Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Τα πάντα έχουν καταλυθεί

Όταν διαλύεις τις κοινωνίες και καταλύεις την εθνική τους υπόσταση, όταν μετατρέπεις τα έθνη κράτη σε καντόνια και προτεκτοράτα, όταν τα πάντα γίνονται «ιδιωτικά» και περνάνε στα χέρια των μαφιών του χρήματος, ΤΟΤΕ σφυρηλατούνται και οι ανάλογοι μηχανισμοί Πραιτοριανών και μισθοφόρων δολοφόνων…

Διαβάστε από:

ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 

Να είμαστε και όλα έτοιμοι

Αν είναι αλήθεια αυτό που διαβάσαμε σε ιστολόγια, ότι δηλαδή προχθές  στο ραδιόφωνο  "Θέμα" συνδικαλιστικός εκπρόσωπος  των αστυνομικών  αποκάλυψε  ότι  η κατοχική κυβέρνηση  είναι  έτοιμη να  μας φέρει την Ευρωπαϊκή Στρατιωτική Αστυνομία (EGF) τότε  το πολίτευμά μας κινδυνεύει απο την εκλεγμένη  κυβέρνηση που υποτίθεται ότι  το υπηρετεί.

¨Ειπώθηκε λοιπόν,  ότι υπάρχουν  τέτοιες σκέψεις  στην κυβέρνηση  μιας και φοβούνται,   ότι σε μια γενικευμένη κοινωνική εξέγερση  με αφορμή την ψήφιση του αντι-ασφαλιστικού και αντι-εργατικού νομοσχεδίου οι ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις δεν  θα κάνουν "καλά " την ...δουλειά τους.

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός αναρωτήθηκε μάλιστα  "πως θα νοιώθουν οι Έλληνες εργαζόμενοι  όταν θα τους δέρνουν ξένοι μισθοφόροι".
Φυσικά δεν έχει νόημα να  σχολιάσουμε την ηλίθια απορία του Έλληνα αστυνομικού -συνδκαλιστή .

Θα περιμέναμε να καταγγείλει αυτό το "μαύρο σενάριο" και όσους κρύβονται πίσω απο αυτό.

Στίς 13 Μαρτίου  είχε κυκλοφορήσει πάλι μια τέτοια φήμη  (δείτε εδώ ) και  σχεδόν όλοι το  θεωρήσαμε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Βέβαια τότε  δεν είχαμε δεί παρά την σταδιακή αλλαγή του πράσινου προσώπου  της κυβέρνησης σε ...γκρίζο ,σήμερα όμως  που έχει γίνει σχεδόν μαύρο  όλα  αυτά τα ακραία σενάρια   αποκτούν άλλη βαρύτητα και οι φήμες  άλλη αξιοπιστία.

Αν  όντως η κυβέρνηση σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ακόμα και ως "εφεδρεία"   εισαγόμενους μισθοφόρους  ή οποιοδήποτε άλλο  στρατιωτικό μέσο καταστολής , τότε  μιλάμε  ουσιαστικά περί πραξικοπήματος που θα το σκεπάσουν    με τον χιτώνα της Ευρωπαϊκής  "νομιμότητας" όπως αυτή περιγράφεται στις συνθήκες Σενγκεν, Μάαστριχτ κλπ.

Εμπρός στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας, επί της ουσίας,  απόπειρας ανατροπής του πολιτεύματος, το Σύνταγμα της Ελλάδας  μας καλεί  δια του ακροτελεύτιας διάταξης σε  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ:

Διαβάστε τη συνέχεια:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/06/blog-post_30.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP