Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΓΑΠ: Παράκρουση και πώρωση ψευτιάς



Τα χρεοκοπημένα και παρακμιακά καθεστώτα, τα κόμματά τους και οι λακέδες τους χρησιμοποιούν στην πολιτική «κάθε μέσο»: της απάτης, της ψευτιάς, των τρομοκρατικών εκβιασμών και της συκοφαντίας.
Στις προεκλογικές περιόδους όλα αυτά τα «μέσα» παίρνουν θηριώδεις διαστάσεις.
Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα ο σημερινός πρωθυπουργός-ανδρείκελο έχει ξεπεράσει σε αποκρουστική θηριωδία κάθε ιστορικό προηγούμενο.
ΟΙ ψευτιές και οι απάτες του ΓΑΠ είναι χωρίς όρια, και χωρίς αναστολές. Είναι η φρενοβλαβής πώρωση της ψευτιά και απάτης.

Διατυμπανίζει, λοιπόν, και σήμερα, όπως πριν από τις κοινοβουλευτικές εκλογές, τα πελώρια ψεύδη του.

Ένα από αυτά είναι ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα, ενώ γνωρίζει ότι το 2011 θα επιβάλει νέα μέτρα ΔΙΠΛΑΣΙΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ από αυτά που επέβαλε το 2010!!!

Αν με τα μέτρα της φετινής χρονιά ο λαός χρεοκόπησε, με τα μέτρα της νέας χρονιά, ο λαός οδηγείται στην ολοκληρωτική καταστροφή και εξαθλίωση.

Ο ΓΑΠ γνωρίζει ότι τα νέα μέτρα της θηριώδους βαρβαρότητας είναι ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ από το ΜΝΗΜΟΝΙΟ το οποίο ψήφισε και έχει ισχύ Νόμου.

Ο νόμος 3845, με τον οποίο πέρασε το μνημόνιο από τη Βουλή και ο πίνακας στη σελίδα 1350 του ΦΕΚ 65/2010 του νόμου ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ τα μέτρα που θα επιβληθούν το 2011 και τα οποία ανέρχονται σε 9,65 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

Για τη χρονιά, λοιπόν, που υποτίθεται ότι δεν θα παρθούν νέα μέτρα το ΜΝΗΜΟΝΙΟ περιλαμβάνει μέτρα τα οποία ανέρχονται σε 9,65 δισεκατομμύρια ευρώ!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το 2010 τα μέτρα που ελήφθησαν ανέρχονταν σε 5,8 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

Το 2011 τα προαποφασισμένα μέτρα που θα ληφθούν θα ανέλθουν σε 9,65 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή πολλαπλάσιας έκτασης!!!

Τα μέτρα περιλαμβάνουν: Μειώσεις μισθών, συντάξεων, δώρων, ΦΠΑ, τέλη, τεκμήρια, αντικειμενικές αξίες, «Καλλικράτης» κ.λπ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ των εργαζομένων και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων.

Επίσης, πέρα από όλα αυτά που περιλαμβάνει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, έχουν ήδη καθοριστεί και μέτρα το 2012, 2013, 2014 τα οποία ανέρχονται αθροιστικά σε 16,1 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

ΔΗΛΑΔΗ και το 2014, ένα χρόνο μετά τη «λήξη» του Μνημονίου έχουν προαποφασιστεί μέτρα!!!

Αντιλαμβάνεται, συνεπώς, κανείς τη σχιζοφρενική πώρωση της ψευτιάς και της απάτης του ΓΑΠ.

Εκτελεί εν ψυχρώ τα συμβόλαια θανάτου της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της και εν ψυχρώ εκτελεί και τα «συμβόλαια θανάτου» της αχαλίνωτης και αδίστακτης ψευτιάς…

ΜΟΝΟ που δεν έχουν αντιληφθεί οι κακοήθεις ψευδολόγοι ότι ο ελληνικός λαός θα εκτελέσει και αυτός ένα «συμβόλαιο: Το συμβόλαιο και του δικού τους θανάτου.


ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP