Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

"ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΥΜΕ....ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΜΕ"!!!!

Το πήραμε από:
http://listonplace.blogspot.com/2010/06/blog-post_3513.html

 



''Ποιος είδε κράτος λιγοστό σ' όλη τη γη μοναδικό, εκατό να εξοδεύει και πενήντα να μαζεύει;

Να τρέφει όλους τους αργούς, νά 'χει επτά Πρωθυπουργούς, ταμείο δίχως χρήματα και δόξης τόσα μνήματα;


Νά 'χει κλητήρες
για φρουρά και να σε κλέβουν φανερά κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε τον κλέφτη να γυρεύουνε;

Γι' αυτό το κράτος,
που τιμά τα ξέστρωτα γαϊδούρια, σικτίρ στα χρόνια τα παλιά, σικτίρ και στα καινούργια!'' (Γεώργιος Σουρής, 1853-1919)

Η πατρίδα μας υποφέρει σήμερα
από μία σύγχρονη ''χούντα'', με δημοκρατικό-κοινοβουλευτικό μανδύα, χωρίς τανκς και στρατοδικεία, χωρίς συλλήψεις κι εξορίες.

Τότε ο εχθρός ήταν γνωστός, φανερός.

Σήμερα είναι κρυφός, ύπουλος.


Στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία δεν εφαρμόζεται η Δημο-κρατία. Στην αρχαία Ελλάδα, οι διεφθαρμένοι πολιτικοί τιμωρούνταν με δήμευση της περιουσίας τους.

Σήμερα απολαμβάνουν ανενόχλητοι τα κλοπιμαία.
Ευτελισμένοι παπατζήδες νεόπλουτοι πολιτικοί, ''πρόθυμοι'' κι εξαγοράσιμοι, σε αγαστή συνεργασία με τους κάθε λογής νταβατζήδες και βολεμένους ''συνεταίρους'' τους, κατάστρεψαν συστηματικά την πατρίδα μας, την τελευταία 20ετία.

Όλοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις τους: Πολιτικοί, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές, δικαστές, καναλάρχες, μεγαλο''δημοσιογράφοι'', εξακολουθούν να παίζουν το χυδαίο και βρόμικο παιχνίδι τους και να καταστρέφουν την πατρίδα μας.

Κανείς τους δεν πρόκειται να τιμωρηθεί, κανείς δεν θα πληρώσει.

Η πολιτικο-κομματική ''χούντα'' αυτοπροστατεύεται,
αυτοπαραγράφεται και απολαμβάνει τα κλοπιμαία, τις μίζες, τα προϊόντα ύποπτων συναλλαγών, χωρίς να φοβάται την (ελεγχόμενη) Δικαιοσύνη.

Τα διεφθαρμένα κόμματα προεισπράττουν κρατικές χορηγίες γιά τα επόμενα 4-5 χρόνια ή αποδέχονται ''δώρα'' της κάθε Siemens κ.ά., χωρίς ποτέ να λογοδοτούν.

Δημιουργούν θεατρινίστικες ''εξεταστικές επιστροπές''
στην Βουλή γιά να...ελέγξουν τους εαυτούς τους, αλλά κανείς τους δεν πήγε -ούτε θα πάει- στην φυλακή, όσα και να κλέψουν, όση καταστροφή και να προκαλέσουν.

Τ' αποτελέσματα της ληστρικής διαχρονικής επιδρομής της σύγχρονης και ύπουλης πολιτικο-κομματικής ''χούντας'' των άξεστων, διεφθαρμένων κι ευθυνόφοβων, που οδήγησε την πατρίδα μας στην καταστροφή, καλείται πάλι να πληρώσει ο υπερήφανος και πάντα υποτιμημένος βάναυσα, από τους ''εκπροσώπους'' του, ελληνικός λαός.

H πολιτική- κομματική ''χούντα'', που δυναστεύει και κλέβει την Ελλάδα, ''διαγράφει'' βουλευτές, εκπρόσωπους του λαού, με διαφορετική άποψη.

''Κομματική πειθαρχία'',
μόνο σε χούντες και υποανάπτυκτες χώρες υπάρχει. Βουλευτική ασυλία και παραγραφή, μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα υπάρχουν.

Θλιβερή και η στάση των ΜΜΕ: Τα τηλεοπτικά κανάλια ειδικά και οι εφημερίδες των νταβατζήδων-συνεργών της πολιτικο-κομματικής ''χούντας'', λειτουργούν ως ''εφιάλτες'' εις βάρος του λαού και προσπαθούν απεγνωσμένα να σώσουν το σάπιο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ευτελίζοντας ακόμα και τι βασικές αρχές της δημοσιογραφίας-ενημέρωσης...


Kι εμείς οι 'Ελληνες στο εξωτερικό,
αλληλέγγυοι στ' αδέλφια μας στην πατρίδα, οφείλουμε να βοηθήσουμε ώστε να πέσει αυτό το σάπιο πολιτικο-κομματικό-οικονομικό-μιντιακό κατεστημένο, που κατάστρεψε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας...

Το πρόβλημα στην πατρίδα μας δεν ήταν οικονομικό. 'Ηταν και είναι πολιτικό, γιατί, όπως έλεγε και ο Ντε Γκολ ''οι πολιτικοί ενδιαφέρονται γιά την επανεκλογή τους, οι ηγέτες γιά τις επόμενες γενιές''... Και οι πολιτικοί στην Ελλάδα, αφού δεν υπάρχουν ηγέτες, σκότωσαν ακόμα και την ελπίδα της νέας γενιάς, του υπερήφανου έθνους μας...



«Αυτό που και τυπικά κατέρρευσε στις 23 Απριλίου δεν είναι η ελληνική οικονομία. Η υποχρεωτική παραίτησή μας από την κρατική ανεξαρτησία και αυτοδιαχείριση απλώς συγκεκριμενοποιεί τη συντελεσμένη από καιρό κατάρρευση της δημοκρατίας στην Ελλάδα. Για τον αξιολύπητα ολίγιστο πρωθυπουργό μας, αλλά και για τον υποδειγματικό σε ευπρεπή αφασία κ. Σαμαρά η δημοκρατία μοιάζει να είναι ένα νομικό γεγονός, σφραγίδες και χαρτιά, που βαυκαλίζονται ότι το συντηρούν.

Γι’ αυτό και συνεχίζουν να κρώζουν τις ίδιες φθαρμένες ανόητες λέξεις μπροστά σε απανθρακωμένα κορμιά και στον πανικό της κοινωνίας.

Συνεχίζει ο κ. Σαμαράς να περιστοιχίζεται από τις ίδιες χιλιοφθαρμένες φιγούρες τής πιο αηδιαστικής κομματικής παρακμής, μόνο για να τις ανταμείψει ο θλιβερός που τον στήριξαν να κερδίσει την αρχηγία! Ανάλογα εκτός τόπου και χρόνου ο υποκοριστικά αποκαλούμενος από τον λαό πρωθυπουργός, μοιάζει να απολαμβάνει το κυβερνητικό σκηνικό που έστησε με τα φιλαράκια του, ευδαιμονικά αδιάφορος αν παράγουν έργο ή συντηρούν το κενό».

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP