψεύδους.

Έβαλε ο άμοιρος και τις πανοπλίες του «πατριωτισμού» και της «εντιμότητας» (!), του «πατριώτη αγωνιστή»!!!

Το σκούφο του Παπαφλέσσα μόνο ξέχασε να φορέσει. Αλλά μπορεί να το κάνει τις επόμενες ημέρες….

Δεύτερο γεγονόςΌταν το «όνειδος» της πολιτικής μας ιστορίας, ο Μητσοτάκης, αυτό το σύμβολο της δωσίλογης αχρειότητας, ΣΠΕΥΔΗ ΑΜΕΣΩΣ να στηρίξει το ανδρείκελο-πρωθυπουργό, αποκαλύπτει γοερά τον τρόμο της κατάρρευσης του καθεστώτος και των κομμάτων και τον ΠΑΝΙΚΟ για τις πολιτικές εξελίξεις: Πανικός για το Βατερλό που έρχεται για όλους και για τις νέες κομματικές τσόντες, όπως το κόμμα της Ντόρας…

Ο Μητσοτάκης είναι έμπειρος σε αυτούς τους πολιτικούς τυφώνες. Γνωρίζει ότι τέτοιοι τυφώνες, σαν αυτοί που έρχονται, είναι σαρωτικοί για όλους, γιατί βάζουν σε οξύτατη και ορμητική κίνηση τους μηχανισμούς της λαϊκής κινητοποίησης…

Ο τρόμος του Μητσοτάκη (έχει υποστεί ο ίδιος τα «δεινά» των λαϊκών τυφώνων) είναι ένα δεύτερο καταλυτικό στοιχείο ανακλαστικών κινήσεων του ανήμπορου και παγιδευμένου θηρίου…

Τρίτο γεγονόςΈνα άλλο γεγονός του «τρόμου της κατάρρευσης» είναι η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ του γλοιώδους «χαφιέ» των «νταβάδων»: Του Καρατζαφέρη.

Όλα τα κανάλια των «νταβάδων» οργίασαν στην περιφορά αυτού του κλόουν για να μας πει για «κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας» και «προσωπικοτήτων»: Το γνωστό τροπάριο το οποίο αποτελεί και την ΚΕΝΤΡΙΚΗ πολιτική επιλογή των «νταβάδων».


Μετά τις εκλογές αυτή η ΕΠΙΛΟΓΗ θα μπει σε άμεση υλοποίηση και εφαρμογή: Είναι το μετά ΓΑΠ επικρατέστερο σενάριο…

Τελευταίο γεγονός
Τέλος, όλα τα παραπάνω αποτυπώνονται παραστατικά και στον ΤΡΟΜΟ των ΜΜΕ.

Ωρύονται και αυτά, διαιρημένα (ανάλογα με τις επιλογές του «νταβά» τους) για το αύριο.

Άλλα διακριτικά και άλλα ανοικτά και υστερικά αρχίζουν να «καρατομούν» τον μέχρι χθες εκλεκτό τους (ΓΑΠ) και να προετοιμάζουν ΜΕΘΟΔΙΚΑ την απόσυρση αυτής της κυβέρνησης και τα νέα δόκανα ΑΠΑΤΗΣ: Κυβερνήσεις προσωπικοτήτων και «εθνικής ενότητας», καταστάσεις ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για τη «σωτηρία» της Ελλάδας…

Ο ΝΕΟΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ της δικτατορίας και της θηριώδους ΑΠΑΤΗΣ των διεθνών μαφιών, αλλά και των εγχώριων έχει ήδη ανοίξει.

Μετά τις εκλογές θα επισπευτούν οι εξελίξεις…


ΓΙ ΑΥΤΟ αγωνίζονται με τέτοια λύσσα όλοι οι μνηστήρες της πολιτικής απάτης (κόμματα, αποκόμματα και «ανεξάρτητοι») για μια θέση στο νέο σκηνικό της απάτης.

Αγωνίζονται για την ψήφο του ελληνικού λαού για να σωθούν από το γενικό Βατερλό και να ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ στα μάτια των «νταβάδων» ως ικανοί να εξαπατήσουν, άξιοι της εμπιστοσύνης τους ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ στο νέο εκκολαπτόμενο σκηνικό το οποίο θα «ξεπλύνει» τα διαπραχθέντα εγκλήματα και θα προετοιμάσει τα νέα…

Να μην πέσουμε για άλλη μια φορά στο δόκανο της ΑΠΑΤΗΣ…


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5056

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP