Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Τραπεζιτοεφοπλιστές και οι "πόρνες" τους

Ελλάς - Ελλήνων - Τραπεζιτοεφοπλιστών!
και της πορνείας…




Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την πείνα λένε τα παράσιτα του καθεστώτος, τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ: Οι γελοιωδέστερες και γλοιωδέστερες πόρνες του χρήματος και της κυβέρνησης Τσολάκογλου…

Αυτά τα ξετσίπωτα όντα με τη μεγάλη γλώσσα δεν είναι μόνο ότι χειροκροτούν τις λαιμητόμους της κυβέρνησης εναντίον του ελληνικού λαού, αλλά κλείνουν και πεισματικά τα μάτια στις παροχές προς τις τράπεζες και τα υπερκέρδη του κεφαλαίου.

Ο λαός να μάθει να ζει με την πείνα, αλλά οι τραπεζίτης και οι «νταβάδες» να κολυμπάνε στον πλούτο και στον παρασιτισμό.

Αυτή είναι η φιλοσοφία κάθε έμμισθου παρασίτου, κάθε πόρνης του συστήματος.


Διαβάστε το παρακάτω από το «Ρ»


http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=5713194&publDate=23/6/2010


Ελλάς - Ελλήνων - Τραπεζιτοεφοπλιστών!




«Δεν υπάρχει λόγος μεμψιμοιρίας και απογοήτευσης. Η χώρα βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση»!
*
Πόσο την είχαμε ανάγκη μια ευοίωνη διαπίστωση... Μέσα στη μαυρίλα και την καταχνιά, τέτοια λόγια είναι βάλσαμο... Να ευχαριστήσουμε, λοιπόν, τον κ. Γιάννη Κωστόπουλο, τον πρόεδρο της τράπεζας «Αλφα Μπανκ» - δική του η παραπάνω δήλωση - για τη βοήθειά του στην προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού του έθνους.
Τα μεγαλύτερα «ευχαριστώ», πάντως, ανήκουν στην κυβέρνηση, η οποία φρόντισε, μια μέρα πριν, να παρουσιάσει το νομοσχέδιο για την παροχή 10 (ακόμα) δισ. ευρώ στους τραπεζίτες, για την ενίσχυση της ρευστότητας των τραπεζών τους.


Κίνηση που ο ευεργετικός της χαρακτήρας
εκφράστηκε άμεσα, καθώς, όπως βλέπετε, επιτρέπει στους τραπεζίτες, ένα μικρό κομμάτι της δικής τους ευδιαθεσίας και αισιοδοξίας να το μοιραστούν (άτοκα, ελπίζουμε...) με όλους τους υπόλοιπους, που κάθονται και ασχολούνται με τους κομμένους μισθούς τους και τις καταργημένες συντάξεις τους. Οι μεμψίμοιροι...
*
Παρεμπιπτόντως: Την περασμένη βδομάδα ήταν ο πρόεδρος των εφοπλιστών, ο κ. Βενιάμης, που είχε δηλώσει ότι «αισθανόμαστε (σ.σ.: οι εφοπλιστές) καλά στην Ελλάδα».

Τώρα είναι ο κ. Κωστόπουλος που δηλώνει ότι, εκτός από τους εφοπλιστές, στην Ελλάδα αισθάνονται καλά και οι τραπεζίτες.

Μιλάμε, φυσικά, για την Ελλάδα των μέχρι πρότινος «απασχολήσιμων» εργαζομένων και των νυν «απολύσιμων» σκλάβων.


Κατά τα λοιπά, το ΠΑΣΟΚ,

του οποίου η πολιτική που οδηγεί 9 στους 10 Ελληνες να δηλώνουν «απογοητευμένοι» και «απαισιόδοξοι» για το μέλλον τους είναι η ίδια πολιτική που κάνει τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες να δηλώνουν αισιόδοξοι και ...γοητευμένοι,
είναι ένα κόμμα που συνεχίζει να διατηρεί στον τίτλο του τον όρο «σοσιαλιστικό»...



Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4683

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP