Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

"Υπερόπλο" φακελώματος

Ευρω-φακέλωμα: Ο εφιάλτης χωρίς όρια…
Από:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/




Είδηση ΣΟΚ! "Ευρω-φακέλωμα για ιδέες και συμπεριφορές" - Αστυνομία και μυστικές υπηρεσίες θα δίνουν στοιχεία ακόμα και για το .... ντύσιμο
Τον τίτλο αυτό θα τον δείτε σήμερα όχι σε κάποιο αντι-νεοταξικό site ούτε σε κάποιο ιστολόγιο σαν το δικό μας που έχει κατηγορηθεί ως "γραφικό", "ευφάνταστο" ή "συνωμοσιολάγνο" ,αλλά στο πρωτοσέλιδο της "Ελευθεροτυπίας" (17/6/2010).
Το λέμε συνεχώς, ότι δηλαδή η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" τελείωσε με την κατασκευή των θεσμικών και λειτουργικών υποδομών της και τώρα απροσχημάτιστα εμφανίζει το αληθινό της πρόσωπο.

Δεν τους ενδιαφέρει πλέον αν οι λαοί αντιληφθούν την "ποιότητα" του "πολιτεύματος" της αναδυόμενης "Παγκόσμιας Κυβέρνησης", έτσι κι αλλιώς σε λίγο θα τους έχουν αλυσοδέσει με το παγκόσμιο σύστημα ελέγχου και χειραγώγησης.

Ήδη ΟΛΟΙ αριθμοποιήθηκαν ( ακόμα και χωρίς τη θέλησή τους) και έτσι εύκολα από εδώ και πέρα θα αναγνωρίζονται από το γιγάντιο και υπερεθνικά διασυνδεδεμένο σύστημα αποθήκευσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Όπως έχουμε αποδείξει με ατράνταχτα στοιχεία, το σύστημα αυτό όχι μόνο θα συλλέγει και θα επεξεργάζεται τα προσωπικά μας δεδομένα αλλά θα δίνει τη δυνατότητα στους ντόπιους ή ξένους "διαχειριστές" του να επεμβαίνουν σε βασικές κοινωνικές δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας.

Φυσικά η "επιχειρησιακή" αξιοποίηση του συστήματος θα ολοκληρωθεί μόνο όταν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ πολίτες παραλάβουν τις "έξυπνες" κάρτες (στην Ελλάδα θα ονομάζεται "κάρτα του πολίτη" ) και μετά από λίγο, όταν θα έχουν εξοικειωθεί, θα υποχρεωθούν να δεχτούν τον υποδόριο εμβολιασμό του εμφυτεύσιμου micro-chip ή του βιομετρικού υποδόριου εγχάρακτου "τατουάζ" (με τη χρήση laser, βιο-τεχνολογίας και νανοτεχνολογίας ).


Τότε όχι μόνο θα καταχωρούνται αυτόματα όλες οι κινήσεις και οι δραστηριότητες του ανθρώπου-αριθμού αλλά θα "αξιοποιούνται" με όποιο τρόπο θα επιλέξει το "πραιτώριο" ενώ μέσω δορυφόρου θα είναι πανεύκολο ακόμα και για τον πιο ηλίθιο χρήστη του συστήματος να εντοπίζει που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή το "υποκείμενο-πολίτης".

Αν νομίζετε ότι σας περιγράφουμε εικόνες από βιβλίο επιστημονικής φαντασίας τότε δείτε τι γράφει σήμερα 17/6/2010 η "Ελευθεροτυπία" στην σελ. 42:

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ "ΟΡΓΑΝΟ" ΘΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

"Υπερόπλο" φακελώματος

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/06/blog-post_2688.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP