Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΓΑΠ: Τα "ΟΧΙ" ενός ανδρείκελου της Νέας Τάξης


Είμαστε πάντα δύσπιστοι σε «αποκαλύψεις» καναλιών ή δημοσιογράφων του καθεστώτος.
Βεβαίως ο οικονομικός και πολιτικός ανταγωνισμός, συχνά, βγάζει στην επιφάνεια κάποιες αλήθειες.
Το παρακάτω κείμενο, μάλλον είναι αληθινό. Και οι δικές μας πληροφορίες, από ανθρώπους που παρακολουθούν ΣΥΤΗΜΑΤΙΚΑ τα ζητήματα των σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας, επιβεβαιώνουν το κείμενο.
Αλλά και η νηφάλια πολιτική ανάλυση του θέματος το επιβεβαιώνει, ιδιαίτερα γύρω από την «περιπέτεια» με τους αγωγούς, τις προτάσεις του Πούτιν παλιότερα, το κάψιμο της Ελλάδας και την υστερία των Αμερικάνων κατά κάθε προσέγγισης με τους Ρώσους.

 
  Από "Τόνοι και Πνεύματα"
 

Αποκάλυψη ΚΟΝΤΡΑ Channel: Τι πραγματικά έγινε στην Μόσχα;

Συνταρακτικές αποκαλύψεις έγιναν την Πέμπτη, 28/10, στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ, από το βραδινό δελτίο του Τέρενς Κουΐκ, σχετικά με τα πραγματικά γεγονότα της επίσκεψης ΓΑΠ στην Μόσχα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με ό,τι είπε ο δημοσιογράφος Κώστας Μαυρόπουλος για τα όσα διαμείφθηκαν μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ρώσου ηγέτη Πούτιν:

1ον. Οι Ρώσοι τον έψεξαν για την στάση του εναντίον των αγωγών και τον δεκαετή πόλεμο που είχε κάνει κατά του σχεδίου.

2ον. Ο Πούτιν ζήτησε άμεσα την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Νεωρίου της Σύρου για τα ρωσσικά πολεμικά και επιβατηγά πλοία, με μεγάλα οφέλη για την Ελλάδα.

3ον. Οι Ρώσοι προσφέρθηκαν για μεγάλες επενδύσεις σε διάφορους τομείς στην Ελλάδα. Και,

4ον. Ο Πούτιν του είπε ξεκάθαρα ότι, αν η χώρα μας χρειάζεται ρευστό, ήταν έτοιμος να μας δανείσει με επιτόκια ύψους 2-3%!!!


Ο ΓΑΠ, βέβαια, απάντησε σε όλα αρνητικά, υπακούοντας στα αφεντικά του της Νέας Τάξης και υπηρετώντας τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. Τότε ο Πούτιν εκνευρισμένος, γύρισε και του είπε: Ε, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν σου μένει άλλος δρόμος από το να πας στο ΔΝΤ…

Στην συνέχεια, μέσα από μια τεράστια επιχείρηση παραπληροφόρησης – που έστησαν οι ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου, Πεταλωτής και τα λοιπά λαμόγια-παπαγαλάκια των ΜΜΕ – αυτό που έμαθαν όλοι στην Ελλάδα ήταν το τελευταίο μέρος του διαλόγου: «Ε, τότε να πάτε στο ΔΝΤ»!

Αν ισχύουν όλα αυτά που αποκάλυψε το ΚΟΝΤΡΑ, τότε ο ΓΑΠ πρέπει να κατηγορηθεί για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Εδώ και τώρα!


Ακούει η Ελληνική Δικαιοσύνη;

.
elliniki-grothia 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5066

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP