Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Το μαγάρισμα του Θωρηκτού "Αβέρωφ"

Πηγή:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/06/blog-post_4702.html




Κάπου εκεί ανάμεσα βρίσκεται και ο μακαρίτης παππούς μου Λεονάρδος και από μια άποψη χαίρομαι που αυτός και τα περισσότερα παιδιά του εδώ και χρόνια έφυγαν από αυτόν τον κόσμο και δεν πρόλαβαν να δούν την σημερινή ιεροσυλία που έγινε στο ίδιο κατάστρωμα πριν λίγες ημέρες.
Όχι δεν πολέμησε ο παππούς Λεονάρδος για να σουλατσάρουν οι πόρνες και οι νταβατζήδες τους πάνω στο κατάστρωμα που ξέπλεναν το αίμα των αγωνιστών του έθνους με νερό απο το Ελληνικό Αιγαίο.

Δεν εκφράζει τον ελληνικό λαό όλη αυτή η κάστα των "αρίστων" (κατά ΠΑΣΟΚ) που γέμισαν τα ιερά μας με σωρούς από την κοπριά τους.

Ούτε η αναγκαστική συγνώμη του Βενιζέλου ούτε η εξαφάνιση του εκπορνευμένου επίορκου αξιωματικού μπορούν να σβήσουν αυτή την μαγαρισιά.


Δυστυχώς η εικόνα από τον "Αβέρωφ" με όλο αυτό το σκυλολόϊ του Άδη δείχνει ότι δεν έχει μαγαριστεί μόνο αυτό το ιστορικό μνημείο αλλά κάθε ιερό και όσιο που άφησαν ως παρακαταθήκη οι παππούδες ή οι πατεράδες μας.

Δεν θα εκπλαγώ αν αύριο δω π.χ την κ. Δραγώνα να λοιδωρεί τις υγιείς αντιδράσεις του ελληνικού λαού και σε αυτήν τη μαγαρισιά.


Εδώ που φτάσαμε μάλλον θα ξαναχρειαστεί σύντομα να ποτιστεί με αίμα το κατάστρωμα του "Αβέρωφ"
αφού όπως φαίνεται θα το πάρει ξανά στα χέρια του ο Έλληνας για να υπερασπιστεί την ίδια θάλασσα με εκείνην που υπερασπιζόταν ο Κουντουριώτης και που σήμερα ο κατοχικός πρωθυπουργός δεν θα διστάσει να την βάλει κι αυτήν σε ...διαβούλευση.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP