Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Οπαδοί του Ηρακλή με ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ

ΟΙ «νονοί» των χούλιγκαν
Είναι ιστορικά γνωστό ότι ο φασισμός οργανώνει την απελπισμένη εξαθλίωση της νεολαίας: όλα ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ της βαρβαρότητας και της φρενοβλάβειας των «κοινωνικών κατακαθιών» της εξοντωμένης, αλλοτριωμένης και με κλονισμένα νεύρα νεολαίας.
Το πλέον πρόσφορο έδαφος για τη συγκρότηση των στρατών μίσους και καταστροφής είναι οι ποδοσφαιρικές αρένες που παράγουν και αναπαράγουν το χουλιγκανισμό και αποτελούν το παχνί του τυφλού μίσους.
Το κράτος και το παρακράτος (οι μαφιόζοι του ποδοσφαίρου), καθώς και οι μυστικές υπηρεσίες έχουν συγκροτήσει και οργανώσει στο χώρο του χουλιγκανισμού τα πιο μαχητικά αποσπάσματα της καταστροφής και της προβοκάτσιας με ποικίλες ετικέτες.
Κυρίαρχες λεοντές είναι οι «άναρχο- αυτόνομες». Με την εύπεπτη τροφή του αντικρατισμού καλλιεργείται στους εξαθλιωμένους και φανατισμένους χούλιγκαν ένα τρομακτικό μίσος καταστροφής και αίματος…
Σε όσους γνωρίζουν είναι γνωστοί οι «νονοί» των χουλιγκάνων. Κάθε ποδοσφαιρική ομάδα έχει και τους «νονούς» της. Τα Εξάρχεια είναι το φέουδο των «αναρχοαυτόνομων νονών» κίτρινου χρώματος…

Στους «πράσινους» και στους «κόκκινους» υπάρχουν και εκεί οι «νονοί».
Οι στρατιές σφάζονται μεταξύ τους, αλλά τους βρίσκεις και δίπλα- δίπλα στις κουκουλοφόρικες «εξεγέρσεις» και κυρίως στις καταστροφές, στους εμπρησμούς, στις τρομοκρατικές βιαιότητες κ.λπ…

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ!!!


Το ίδιο υπάρχει και στις ομάδες της Θεσσαλονίκης…


Μέσα, λοιπόν, από αυτά τα «τάγματα εφόδου» του κράτους, του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών παίζονται πολλά πολιτικά παιχνίδια.

ΕΝΑ από αυτά είναι και αυτό των «οπαδών» του Ηρακλή οι οποίοι εμφανίστηκαν με ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ σε πορεία- διαμαρτυρία για την ομάδα τους.

Λεπτομερέστατο ρεπορτάζ από το «Κλασσικοπερίπτωση».
ΕΔΩ:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/06/blog-post_23.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP