Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΟΧΙ σε αυτούς που παίζουν το τέλος μας


Εδώ και πολλούς μήνες αναλύουμε σε σωρεία άρθρων τα «συμβόλαια θανάτου» των διεθνών κέντρων εξουσίας που εκτελεί η κυβέρνηση με τη ΣΥΝΕΝΟΧΗ όλων των κομμάτων.
Αν κοιτάξει κανείς τη σελίδα των πολιτικών θεμάτων θα βρει πληθώρα κειμένων που αναλύουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ τα παιχνίδια που παίζονται εναντίον της χώρας μας, τους σχεδιαστές και σπόνσορες των παιχνιδιών και τους εκτελεστές, καθώς και τους συνενόχους.
Η παρακάτω παράγραφος συμπυκνώνει την αναλυτική αρθρογραφία μας:
«Η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη: Πτώχευση και πλειστηριασμός της Ελλάδας: Το πέρασμα του δημοσίου πλούτου και χώρου, κάθε δημόσιου αγαθού, στα διεθνή καρτέλ του χρήματος. Δηλαδή ιδιωτικοποίηση του ελληνικού έθνους –κράτους, τεμαχισμός της Ελλάδας και προτεκτοράτα των πλανητικών δυνάμεων του ιμπεριαλισμού».


Το τετελεσμένο της πτώχευσης και τα ποικίλα παιχνίδια που παίζονται πάνω σε αυτό το ζήτημα το έχουν αναπτύξει ήδη πάρα πολλοί: ξένοι αρθρογράφοι και οικονομολόγοι και πολλά ελληνικά ιστολόγια.

Μόνο τα ελληνικά κόμματα και τα ΜΜΕ σιωπούν σκανδαλωδώς.

ΟΧΙ μόνο δεν καταγγέλλουν αυτούς τους μακάβριους σχεδιασμούς της τρόικας, της ΕΕ και των διεθνών μηχανισμών του χρήματος, ΟΧΙ μόνο δεν λένε στοιχειωδώς την αλήθεια ενώ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οι πάντες τα ΠΑΝΤΑ, ΟΧΙ μόνο σιωπούν σκανδαλωδώς, αλλά παίζουν με ποικίλα δόλια και τρομοκρατικά σενάρια γύρω από το χρέος, την «ελεγχόμενη πτώχευση», τις εκλογές και τους μικροκομματικούς λεονταρισμούς: Των κυβερνητικών και κομματικών σκοπιμοτήτων.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ: Κυβέρνηση, κόμματα, ΜΜΕ και τα ιερατεία των επιστημόνων και διανοουμένων.

ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι η πτώχευση έχει προ πολλού συντελεστεί και αναβάλλεται για να σωθεί το νομισματικό σύστημα, η ΕΕ, το Ευρώ και οι τράπεζες.

ΟΥΔΕΙΣ βγάζει άχνα πάνω σε αυτό…

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ: χρησιμοποιούν όλοι ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τον τρομοκρατικό μπαμπούλα της επικείμενης πτώχευσης (το τετελεσμένο γίνεται επικείμενο) για να λεηλατηθεί η Ελλάδα μέχρι τελευταίας σταγόνας, να «ιδιωτικοποιηθεί» ολοκληρωτικά και για να παίξουν τα πολιτικά τους παιχνίδια: τα παιχνίδια της δικής τους πολιτικής επιβίωσης και εκλογικής ψηφοθηρίας.


Ο καταιγισμός ποικίλων σεναρίων για «ελεγχόμενες» δήθεν πτωχεύσεις, για τις «αγωνιώδεις» διαβουλεύσεις των Ευρωπαίων ληστών, «τα μέτρα διάσωσης» και άλλα τέτοια παραμύθια για μωρά, ένα και μόνο στόχο έχουν: Να δημιουργήσουν το ανάλογο πολιτικό κλίμα για να συγκαλύψουν και δικαιολογήσουν τις συμφορές που μας επέβαλαν, τις συμφορές που έχουν έτοιμες για εφαρμογή, καθώς και να προετοιμάσουν το έδαφος για τα νέα πολιτικά τους παιχνίδια.

Τα νέα πολιτικά παιχνίδια των διεθνών και εγχώριων «μαφιόζων» συνίστανται σε τούτο: Στην αποπομπή κάποιων αποδιοπομπαίων τράγων και στην αντικατάστασή τους με νέα ανδρείκελα.

Έτσι όλα εστιάζονται πάνω στο θλιβερό, πρωθυπουργικό ανδρείκελο: Τον ΓΑΠ.


Θα τα χρεώσουν σ’ αυτόν για να συγκαλύψουν τους διεθνείς μαφιόζους σχεδιαστές και καθοδηγητές, το εγχώριο καθεστώς (υπηρετικό εξάρτημα των Ευρωπαϊκών και διεθνών κέντρων εξουσίας) και τους ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ: ΟΛΑ τα κόμματα και αποκόμματα.

Δημιουργούν μια τέτοια πνιγηρή, τρομοκρατική σεναριογραφία σύγχυσης και απάτης, έτσι ώστε ο ελληνικός λαός μέσα στον τρόμο του να οδηγηθεί στις νέες ορειχάλκινες πλάκες που ετοιμάζουν.

Όταν έχει φτάσει κανείς στο αμήν και με «σύντροφο» τον τρόμο σκέφτεται: «Ο,τιδήποτε άλλο δεν μπορεί να είναι πιο φρικτό από αυτό που ζω»!!!

Πάνω σε αυτή τη γνωστή συνταγή της φρικώδους απάτης παίζει το καθεστώς, τα κόμματα, τα αποκόμματα και οι «άριστοι».

Αυτή η «συνταγή» αποκτάει ελκυστικότητα με γυαλιστερά περιτυλίγματα: «κυβέρνηση εθνικής ενότητας», των «ανεξάρτητων», των «αρίστων» κ.λπ…


ΟΤΑΝ βρίσκεσαι μπροστά στην καταστροφή σου και τη φρίκη, πού να σκεφτείς τα διδάγματα της ιστορίας: Ότι δηλαδή οι «εθνικές ενότητες» ή σχήματα οικουμενικά και «αρίστων» αποτελούν το απόγειο της βαρβαρότητας και της ΟΛΙΚΗΣ καταστροφής. Είναι η φρίκη στο τετράγωνο!!!

Έχει δρομολογηθεί ήδη η «αποδόμηση» αυτής της κυβέρνησης. Θα εκτελέσει όσα «συμβόλαια θανάτου» μπορεί ακόμα…

ΠΑΝΩ σε αυτή τη δρομολογημένη αποδόμηση παίζουν λυσσωδώς τα κόμματα παρασιωπώντας σκανδαλωδώς τα γενεσιουργά αίτια της φρίκης, τις πηγές και τους σπόνσορες της φρίκης.

ΟΛΑ στο βωμό της εκλογικής απάτης και της διάσωσης των πολύχρωμων πολιτικών απατεώνων.

ΟΛΑ στον βωμό της ανάδειξης νέων εκτροφείων κομματικής απάτης, στην ανάδειξη «ανεξάρτητων», «έντιμων», «ικανών» και «αρίστων».

ΓΙ ΑΥΤΟ οι «θεωρίες» περί «ανεξάρτητων» και «αρίστων» έχουν πάρει επιδημική διάσταση…

ΓΙ ΑΥΤΟ και από τώρα, μια εβδομάδα πριν από τις νομαρχιακές εκλογές, αρχίζουν ΟΛΟΙ τον «ιερό» αγώνα για τις άμεσες κοινοβουλευτικές εκλογές…

ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΝΤΕΚΟΡ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ: ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΩΝ.

Αυτό ετοιμάζουν και τώρα…

ΓΙ ΑΥΤΟ βγαίνουν από τα λαγούμια τους οι πολύχρωμοι «άριστοι» και «σκαρίζουν» όλα τα σαλιγκάρια των «νταβάδων»…


ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, λοιπόν, στον άθλιο αυτό χορό που παίζει το ΤΕΛΟΣ μας…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5064

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP