Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;




Η αμηχανία είναι εμφανής στους κρατικούς μηχανισμούς και στα πολιτικά στελέχη: υπουργοί και παράγοντες πάνε, βλέπουν, "ενημερώνονται" και φέυγουν χωρίς μία στοιχειώδη δήλωση!

Οι παρατρεχάμενοι (ΕΥΠ και ΕΛΑΣ) βάζουν τα παπαγαλάκια να λένε διάφορα ('εξηγήσεις' υποτίθεται του πώς πέρασε η βόμβα) και μετά τα "ξεχνάνε" καθώς τα σενάρια δημιουργούν ανυπέρβλητα προβλήματα.

Έπαιρνε συνεχώς δώρα (για το γάμο του) ο Χρυσοχοϊδης από την "πίσω πόρτα" του υπουργείου χωρίς έλεγχο, διέδιδαν οι εντεταλμένοι της ΕΥΠ. Το διέψευσε ο ίδιος!

Είχαν χαλάσει τα μηχανήματα ελέγχου εκρηκτικών και δεν πέρασε από έλεγχο το δέμα διέδιδαν οι εντεταλμένοι της ΕΛΑΣ. Μετά το διέψευδαν οι... ίδιοι (όχι άμεσα αλλά λέγοντας άλλα... φίδια) αλλά και ο υπουργός!

Του αρέσει δεν του αρέσει του υπουργού, τους αρέσει δεν τους αρέσει των υπηρεσιών, μόνο τρία είναι τα ενδεχόμενα:

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟ:
"Μηχανισμός" και "υλικό" ανώτερης τεχνογνωσίας που "τύφλωσε" τα μηχανήματα. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν το χειρίστηκαν αυτοί με τα... κατσαρολικά ή οι αφιονισμένοι με τα καλάσνικοφ.

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: Το "πακέτο" το πέρασε από τους ελέγχους άτομο υπεράνω υποψίας, ένας από "μέσα" που μπορούσε να περνά τους ελέγχους χωρίς να ελεχθεί. Προφανώς αυτό δεν το μπορούν οι συνήθεις "τρομοκράτες" μας, χρήσιμοι ηλίθιοι των μστικών υπηρεσιών ή αναλώσιμα πρακτοράκια.

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΟ: Το "πακέτο" δεν ήρθε... απέξω! Φτιάχτηκε μέσα στην Κατεχάκη και ανέβηκε... όροφο μέσω συνήθων διαδικασιών! Άλλος εφιάλτης για τα στελέχη του υπ. Δημόσιας Τάξης και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αυτός!

Και τα τρία ενδεχόμενα δεν μπορεί να τα πει το ΠΑΣΟΚ, ο Χρυσοχοΐδης και οι παρατρεχάμενοι. Όπως δεν μπορούσε η ΝΔ και οι τότε παρατρεχάμενοι να πουν ποια "δύναμη" τους παρακολουθούσε!

Τώρα όλοι ψάχνονται. Πρέπει εντός του 24ωρου που τρέχουν να κατασκευάσουν ένα σενάριο 'εισόδου' του "πακέτου" που θα φαίνεται πειστικό και δεν θα οδηγεί ΑΜΕΣΑ στην παραίτηση του εκλεκτού των ΗΠΑ υπουργού. Και πρέπει ΑΜΕΣΑ να καταλάβουν το ΓΙΑΤΙ της επίθεσης. Γιατί αν μπούμε λίγο στο μυαλό τους, σκέφτονται κάτι... απλό! "Τα δώσαμε όλα, τι άλλο ζητάνε;"

Αλλά, όπως όλα δείχνουν, ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!

Οι παραπάνω σκέψεις δεν σημαίνουν ότι ο Χρυσοχοΐδης πρέπει να παραμείνει στη θέση του. Αυτός που έβλεπε "Καμπούλ" την Αθήνα για μια βόμβα σε ένα κάποιο κτίριο πώς θα χαρακτηρίσει μια βόμβα στο κέντρο της "άμυνας" στους... τρομοκράτες;

Κάποιοι έχουν (Wink άλλοθι την άγνοια. Αυτός δεν μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο. Άρα...

ΥΓ Αλήθεια, αυτός δεν θα... έπιανε "εντός των ημερών" τους δολοφόνους των εργαζομένων της ΜΑΡΦΙΝ;
Γιατί δεν το έκανε; Αφού όπως δήλωσε έχει φωτογραφίες των ενόχων γιατί δεν μπόρεσε (Wink να τους ταυτοποιήσει; Ή μήπως... μπόρεσε;

Διαβάστε και άλλα κείμενα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4693

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP