Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΜΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΚΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ;;;

Το Ελληνικό Πανεπιστήμιο ΝΟΣΕΙ. ΝΟΣΕΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ. Η μόλυνση είναι βαθιά και έχει επεκταθεί σε όλα τα σημεία του σώματος.
 
Από: http://listonplace.blogspot.com/ 
 
Απο το udemand 

 
 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ...

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ???
 
Μέχρι τώρα έχετε παρατηρήσει ότι εδώ στο UDemand δεν ενδιαφερόμαστε για πρόσωπα, παρατάξεις και μικροκομματικά συμφέροντα αλλά για την πραγματική ανόρθωση της Ελλάδας και την έξοδό της από τη δίνη στην οποία έχει πέσει εδώ και πολλά χρόνια.
Ένα πολύ σοβαρό θέμα που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία είναι η διαπλοκή και η άγρια και άνευ όρων συναλλαγή στα ελληνικά πανεπιστήμια.


Και το χειρότερο, οι φοιτητές που θα έπρεπε να αποτελούν την ελπίδα αυτής της χώρας, μόνο ελπίδα για την αναγέννηση της Ελλάδας δεν δίνουν.

Για να είμαστε δίκαιοι, όχι όλοι οι φοιτητές, μία μικρή μερίδα αυτών που κρατούν όμως ομήρους όλους τους υπόλοιπους, τους καθηγητές, τους διοικητικούς, το υπουργείο κλπ.

Αλήθεια σε ποιο μέρος του κόσμου οι φοιτητικές παρατάξεις μοιράζουν με το "έτσι θέλω" τις σημειώσεις των καθηγητών??

Και όταν γράφω με το "έτσι θέλω" το εννοώ.

Οι σημειώσεις δεν είναι εγκεκριμένες από τον καθηγητή αλλά η φοιτητική νεολαία έχει πάρει κάποιες γραπτές σημειώσεις ενός φοιτητή, έχει βγάλει αντίγραφα, έχει βάλει σε κάθε σελίδα το έμβλημά της π.χ. ΔΑΠ ή ΠΑΣΠ και τις μοιράζει στον φοιτητή.

Αλοίμονο στον καθηγητή που θα τολμήσει να πει ότι δεν τις εγκρίνει. Θα τον τσακίσουν... Ο πόλεμος θα είναι ανελέητος.

Το ξέρετε ότι κάθε εξάμηνο οι φοιτητικές νεολαίες πηγαίνουν λίστες σε ορισμένους καθηγητές με τα ονόματα των εκλεκτών τους οι οποίοι θα περάσουν το μάθημα χωρίς να έχουν γράψει ούτε μία λέξη στο γραπτό τους???

Το ξέρετε ότι οι καθηγητές δεν τολμούν να πάρουν γραπτό φοιτητή που αντιγράφει στο αμφιθέατρο γιατί μετά θα έχουν συνέπειες όταν βγουν έξω??

Το ξέρετε ότι καθηγητές μοιράζουν αφειδώς τα ερευνητικά προγράμματα στους φοιτητοπατέρες οι οποίοι φυσικά δεν κάνουν έρευνα αλλά με τις ψήφους τους στηρίζουν τον καθηγητή π.χ. να γίνει πρόεδρος του τμήματος ή πρύτανης??

Το ξέρετε ότι τα παιδιά που στηρίζουν άλλο υποψήφιο πρύτανη ή πρόεδρο τμήματος σε εκλογές είναι κομμένα από τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά γιατί έτσι ...γουστάρουν οι φοιτητοπατέρες?? Αφού πήγαν αντίθετα στην κομματική γραμμή πρέπει .... να τιμωρηθούν....

Το ξέρετε ότι αυτοί οι φοιτητοπατέρες χωρίς να έχουν μπει ούτε μία μέρα στο αμφιθέατρο, επιλέγονται για τα μεταπτυχιακά ή ακόμη εκπονούν .... άκουσον, άκουσον!!!!.... διδακτορικές διατριβές και αύριο θα διεκδικήσουν και θέσεις μελών ΔΕΠ???

Το ξέρετε πως όταν γουστάρουν τα ΕΑΚ (Εξωκοινοβουλευτική Αριστερή Κίνηση) θα μπουν στη συνέλευση του τμήματος ή της συγκλήτου και θα τα κάνουν όλα γυαλιά καρφιά γιατί .... τα παιδιά δεν συμφωνούν με τις αποφάσεις που πρόκειται να παρθούν....

Το ξέρετε πως όταν καθηγητής που έχει δημιουργήσει τέτοια κλίκα στο πανεπιστήμιο καταλάβει ότι δεν συμφωνεί με ένα επικείμενο εκλογικό αποτέλεσμα και επειδή είναι και ο ίδιος υποψήφιος και ίσως χάσει, θα στείλει τα παλικάρια του να πάρουν τις κάλπες και να φύγουν???

Το αντάλλαγμα??? Αυτά τα παλικάρια θα συμμετέχουν στα ερευνητικά προγράμματα άρα θα πάρουν χρήμα και θα πάρουν και διδακτορικό....

Είναι μεγάλος ο κατάλογος... Δεν έχει τέλος... Μπορώ να σας γράψω ατελείωτες σειρές περιστατικών από την πανεπιστημιακή ζωή... ή καλύτερα από την πανεπιστημιακή διαπλοκή.

Το Ελληνικό Πανεπιστήμιο ΝΟΣΕΙ. ΝΟΣΕΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ. Η μόλυνση είναι βαθιά και έχει επεκταθεί σε όλα τα σημεία του σώματος.

Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις από την εκάστοτε κυβέρνηση και τα κόμματα.

Η κυβέρνηση να περιορίσει στο μηδέν τη συμμετοχή των φοιτητών στις εκλογές για την ανάδειξη πρύτανη, προέδρου τμήματος κλπ.

Έτσι κι αλλιώς αποδείχθηκε από τις πρόσφατες πρυτανικές εκλογές ότι οι μη οργανωμένοι φοιτητές δεν πηγαίνουν να ψηφίσουν. Τα πράγματα καθορίζουν μόνο οι οργανωμένοι.

Να απαγορευθεί η ύπαρξη φοιτητικών κομματικών νεολαιών στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Ακολουθώντας το παράδειγμα των πανεπιστημίων όλου του κόσμου.

Οι πρόεδροι των κομμάτων να αποφασίσουν τη διάλυση των φοιτητικών νεολαιών τους.

Μπορούν να έχουν κομματικές νεολαίες που θα δραστηριοποιούνται για τα κόμματά τους όχι όμως μέσα στα πανεπιστήμια.

Κύριε Παπανδρέου και κύριε Σαμαρά ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις.

Διαφορετικά θα καταγραφείτε κι εσείς από τον ιστορικό του μέλλοντος ως δύο ακόμη θλιβερές πολιτικές μετριότητες που συνέδραμαν στην καταβαράθρωση αυτής της δύστυχης χώρας...

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP