Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη


Πρέπει κάποτε να σταματήσουμε να βολοδέρνουμε μεταξύ της Σκύλας και της Χάρυβδης.
Πρέπει κάποτε να πάψουμε να είμαστε το μπαλάκι του καθεστωτικού πινγκ-πονγκ μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Είναι να γελά κανείς με τα πολύχρωμα καθεστωτικά «παπαγαλάκια» (ιδιαιτέρως τα πράσινα και τα μπλε), τα οποία παίζουν ξεδιάντροπα το παιχνίδι της εξαπάτησης του ελληνικού λαού, αποκαλύπτοντας τα μεν τα ψεύδη των δε…

Συγκινητική η προσπάθεια των πολιτικών απατεώνων και των «μπράβων» τους!!!
Μόνο που δεν αντιλαμβάνονται τούτο: Τη διαλεκτική της σήψης τους και του ψεύδους τους.

Είναι τόσο ίδια και όμοια τα δύο αυτά κόμματα, δίδυμα αδέρφια, που μοιραία κάθε άπλυτο του ενός βγάζει και τα άπλυτα του άλλου.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Εξαρτήματα των ίδιων «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων) είναι. Στα ίδια συμφέροντα και στους ίδιους μηχανισμούς της πλανητικής μαφίας του χρήματος είναι δουλικά υποταγμένα.

Οι διαφορές τους είναι επουσιώδεις και διαχειριστικού χαρακτήρα.
Διαφορές στη «διαχείριση» της σήψης και της «μάσας», ή διαφορές που απορρέουν από τα «ειδικά» συμφέροντα των αφεντικών τους.

Γι αυτό και οι καυγάδες τους έχουν επεισοδιακό χαρακτήρα, τεχνητό τις περισσότερες φορές: Μια μεταξύ μας ιστορία.

Γι αυτό και σε αυτούς τους καυγάδες βγαίνουν στην επιφάνεια οι ίδιες πολιτικές ακαθαρσίες:


Αβυσσαλέα δημαγωγία, απροκάλυπτος εμπαιγμός, ψεύδος ασύστολο και αυθάδες, απροσχημάτιστη και θηριώδης εξαπάτηση, αχαλίνωτος πολιτικός αμοραλισμός.

Κάθε ένα, λοιπόν, εμπορεύεται τις ακαθαρσίες του άλλου για να εξαπατήσει. Πλεονεκτεί πάντα αυτό που βρίσκεται εκτός κυβέρνησης.

Σήμερα η ΝΔ φαινομενικά βρίσκεται σε πιο πλεονεκτική θέση γιατί τα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ έχουν προκαλέσει χείμαρρους λαϊκής οργής και τα ψεύδη του έχουν γιγαντωθεί σε μορφές φρενοβλάβειας.

Μέσα όμως από τα εγκλήματα και τα ψεύδη του ΠΑΣΟΚ βγαίνουν στον αφρό και τα εγκλήματα και τα ψεύδη της ΝΔ.

Βγαίνει στον αφρό η εφιαλτική ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ και των δύο, η ΠΟΛΙΤΙΚΗ που υπηρετούν και οι δύο αυτές κεφαλές της κακουργίας του χρήματος και των νεοταξικών μηχανισμών αυτής της κακουργίας.

Ενδεικτικά μόνο θα αναφέρουμε κάποια κεντρικά ζητήματα:

Ζήτημα 1ον

Ωρύεται, δήθεν η ΝΔ για το Μνημόνιο.

Το Μνημόνιο όμως είναι οι όροι που επέβαλαν τα διεθνή κέντρα του ιμπεριαλισμού.

Έχουμε, λοιπόν τους μηχανισμούς αυτών των διεθνών κέντρων (ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ) που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ στην Ελλάδα (τρόικα) με το «σύνταγμά» τους (Μνημόνιο).

Για τους μηχανισμούς αυτούς της ΕΕ, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ΔΝΤ, της Ευρωζώνης κ.λπ δεν βγάζει κανείς τσιμουδιά, δεν αμφισβητούνται στο ελάχιστο, μένουν στο απυρόβλητο.


ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ: Η ΝΔ και όλο το καθεστώς όχι απλώς τους πιστεύει, αλλά η ΠΟΛΙΤΙΚΗ τους είναι ΑΜΕΣΟ εξάρτημα αυτών των μηχανισμών.

Δημοκοπούν μόνο με το Μνημόνιο, έτσι για τα μάτια του κόσμου: ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΗ!!!


Ζήτημα 2ον

Ψηφίζεται ο νόμος για την Ιθαγένεια ο οποίος επικυρώνει όχι απλώς την αλλοδαπή κατοχή μας, αλλά και κατασκευάζει το «υλικό» του τεμαχισμού της Ελλάδας και του εθνικού μας αφανισμού και οι πάντες το κάνουν γαργάρα.

Λίγες δημαγωγικές τουφεκιές και το ζήτημα αυτό, ζωής και θανάτου για την ελληνική κοινωνία, ξεχνιέται…

Αλλά μήπως η ΝΔ σε αυτό το ζήτημα είχε διαφορετική πολιτική; Με τον ίδιο ζήλο δεν εκτελούσε αυτό το «συμβόλαιο θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας;

Σιγή ιχθύος τα μπλε «παπαγαλάκια» και πάνω σε αυτό το έγκλημα της ΝΔ…


Ζήτημα 3ον

Η ίδια πολιτική και στην επικύρωση του άλλου «συμβολαίου θανάτου», αυτό του νόμου για τον «Καλλικράτη»: Ένας νόμος που συμπληρώνει το έγκλημα του νόμου της Ιθαγένειας.


Ένας νόμος που δημιουργεί το οργανωτικό πλαίσιο τεμαχισμού της Ελλάδας και κατασκευής δουκάτων του χρήματος.

Αυτοί οι δύο νόμοι ΟΥΣΙΑΣΙΚΑ λύνουν τα χέρια στους διεθνείς μηχανισμούς του χρήματος και στα υπερεθνικά μονοπώλια να αφανίσουν την Ελλάδα, να την μετατρέψουν σε ξένα καντόνια…

Η ΝΔ, όπως και όλα τα κόμματα ΣΤΡΗΡΙΞΑΝ αυτό το έγκλημα και τώρα με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τους στις εκλογές, υπό καθεστώς δικτατορίας της τρόικας, το νομιμοποιούν και επικυρώνουν το ΕΓΚΛΗΜΑ και με τη «λαϊκή ετυμηγορία»!!!

Για το Μνημόνιο δημοκοπούν μόνο. Δηλαδή για το «νόμο» της δικτατορίας της τρόικας και ΟΧΙ για τις δυνάμεις της δικτατορίας και τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων).

ΟΙ δυνάμεις της δικτατορίας και του Μνημονίου μένουν στο απυρόβλητο: Τέτοια αχαλίνωτη πολιτική υποκρισία και απάτη…


Ζήτημα 4ον

Για τις συμφωνίες της αποικιοκρατικής εισβολής των Κινέζων δεν βγάζουν τσιμουδιά.

Εδώ δεν αποκαλύπτουν το πρόσφατο και κραυγαλέο ψεύδος του ΓΑΠ.

Να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας.


Στις 15 Απριλίου του 2008 διοργανώθηκε από εργαζόμενους και φορείς του Πειραιά συγκέντρωση - συναυλία διαμαρτυρίας ενάντια στο ξεπούλημα του λιμανιού από την κυβέρνηση της ΝΔ στην «Cosco».
Διαβάστε, για να φρίξετε, έτσι για την ιστορία, το τι είπε ΓΑΠ:




«Η Νέα Δημοκρατία έχει βρει μία πατέντα: Ο,τι πιο κερδοφόρο, ό,τι πιο προσοδοφόρο, ό,τι πιο στρατηγικό και δημόσιο, το εκποιεί και, μάλιστα, το εκποιεί και αντί πινακίου φακής.
Υπάρχει βεβαίως - κι είναι σίγουρο πια αυτό - μια πολιτική της κυβέρνησης που εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα. Αλλά αυτά τα συμφέροντα δεν είναι τα συμφέροντα του λαού του Πειραιά, ούτε της Θεσσαλονίκης, όπου υπάρχει πάνδημη αντίσταση στην υπόθεση της εκποίησης αυτού του δημόσιου πλούτου.
Η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί μια πολιτική, που δεν είναι καν αναπτυξιακή (...) Αλλά σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε ότι αυτή η ανάπτυξη εξυπηρετείται με το να πουληθεί, να δοθεί σε κάποια "τρίτα χέρια" το λιμάνι του Πειραιά.
Θεωρούμε αντιθέτως ότι αυτή η εξέλιξη θα έχει αρνητικές επιπτώσεις για τον Πειραιά, θα έχει αρνητικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη ενός κρίσιμου κλάδου, του εισαγωγικού και εξαγωγικού εμπορίου της χώρας μας, δίνοντάς το ουσιαστικά σε ένα ιδιωτικό μονοπώλιο.
Είναι απαράδεκτη, είναι ανεύθυνη και κερδοσκοπική η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Μια πολιτική, που βοηθάει κάποιους λίγους κερδοσκόπους κι όχι το ευρύτερο συμφέρον του ελληνικού λαού.
Γι' αυτό είμαστε εδώ σήμερα, για να συμπαρασταθούμε στους αγώνες του λαού του Πειραιά, κοντά στο λαό του Πειραιά, κοντά στο λαό της Θεσσαλονίκης, απέναντι στην κυβέρνηση, απέναντι στην πολιτική της εκποίησης του δημόσιου πλούτου. Είμαστε εδώ μαζί, για να ενώσουμε τη δικιά μας φωνή με τη φωνή του λαού του Πειραιά, για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας σε αυτήν την πολιτική».


Αυτά που κάνει η κυβέρνηση των ανδρεικέλων σήμερα με φρενοβλαβή δικτατορική αυθάδεια, τότε τα κατάγγελλε με «επαναστατική» υστερία.

Αυτό, βεβαίως, το ψεύδος του ΓΑΠ και τη θηριώδη απάτη δεν την αποκαλύπτει η ΝΔ.

Ο λόγος προφανής:
Έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα που κάνει το ΠΑΣΟΚ σήμερα.

Και αν ήταν κυβέρνηση τα ίδια ακριβώς δικτατορικά σχέδια και Μνημόνια των «νταβάδων» θα εκτελούσε.
Απλώς οι «νταβάδες» γνώριζαν ότι η ΝΔ δεν έχει τα «κοινωνικά» και «πολιτικά» πλεονεκτήματα που έχει το ΠΑΣΟΚ και θα ξεσήκωνε και τις πέτρες και κυρίως τις δυνάμεις που εγκλωβίζει το ΠΑΣΟΚ (το έχουμε αναλύσει σε άλλα άρθρα μας αυτό).


ΣΗΜΕΡΑ, λοιπόν, έχει την πολυτέλεια η ΝΔ να ωρύεται δημαγωγικά (όπως ο Γιωργάκης τότε) για τα έργα του ΠΑΣΟΚ, αυτά που θα έκανε και η ίδια αν ήταν κυβέρνηση.


Την πολυτέλεια να δημαγωγεί και ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ.


ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ στηρίζει και νομιμοποιεί τα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4995

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP