Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ο νέος άθλος(!) του Μάκη...

Η "Ζούγκλα" του Μάκη "βάφτισε" τα Σκόπια "Μακεδονία"



Σήμερα υπάρχουν πολλά πολυπλόκαμα, ιμπεριαλιστικά «Ιδρύματα», με κυριότερο το διαβόητο του Σόρος.
Οι «μπράβοι» του Σόρος στην Ελλάδα δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο στις αυτοκρατορικές «εντολές» και κυρίως στην «αντιρατσιστική φιλοσοφία» των χορηγών τους: Στην αποδόμηση της εθνικής μας υπόστασης, στο σβήσιμο της αγωνιστικής ιστορικής μνήμης και στη φίμωση των αντιστασιακών φωνών της ελληνικής κοινωνίας.

Τα πολιτικά και δημοσιογραφικά μορμολύκεια γαλουχημένα μέσα σε αυτές τις «νέες αξίες» της αυτοκρατορικής δουλείας, του καριερισμού και της «αρπαχτής» έχουν απολέσει και τη συναίσθηση του γλοιώδους δωσίλογου. Δεν έχουν κανένα φραγμό και όριο.
Όλοι αυτοί οι «μύστες» των «Νέων Ιδεών» της καθεστωτικής δημοσιογραφίας και της αυτοκρατορικής απολογητικής, πολιτικά εντελώς άκαπνοι και δίχως αγωνιστική ΙΣΤΟΡΙΚΗ υπόσταση, μισούν θανάσιμα κάθε τι που κινείται και λειτουργεί αγωνιστικά, κάθε έναν που διαθέτει σπονδυλική στήλη και κυρίως Ιστορία.
Ένας από τους σταρ των αρουραίων της Νέας Τάξης, ο οποίος εκτελεί, με υπερβάλλοντα και κίτρινο ζήλο, τις εντολές των αφεντικών, είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος .
Σε όλα τα μεγάλα εγκλήματα ο κύριος αυτός έδωσε άλλοθι:

α) Στις τρομοκρατικές προβοκάτσιες των μυστικών υπηρεσιών. «17Ν», «ΕΛΑ» και ΣΙΑ…

β). Στις εμπρηστικές προβοκάτσιες των κουκουλοφόρων…

γ). Στα προβοκατόρικα παιχνίδια του ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

δ). Στο μεγάλο ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της ελληνικής κοινωνίας: τους λαθρομετανάστες.

Εδώ συστηματικά και σταθερά κήρυττε τα νέα ιδεολογήματα του Σόρος και είχε και αυτός ο «σταρ» πολυτελείας και της χρηματιστικής απληστίας μεταβληθεί σε «προοδευτικό» γενίτσαρο και «προστάτη» των φτωχών και αδυνάτων: Τόσο ξετσίπωτος…

ΤΩΡΑ ο Μάκης «ανεβαίνει» και άλλο σκαλοπάτι δωσιλογισμού: ΑΠΟΚΑΛΕΙ τα Σκόπια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!


Αυτό είναι το νέο κερδοφόρο «συμβόλαιο θανάτου» προς εκτέλεση!!!

Διαβάστε από το «Κλασσικοπερίπτωση:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/06/blog-post_4157.html


Η "Ζούγκλα" του Τριανταφυλόπουλου "βάφτισε" τα Σκόπια "Μακεδονία"

Μπορεί στην Ελλάδα ο τηλεεισαγγελέας της "Νέας Εποχής" να μην τα καταφέρνει σε τηλεθέαση ή σε πωλήσεις φύλλων (προσοχή είπαμε "φύλλων" και όχι "φίλων") , όμως στα γειτονικά Σκόπια το video απο τον διαδικτυακό προσωπικό του ζωολογικό κήπο παίζει σχεδόν σε όλα τα κανάλια.


Ο λόγος;


Στο εν λόγω video η συνεργάτης του αναφέρεται όχι στην κυβέρνηση των Σκοπίων ή έστω της FYROM (όπως λένε αυτοί που θέλουν να κρατήσουν τουλάχιστον τα προσχήματα) ,αλλά στην κυβέρνηση της Μακεδονίας!!!

Το βίντεο εδώ:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/06/blog-post_4157.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP