Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Δολοφονική και ύποπτη η τρομοκρατική ενέργεια

Δολοφονική και ύποπτη η τρομοκρατική ενέργεια στο γραφείο του Υπ. Προστασίας του Πολίτη
Πηγή:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/06/blog-post_25.html




Όπως μάθαμε από τα έκτακτα δελτία των τηλεοπτικών καναλιών και τα επιτόπια ρεπορτάζ των απεσταλμένων δημοσιογράφων, λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ σημειώθηκε έκρηξη στον έβδομο όροφο του υπουργείου προστασίας του πολίτη, θύμα της οποίας υπήρξε ο άτυχος υπασπιστής του υπουργού.


Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, όλα δείχνουν ότι η βόμβα περιείχετο σε δέμα άγνωστου μεγέθους και προέλευσης το οποίο υπήρχε μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία του υπουργού. Είναι άγνωστο αν ο δολοφονηθείς αξιωματικός προσπάθησε να ανοίξει το δέμα και ενεργοποίησε κάποιον πυροδοτικό μηχανισμό ή αν επρόκειτο για βόμβα με ωρολογιακό μηχανισμό. Το σίγουρο είναι ότι ο άτυχος υπασπιστής βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης γεγονός που προφανώς στάθηκε μοιραίο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το γραφείο του υπουργού βρίσκεται σε απόσταση περίπου 12 μέτρων από το σημείο της έκρηξης.

Το ποιοί σχεδίασαν και εφάρμοσαν αυτό το δολοφονικό σχέδιο, είναι ένα ζήτημα που βεβαίως θα απασχολήσει την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Εμάς όμως σαν πολίτες,
μας προβληματίζει το γεγονός ότι το υπουργείο που υποτίθεται είναι υπεύθυνο για την προστασία μας, σύμφωνα τουλάχιστον με τον νέο του τίτλο, δεν ήταν ικανό να προστατεύσει τον άμοιρο υπασπιστή ούτε και την επιχειρησιακή υπόληψη των αρμοδίων υπηρεσιών.

Στο φυσιολογικό ερώτημα όλων, "μα καλά πως είναι δυνατόν να περάσει εκρηκτικός μηχανισμός στο καλύτερα φυλασσόμενο κτίριο της Ελλάδας και μάλιστα να καταλήξει σε ένα χώρο 12 μέτρα μακρυά από το γραφείο του υπουργού;" μόνο η φαντασία και το καχύποπτο εκ των πραγμάτων μυαλό μας μπορούν να δώσουν απαντήσεις.

Αν δεχτούμε,
ότι το κτίριο του υπουργείου προστασίας του πολίτη (πρώην δημόσιας τάξης) -στο οποίο αν δεν κάνουμε λάθος στεγάζεται εκτός των άλλων η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και η γνωστή ΕΥΠ, διαθέτει τέτοια συστήματα ασφαλείας και προστασίας ώστε να μην περνάει ούτε μύγα χωρίς να το γνωρίζουν και να το επιτρέπουν οι αρμόδιοι για την ασφάλεια, τότε το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι η κατασκευή της βόμβας ήταν τέτοια ώστε να την καθιστά "αόρατη" από τα μηχανήματα ελέγχου.

Αυτό μας οδηγεί σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα : ότι αυτοί που σχεδίασαν την επίθεση και κατασκεύασαν την βόμβα είχαν τέτοιου είδους τεχνογνωσία και μέσα που μόνο μυστικές υπηρεσίες ξένων ισχυρών κρατών διαθέτουν.

Δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών ειδήσεων
αλλά δυστυχώς οι συμπτώσεις είναι πολλές και περίεργες και αυτό που παράγουν αυτή τη στιγμή είναι ο φόβος για το μέλλον.

Φόβος για το τί περιμένει τον Έλληνα πολίτη μετά από αυτή την δολοφονική επίθεση της νεοταξικής (όπως όλα δείχνουν) τρομοκρατίας.

Πρώτα μας χτύπησαν (με την βοήθεια της δικής μας κυβέρνησης) οι οικονομικοί τρομοκράτες και το αποτέλεσμα ήταν να παραδοθούμε αμαχητί στην κυριαρχία του ΔΝΤ και της τρόϊκας με τις γνωστές συνέπειες.

Τώρα με αυτό το χτύπημα τι θέλουν να πετύχουν; Μήπως αυτά που δεν ήταν δυνατόν να βάλουν ως "συμβατικές υποχρεώσεις" στο περίφημο μνημόνιο;


Είναι τυχαίο ότι ο Μπαρόζο και ο Σόρος πριν λίγα εικοσιτετράωρα δήλωναν ότι η δημοκρατία μας κινδυνεύει αν δεν εφαρμοστούν με απόλυτη ακρίβεια οι ξένες εντολές;

Μήπως τελικά αυτό το "επιστημονικά" ή ακριβέστερα "πρακτορικά" σχεδιασμένο δολοφονικό χτύπημα ήταν μια κίνηση ώστε να επιταχυνθεί η πτώση της εντολοδόχου πλην όμως "αναλώσιμης" κυβέρνησης, προκειμένου να "αναδυθεί" μια άλλη που θα είναι φορέας της "νέας" και άγνωστης (προς το παρόν) πολιτικής ιδεολογίας;

Μιας κυβέρνησης με μέλη αυτούς που θα προβάλλουν ως "έντιμους" και "καθαρούς" και η οποία έχοντας τη "βούλα" του...αδιάφθορου θα αναλάβει την αποπεράτωση του "έργου", ενισχύοντας π.χ για χάρη της "ασφάλειας" και της "προστασίας" του πολίτη και της χώρας την αστυνομοκρατία και την ασύδοτη παρακολούθηση των δυνητικά "υπόπτων" δηλαδή όλων (βλέπε συνθήκη Σένγκεν -κατάργηση του τεκμήριου αθωότητας κλπ).

Πάντως αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι βαδίζουμε όλο και πιο γρήγορα προς ένα νέο και απόλυτα ολοκληρωτικό σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης για χάρη του οποίου η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" χρησιμοποιεί κάθε μέσο.


Αυτό που ευχόμαστε με όλη μας τη δύναμη είναι εδώ που φτάσαμε ο Θεός να βάλει το χέρι Του και να μας ενδυναμώσει στον καλό αγώνα διότι όπως όλα δείχνουν σύντομα θα δούμε και θα ζήσουμε ακόμα χειρότερες εμπειρίες.

Τι να πούμε στην οικογένεια
του αδικοσκοτωμένου αξιωματικού παρά μόνο να εκφράσουμε μαζί με όλο τον υπόλοιπο δημοκρατικό ελληνικό λαό την συμπαράστασή μας στο βαρύ τους πένθος.

Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4693

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP