Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Πολιτικός ...συνωστισμός!!!

ΡΕΣΑΛΤΟ: Φίλε «Κλασσικοπερίπτωση» εύστοχος είσαι, αλλά τίποτα δεν είδαμε ακόμα…

 Κλασσικοπερίπτωση

 

 Θολώσαν τα νερά και βλέπουμε τις σμέρνες για τσιπούρες και τους αχινούς για λυθρίνια!


Τόσες ανατροπές, τόσες εκπλήξεις, τέτοια  ραγδαία κατάρρευση του κατεστημένου πολιτικού σκηνικού, τόσος κουρνιαχτός, στράβωσαν ακόμα και αυτούς που έβλεπαν τουλάχιστον στα  δύο μέτρα.

 Λες και χύθηκε με μιας όλο το τοξικό φορτίο της κακοφορμισμένης  μεταπολιτευτικής  πολιτικής  σκηνής  στη θάλασσα και θόλωσαν τόσο τα νερά, που δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τη σμέρνα από την τσιπούρα και  τον αχινό από το λυθρίνι!
 Στο συνέδριο της "Νεώτερης" Νέας Δημοκρατίας  του Σαμαρά,
είδαμε σε περίοπτη θέση τον Ζουράρι και τον Καραμπελιά  και ακούσαμε τον εγγονό της Πηνελόπης Δέλτα  και  προσφάτως προσκεκλημένο της  Bilderberg, να μιλά για  τα "τζάκια" που γκρέμισε  και για τα "κουφώματα" που άλλαξε στην Ρηγίλης. Λες και  ο ίδιος δεν είναι από τζάκι ή ότι οι "ξυλόσομπες" που έφερε για αντικαταστάτες δεν θα μας γεμίσουν καπνιά τα μάτια.

Ταυτόχρονα  είδαμε την παρά λίγο "καταλληλότερη"  του Μητσοτακέϊκου να δίνει συνέντευξη στην Χατζηνικολο-φυλλάδα  (αυριανό φύλλο) και να λέει με νόημα ότι  θα ... είναι έτοιμη  στις επόμενες εκλογές. Δηλαδή  το  νέο κόμμα που θα φτιάξει  με τις ευγενικές χορηγίες των παλιών και νέων "χορηγών" και "φίλων" θα  βρεθεί σύντομα απέναντι  στο "αναπαλαιωμένο διατηρητέο" του Σαμαρά.

Είδαμε και την  περιβόητη Ρεπούση, δηλαδή την συμπάθεια του Σόρος και αντιπάθεια των περισσοτέρων  Ελλήνων, να τρέχει να πιάσει  σκαμνί  στο καινούργιο κόμμα του Κουβέλη.

Με όλα τούτα   πρέπει νάσαι χταπόδι για να προλαβαίνεις να ρίχνεις μούντζες.

Λες και δεν είχαμε  βάσανα για νά΄χουμε  τώρα και τους "πανηγυράδες" της πολιτικής σαβούρας  να τρέχουν δεξιά κι αριστερά να  προλάβουν να στήσουν την πραμάτεια τους.

Δεν μας έφτανε  που  φέραμε συνταγματικά και με εκλογές από μόνοι μας μια χούντα, μια κατοχική στην κυριολεξία κυβέρνηση, να  βλέπουμε τώρα και τα αγγειά να  μεταμφιέζονται σε …θυμιατά.

Βρε ούστ από δω όλοι σας, που θέλετε  να στήσετε με τα μπάζα σας παράγκες στο γιατάκι μας!

Άμε στο καλό που  θάρθετε χτεσινοί κλέφτες και συνεργοί να ζητήσετε από το σπίτι του κλεμμένου δανεικά!

Το "πνεύμα και ηθική" μια φορά παίχτηκε και πληρώσαμε  πανάκριβα το …εισιτήριο, δεν γίνεται να ξαναπαιχτεί   επειδή βρήκατε άλλα  κουστούμια.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP