Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ

Η ΚΡΑΥΓΗ του πάπα-Ηλία



Συνάδελφοι

Μου έχουν μπλοκάρει τη δυνατότητα ναναρτήσεως και στη wordpress. Έχουν μεταβάλει το χώρο αναρτήσεως σε βομβαρδισμένο τοπίο.

Δυστυχώς οι μαφιόζοι, που δολοφονούν το λαό, χωρίς ντροπή και συνείδηση, θέλουν με κάθε τρόπο να φιμώσουν την οποιαδήποτε φωνή αλήθειας. Για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το εθνοκτόνο και λαοκτόνο έργο τους.


παπα-Ηλίας

διάλογος ή βαρβαρότητα;




Προς την Google

(Ανοιχτή αναφορά)


Αξιότιμοι κύριοι


Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η δεύτερη, αλλά η πολλοστή φορά, που μπλοκάρουν ή καταργούν το μπλογκ μου (http://papailiasyfantis.blogspot.com. Ενώ παράλληλα απενεργοποιούν το ιμέηλ (papailiasyfantis@gmail.com). Για να τα επαναφέρουν σε λειτουργία, «όταν τους καπνίσει». Ή και-όπως τώρα-να μην τα επαναφέρουν.

Ποιοι και με ποια κριτήρια προβαίνουν σ’ αυτές τις ενέργειες;

Δεν καταδέχονται να μας πληροφορήσουν ούτε για το ένα ούτε για το άλλο. Ή λένε αόριστα ότι παρατηρήθηκε κάποια «ύποπτη δραστηριότητα».


Το μπλογκ μου και το ιμέηλ μου είναι επώνυμα και όχι ανώνυμα. Οπότε είμαι στη διάθεση του οποιουδήποτε, εφόσον τον έβλαψα, να προσδιορίσει την εναντίον μου κατηγορία και να ασκήσει εναντίον μου τις νόμιμες διαδικασίες.

Γεγονός που σημαίνει
ότι η υποτιθέμενη «ύποπτη δραστηριότητα» σχετίζεται με τους αξιότιμους αυτούς κυρίους και όχι, βέβαια, με εμένα και το μπλογκ και το ιμέηλ μου.

Αξιότιμοι κύριοι

Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν αναγάγει το διάλογο σε ύψιστη τέχνη. Και, οδήγησαν την ανθρώπινη σκέψη στις έσχατες αλήθειες. Κι όχι μόνο από πνευματικής και ηθικής απόψεως, αλλά και καθαρά επιστημονικής. Παρόλη την έλλειψη τεχνικής υποδομής…
Αυτούς, οι οποίοι δεν είχαν καλλιεργήσει τη σκέψη τους και δεν γνώριζαν την τέχνη του λόγου και του διαλόγου τους ονόμαζαν, σε αντίθεση με του Έλληνες, βαρβάρους.

Και ο χώρος του ιντερνέτ είναι, εκτός των άλλων, ένας κατεξοχήν χώρος διαλόγου. Και, σαφέστατα, διακρίνονται στο χώρο αυτό, εκείνοι, που διαλέγονται από αυτούς, που βαρβαρίζουν. Αυτοί, που αντιπαραθέτουν και αντιπαραβάλλουν ιδέες και επιχειρήματα σε αντίθεση με τους άλλους, που ανοητολογούν ή εκτρέπονται σε ύβρεις. Όμως…

Το αποκορύφωμα της βαρβαρότητας, στο χώρο του ιντερνέτ, είναι η-συχνά παρατηρούμενη-τακτική εκείνων, που ανίκανοι να αντιπαραβάλουν επιχειρήματα στην επιχειρηματολογία των άλλων, επιβάλλουν το φίμωτρο.

Βαρβαρότητα που στη σύγχρονη γλώσσα ακούει στο όνομα φασισμός.


Ο Χίτλερ έλεγε: «Έχουμε πολλούς τρόπους να εξουδετερώνουμε αυτούς, που μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδιά μας»!


Και ασφαλώς, ανάμεσα σ’ αυτούς τους τρόπους, δεν συμπεριλάμβανε το διάλογο και την επιχειρηματολογία. Εννοούσε πρώτιστα, τη φυλακή, τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως, τις θανατικές εκτελέσεις και τις δολοφονίες.

Και ακριβώς δολοφονία είναι η κατάργηση ενός μπλογκ ή ενός ιμέηλ από κάποιους ανώνυμους κυρίους, που «χτυπάνε», εν ονόματι της οποιασδήποτε, πέρα από κάθε λογική και συνείδηση, αναιτιολόγητης και αμοραλιστικής τους επιλογής.

Θέλω να πιστεύω ότι επιλογή της Goglee-σε αντίθεση με τους «κυρίους» αυτούς- είναι ο διάλογος και όχι η βαρβαρότητα. Με όλες της εκφάνσεις και προεκτάσεις της….

Σε βάρος της επιβίωσης των λαών και των πολιτισμών τους.


Με τιμή

Παπα-Ηλίας Υφαντής


http://papailiasyfantis.wordpress.com
e-mail: papailiasyfantis11@gmail.com


ΥΓ. Θερμή παράκληση σε όσους γνωρίζουν αγγλικά και θέλουν να μεταφράσουν το διάβημά μου και να το αποστείλουν στη διεύθυνση της Google.

Ευχαριστώ


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4680

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP