Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ελλάδα προς πώληση...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!!
Το προσυπογράφουμε

  ΑΠΟ:
http://listonplace.blogspot.com/2010/06/blog-post_4843.html





Ο,τι ζούμε είναι απλά ένα πείραμα που πέτυχε στην Αμερική, Αργεντινή, Γαλλία και τώρα απλά είναι στη χώρα μας...


Απο το...ligesskepsis


Όταν ακούσαμε τα λόγια: "να πουλήσουμε την Ακρόπολη για να ξεχρεώσουμε" όλοι φρίξαμε και εκνευριστήκαμε!

Όταν είδαμε να κάνουν παρτάκια στο "Αβέρωφ" ενοχληθήκαμε, ενώ όταν τα ίδια και χειρότερα έκανε η Μενεγάκη το κάναμε γαργάρα! Διαβάστε τις δηλώσεις όσων πήγαν και θα καταλάβετε πόσο γνωρίζουμε από την ιστορία μας πια και γιατί φτάσαμε μέχρι αυτό το σημείο...

Πράγματι,
ποιός θα ήξερε τί ήταν το "Αβέρωφ" αν δεν έκαναν τόσο ντόρο τα κανάλια? Αν δεν κάνανε αφιερώματα για αυτό το ιστορικό πλοίο?

Τη μία καίμε σημαίες, την άλλη βγαίνουμε για να διαδηλώσουμε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας! Τη μία σκοτώνονται Ελληνες στα Ιμια, την άλλη ευχαριστούμε τους Αμερικάνους! Από τη μία δεν έχουμε χρήματα, από την άλλη στέλνουμε αποστολές στο Παγκόσμιο Ποδοσφαιρικό γεγονός, ή στέλνουμε στη Eurovision να τραγουδήσουν! Από τη μία εμείς δεν μαθαίνουμε Αρχαία Ελληνικά, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος μαθαίνει! Από τη μία έχουμε Κυανόκρανους Ελληνες σε όλο το κόσμο, αλλά πάλι δεν έχουμε χρήματα και μας κάνουν περικοπές! Θα αναλάβουμε το 2012 και 2013 πανευρωπαϊκές εκδηλώσεις αλλά κινδυνεύουμε με χρεωκοπία! Από τη μία δεν έχουμε χρήματα, αλλά κάθε Π/Σ/Κ το χειμώνα στο Γκάζι δεν υπάρχει τετραγωνικό χωρίς Έλληνες που διασκεδάζουν...

Σκεφτείτε το λίγο, δεν κολλάει το όλο σκηνικό! Δεν μπορεί όλα αυτά να υπάρχουν μαζί και να μη βλέπουμε πως κάτι δεν πάει καλά! Είμαστε μάζες που μας κινούν όπως θέλουν κάποιοι! Αυτοί οι κάποιοι δεν είναι οι Πολιτικοί μας αυτοί είναι μαριονέτες! Δείτε ποιοί είναι αυτοί του ΔΝΤ? Είναι κάποιοι που ξέρουμε? Είναι πολιτικοί? Είναι οικονομολόγοι? Είναι... επιστήμονες? Τί είναι επιτέλους?

Πώς τη μία στιγμή μας κάνουν να νιώθουμε αδύναμοι να αντιδράσουμε σε ό,τι μας σερβίρουν?


Τώρα ετοιμάζουν κάτι πολύ ενδιαφέρον, που είναι με το σχέδιο Καλλικράτη να παίξουν και άλλες "γκρίζες ζώνες" στην Ελλάδα! Πώς γίνεται αυτό? Εύκολα:

Στη Θράκη ετοίμασαν και σημαία δική τους, είχαν πάντα τη βοήθεια της Τουρκίας, την υποστήριξη των δικών μας Βουλευτών για να νιώθουν πάντα Τούρκοι και όχι Έλληνες στο χώρο!

Ποτέ δεν κάναμε κάτι,
ώστε να στείλουμε Έλληνες εκεί, να δοθούν λόγοι να μετακινηθούν εκεί Ελληνικές εταιρίες και οικογένειες ώστε να νιώσουν πως δεν είναι στο περιθώριο όσοι για κάποιο λόγο υποστηρίζουν πως είναι Τούρκοι! Εμείς απλά υποστηρίζουμε πως είναι Έλληνες, αλλά στη πράξη δεν έχουν και πολλά κοινά με εμάς...

Εχουν πια και Τούρκικη Τράπεζα, έχουν ψευτομουφτίδες, όπως και Τούρκικα σχολεία που εμείς τα πληρώνουμε μαζί με τους Τούρκους για να συνεχίζεται και να διαιωνίζεται μία κατάσταση μέχρι να είναι έτοιμη να γίνει η διχοτόμηση της Ελλάδας!


Μη ξεχάσουμε πως το ίδιο παίζεται και από Αλβανία και αυτοί είναι πολλοί πια στην Ελλάδα, παντού!

Χαίρονται οι άντρες της ΕΛΑΣ
αν πιάσουν "γιάφκα" με 2-3 όπλα και χειροβομβίδες, ενώ αν ανοίξουν Αλβανικά σπίτια θα βρουν αποθήκες ολόκληρες!

Αν δούμε πώς διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία, θα δούμε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται, εμείς όμως δεν κάνουμε τίποτα ενώ τα βλέπουμε!

Οι Πολιτικοί μας δεν έχουν λόγο να αγχώνονται,
βλέπετε πως ενώ η Τρόικα ζητάει τα πάντα, νερό και ύδωρ κανένας πολιτικός δεν έχασε κάτι! Ο Καραμανλής ή ο Παπανδρέου λέτε πως χάνουν τον ύπνο τους? Το πολύ-πολύ να φύγουν από την Ελλάδα μετά τη διχοτόμηση της και να ζήσουν σε κάποια άλλη χώρα πλουσιοπάροχα! Είδαμε πως η παλιά φρουρά της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κάνανε καλή μπάζα, λέτε η νέα να διαφέρει πολύ? Νιώθετε πως ιδρώνει το αφτί τους και αγχώνονται για το τόπο μας?

Βλέπετε μία Ελλάδα που διαλύεται στα πάντα!

Τα σχολεία είναι απλά πάρκινγκ ψυχών!

Από την άλλη ετοιμάζουν τα ιδιωτικά σχολεία και κολέγια για τους πλούσιους γόνους!


Θα γυρίσουμε στις εποχές που απλά θα πηγαίνει σχολείο όποιος έχει χρήματα, ενώ ο φτωχός θα πηγαίνει στη φάμπρικα!

Δεν μας μαθαίνουν πολλά πια στα σχολεία,
γιατί πρέπει να ξεχάσουμε ποιοί είμαστε στα βάθη της ιστορίας και να τα μαθαίνουμε όπως θέλουν! Εγώ όταν πήγα σχολείο έμαθα για τη Καταστροφή της Σμύρνης, τώρα μαθαίνουν πως δεν έγιναν και πολλά τότε με τους Τούρκους και σχεδόν φταίνε οι νεκροί Έλληνες που πέθαναν για να προσπαθήσουν να φτάσουν στην υπόλοιπη Ελλάδα και αυτό θα μάθουν οι "νεοέλληνες"...

Τα δημόσια νοσοκομεία καταστρέφονται μέρα με τη μέρα!

Βλέπεις πάλι δύο ταχυτήτων ανθρώπους! Αυτούς που μπορούν, που θα πάνε σε ιδιωτικές κλινικές, (πάντα θα πάνε εκεί και οι Πολιτικοί μας, αν δεν πάνε εξωτερικό) που θα εξεταστούν σε χρόνους λογικούς, με ποιότητα ξενοδοχείου, με καθαριότητα σε όλους τους χώρους, με προσωπικό που χαμογελάει, που θα φάει ο άρρωστος φαγητό ποιοτικό και γευστικό, με ξεκούραστους γιατρούς! Από την άλλη θα δεις το δημόσιο που είναι απλά της υπομονής, που δουλεύουν οι γιατροί σε καταστάσεις πολέμου (δεν είναι τυχαίο πως στο ΚΑΤ εκπαιδεύτηκαν οι ξένοι γιατροί που πήγαν στο Ιράκ), που ο γιατρός που σε εξετάζει δεν έχει κοιμηθεί γιατί ήταν εφημερία από χθες και παίρνει 30 ευρώ την εφημερία, που βρωμάει ο τόπος, που για να εξεταστείς πρέπει να περιμένεις ώρες! Σε σπρώχνουν επίτηδες να θεωρείς πως πρέπει να πληρώσεις για Ιδιωτική Ασφάλεια...

Βγαίνεις στην ίδια περιοχή που έζησες και βλέπεις πως έγινε γκέτο!


Είναι εύκολο να μας κάνουν να νιώθουμε ανασφαλείς, να νιώθουμε "δευτεράτζα", πολίτες δεύτερης κατηγορίας!

Γιατί γίνεται αυτό? Τρεις λόγους βλέπω:


α). Γιατί το Κράτος φαίνεται σωστό στα ξένα κράτη γιατί δέχεται όλη τη σαβούρα, άρα παίρνει επιδοτήσεις.

β). Δικαιολογεί περισσότερους εξοπλισμούς, βία, μείωση δικαιωμάτων των πολιτών και περισσότερη αστυνόμευση με τη συναίνεση των πολιτών!

γ). Και πιο σημαντικό γιατί απλά μας αναγκάζουν να υπάρχει εσωτερική μετανάστευση, σε άλλες περιοχές που παίρνουν αξία, που θα βρούμε άλλους Έλληνες, που φυσικά η παλιά μας περιοχή δεν θα έχει αξία και θα πουλήσουμε το πατρικό μας για λίγα ψύχουλα!

Ξαφνικά θα δούμε πως το Κέντρο της Αθήνας είναι μόνο για ξένους, θα πάμε προς τα έξω! Μετά θα δούμε αστυνόμευση, πως πολλά οικοδομικά τετράγωνα θα έχουν πουληθεί για λίγα ευρώ, που θα γίνουν Καζίνο και πολυκαταστήματα, θα δούμε φώτα και όμορφα κτήρια που για να πας εκεί θα πρέπει να τα αγοράσεις χρυσά!

Θα ξανά υπάρξουν όμορφες βιτρίνες με ανθρώπους να πηγαίνουν!
Εμείς απλά θα μετακινούμαστε ανάλογα το πληθυσμό κάθε περιοχής και τις ευκαιρίες εργασίας! Ξέρουν πως μας κρατάει μία περιοχή, ένας τόπος γιατί έχουμε ένα σπίτι! Αν δεν μπορούμε να ζήσουμε εκεί, θα το πουλήσουμε, να πάμε κάπου σε μια πιο "ασφαλή" περιοχή! Μετά θα χαλάσουν τη νέα περιοχή, θα μας πουν πως υπάρχουν δουλειές κάπου αλλού και εμείς πάλι θα τρέχουμε...

Θα ξεχάσουμε την Ιστορία μας!


Στην Ελλάδα όταν πεις πως είσαι Έλληνας, θεωρείσαι πια φασίστας ή έστω Ακροδεξιός, Χρυσαυγήτης!

Αν τολμήσεις να πεις πως υποστηρίζεις το Ελληνικό στοιχείο πάλι φαίνεσαι κακός!


Αν πεις πως δεν γουστάρεις τους ξένους που δεν ήρθαν νόμιμα, που δεν έχουν χαρτιά υγειονομικά, που δεν έχουν μόνιμη και γνωστή κατοικία, που δεν εντάσσονται στο Ελληνικό κλίμα αλλά κάνουν γκέτο, είσαι κακός!

Δείτε μία αμερικάνικη ταινία
και πείτε που αν υπάρχει χωρίς αμερικάνικη σημαία έστω σε ένα πλάνο της! Εκεί έχουν ανάγκη να νιώσουν έθνος, να νιώσουν πως είναι όλοι μαζί ενώ εδώ θέλουν να μας κάνουν να απομονωθούμε, να νιώσουμε μόνοι και ανασφαλής!

Αν δεν ξέρεις την ιστορία σου δεν μπορείς να μιλήσεις, να δικαιολογήσεις θέσεις και απόψεις, στο τέλος πιστεύεις τα πάντα, ότι και αν σου σερβίρουν γιατί απλά δεν έχεις άποψη!


Οταν δεν ξέρεις τί πρόσφερε η Ελλάδα σε όλα τα χρόνια της, και τα σύγχρονα εννοώ, θα νιώθουμε σκουπίδια και επαναπαυμένοι στους αρχαίους μας Έλληνες! Δεν είναι τυχαίο πως όταν κάποιος Έλληνας κάνει κάτι δεν ακούγεται! Πως δεν μας δίδαξαν την νεοελληνική ιστορία για να μας αποκόψουν από τη σύγχρονη μας ιστορία!

Ετσι μας ρίχνουν το ηθικό, μας κάνουν ό,τι θέλουν γιατί πιστεύουμε πως τίποτα δεν κάναμε! Εδώ δεν ξέρουμε καν όλο τον Εθνικό μας Ύμνο και αυτό δεν είναι τυχαίο! Διαβάστε τον, θα δείτε γιατί ξέρουμε λίγες επιλεγμένες στροφές, στο internet υπάρχει και αξίζει το κόπο να τον διαβάσετε και θα καταλάβετε τί εννοώ... Αλλωστε το ξέρουμε πως λαός που δεν ξέρει την ιστορία του, κάνει τα ίδια λάθη και είναι δεδομένο πως χάνεται...

Φωνάζουν "παπαγαλάκια" για να ξεπουλήσουμε όλη τη κρατική περιουσία!

Πουλήσαμε την Ολυμπιακή Αεροπορία, μια που ήταν προβληματική! Γιατί σκύλιασαν κάποιοι με τις τιμές που πληρώνονταν κάποιοι μέσα στην εταιρία?

Γιατί όμως δεν είπε κανένας, πως για να τη πουλήσουν, πρώτα έδιωξαν όσους δεν χρειάζονταν με έξοδα του Δημοσίου, άρα δικά μας και με τιμές απίστευτες?

Γιατί δεν είπε κανένας πως τη πήρε ο Βγενόπουλος και έτσι έκανε μονοπώλιο στην Ελλάδα? Πώς τώρα θα γίνουν οι τιμές εισιτηρίων και παροχών?

Γιατί ξέχασαν να πουν πως η Ολυμπιακή ήταν η πιο καλή εταιρία σε θέμα ασφαλείας και τεχνικής υποστήριξης, με αποτέλεσμα πολλές, σχεδόν όλες οι εταιρίες του εξωτερικού πήγαιναν για σέρβις τα αεροσκάφη τους στα ελληνικά υπόστεγα? Με το που πουλήθηκε, σταμάτησαν τα νέα και οι γκρίνιες, αυτό να το κρατήσετε, είναι σημαντικό!

Είναι απλά πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν να δώσουμε τα πάντα σε τιμές ξεφτίλας, να πληρώσουμε πάλι εμείς για να πάρουν υγιή εταιρία κάποιοι και να δουλεύει από τη πρώτη μέρα!

Τα ίδια λόγια ακούω τώρα για τον ΟΣΕ και ΗΛΣΑΠ,
ενώ πάλι βλέπω πως γίνονται εργασίες επισκευών έτσι ώστε πάλι να πουληθούν, πάλι σε τιμές ξεφτίλας, πάλι όμως να είναι έτοιμα να δουλέψουν και μάλιστα καλύτερα από αυτά που είχαμε! Νέοι σταθμοί, νέες ράγες, νέα τραίνα! Θα τα πάρουν κάποιοι τσάμπα!

Ρε Νεοέλληνες,
βλέπετε πως η τιμή για να πάει κάποιος από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με αυτοκίνητο, βάζοντας και τιμές διοδίων κλπ θα πληρώσετε απίστευτα σε σχέση με το να πάει κάποιος με τραίνο!

Σε λίγα χρόνια θα ξαναγυρίσουμε στα τραίνα γιατί απλά δεν θα έχουμε χρήματα για να έχουμε 2-3 αυτοκίνητα ανά οικογένεια! Τότε θα πληρώνουμε χρυσά αυτά που τώρα πληρώνουμε λίγα! Σκεφτείτε λίγο μακροπρόθεσμα! Είδατε με το που πούλησαν τον ΟΤΕ, Ολυμπιακή Αεροπορία να μπήκαν χρήματα στα ταμεία μας? Πάλι οι ίδιοι διαχειρίζονται, αυτοί που παίρνουν μίζες και ζουν πλουσιοπάροχα με πολλές βίλες και μετρητά! Αν πουλήσουμε ό,τι υπάρχει στη Δημόσιο, απλά δεν θα παίρνει άλλα χρήματα το Δημόσιο! Απλά θα πρέπει να δουλέψει και να αποδώσει! Εκεί πρέπει να επιμείνουμε και όχι να ξεπουλήσουμε...

Προσπαθούν να αφοπλίσουν τη Κρήτη και τη Πελοπόννησο...

Μας έχουν κάνει κλύσμα τα ΜΜΕ το πόσο επικίνδυνα είναι τα όπλα, πόσο κακό κάνουν, πόσο πίσω πάνε το πολιτισμό τα όπλα και η οπλοκατοχή!

Τα όπλα σκοτώνουν, είναι σίγουρο αυτό! Από την άλλη όμως, όποιος μεγάλωσε με όπλα και όλη η οικογένεια γνωρίζει να παίζει με αυτά δεν έχει κινδύνους!

Γιατί δεν φωνάζουν για τους δρόμους που σκοτώνουν με τη ποιότητα τους, που κάθε μέρα χάνονται 6 συνάνθρωποι μας αλλά φωνάζουν για κάποιο όπλο που θα τραυματίσει σε κάποιο γάμο?

Γιατί αν θυμηθούμε από την ελληνική μας ιστορία, όσοι είχαν όπλα, ήξεραν να τα χρησιμοποιούν, ήξεραν να πολεμούν, μπορούσαν να υπερασπιστούν το χώρο τους και την οικογένειά τους!

Δεν είναι πάλι τυχαίο πως στη Κρήτη έσπασαν τα μούτρα τους οι Γερμανοί, ενώ στη Mάνη δεν πάτησε Τούρκος το ποδάρι του!
Στο Στρατό οι Κρητικοί, ήξεραν τα όπλα μας, μπορούσαν να έχουν κα είχαν καλύτερη χρήση τους, από εμάς τους "πολιτισμένους άοπλους"! Αν καταφέρουν να χάσουν τα όπλα τους άνθρωποι που γενιές ολόκληρες τα είχαν και τα τιμούσαν, θα έχουν όπλα μόνο οι Αστυνομικοί και οι παράνομοι, και θα γίνουν όπως είμαστε εμείς πια, άρα νωχελικοί, ανυπεράσπιστοι και ευάλωτοι σε κάθε εισβολέα, εσωτερικό ή εξωτερικό...

Δείτε πως πολλά κομμάτια στο παζλ "δένουν μεταξύ τους" και τίποτα δεν είναι τυχαίο!


Ξυπνήστε όσο έχουμε ακόμα καιρό και σκεφτείτε μόνοι σας, μη περιμένετε άλλους (ΜΜΕ) να λειτουργήσουν για το καλό μας και ας δούμε τί μας περιμένει στο Μέλλον που μας φτιάχνουν!


Ακόμα δεν ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί του ΔΝΤ, αλλά ξέρουμε πως οι Βουλευτές μας πιστά ακολουθούν ό,τι λένε γιατί απλά δεν τους αγγίζει, δεν αφορούν αυτούς, άλλωστε είναι τσιράκια των επιχειρηματιών και όχι αντιπρόσωποι δικοί μας! Οι "αντιπρόσωποί" μας απλά υπάρχουν για να μας πουλήσουν σε τιμή ευκαιρίας...

Αν έχετε χρόνο και διάθεση, κοιτάχτε λίγο μερικά βιντεάκια και μόνοι σας όπως:

http://www.youtube.com/watch?v=XbBB43oJTUU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=g91nP509-0U&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=G-Gvv7YWtvM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=6OQUFQAoFcc&feature=related

Ειδικά σε αυτό το βίντεο, θα δείτε απίστευτες ομοιότητες με την Ελλάδα του σήμερα
http://www.youtube.com/watch?v=9loPiyKm-z8

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP