Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Το παρακράτος των επιδοτούμενων παρασίτων
Ένας λεπτομερέστατος ΦΑΚΕΛΟΣ για τη Θάλεια Δραγώνα βρίσκεται στην ενότητα:
Η "παιδεία" του Σόρος επελαύνει
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3864


Με τον Αντώνη Λιάκο τι θα γίνει;
Από το 1996 παραμένει καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών παράνομα.

Απόσπασμα από ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4106

Το παρακράτος των επιδοτούμενων παρασίτων

Σε εποχές βαθύτατης κρίσης και σήψης οι ποικίλες μορφές κερδοσκοπίας φτάνουν σε παροξυσμό.

Οι άνθρωποι μπορεί να μην μπορούν να ζήσουν, τα λαϊκά εισοδήματα να λεηλατούνται βάρβαρα, η εθνική μας υπόσταση να δολοφονείται, αλλά τα «Συμπόσια» της παρασιτικής παρακρατικής πανούκλας παραμένουν «ακλόνητα» και θεριεύουν…

Τα επιδοτούμενα παράσιτα γλεντοκοπούν και κερδοσκοπούν αγρίως. Τσαλαβουτούν μέσα στην ατέλειωτη βροχή του χρήματος της «κοινωνίας» των χορηγών και των σπονσόρων τους. Με αχόρταγη βουλιμία και γλοιώδη παρακρατική αυθάδεια, αλλά και με την αγωνία και τη βιασύνη του λακέ, μήπως και σταματήσει «η χρυσή βροχή», η τόσο ευλογημένη, «εκπέμπουν» τα μηνύματα των αφεντικών τους: Της ολοκληρωτικής σήψης και παρακμής, αλλά και της βάρβαρης ισοπέδωσης κάθε πολιτικής, ηθικής, ιστορικής και πνευματικής κατάκτησης του ανθρώπου.

Αυτός είναι και ρόλος κάθε επιδοτούμενου παρασίτου και «ήρωα» των παρακρατικών σαλονιών: Να εξαρθρώσουν και να βρωμίσουν τα πάντα, να λεηλατήσουν Την Ιστορία, τον πολιτισμό, την κοινωνία, κάθε ιδέα και ηθική, κάθε αγωνιστική κατάκτηση και κύτταρο συλλογικής συνείδησης…

Το νεοταξικό αυτό ιερατείο της πανούκλας καταγράφει τη πιο μοχθηρή του όψη στο πρόσωπο του «αριστερού εκσυγχρονισμού».

Αυτό το «πρόσωπο» αποτελεί το πιο αποτρόπαιο και ελεεινό αποτύπωμα των πλανητικών και εγχώριων «νταβάδων» και «χορηγών».

Αντώνης Λιάκος: Η μήτρα της αλλοίωσης και αποδόμησης της ελληνικής ιστορίας.Από το 1996 παραμένει καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών παράνομα. Η δικαιοσύνη, με τελεσίδικη απόφαση του ΣτΕ το 1996, αποφάσισε ότι ο κ. Αντώνης Λιάκος τοποθετήθηκε παρανόμως καθηγητής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και διέταξε την άμεση απόλυση του.

Η Επιτροπή του άρθρου 5 του Ν.1470/1984 του Συμβουλίου της Επικρατείας συνεδρίασε στις 22 Νοεμβρίου 1999 και ομοφώνως διαπίστωσε ότι η Διοίκηση δεν εφάρμοσε την κατά του Λιάκου (με αρ.3138/1996).

Το εκσυγχρονιστικό παρακράτος έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο Αντώνης Λιάκος έμεινε ακλόνητος στη θέση του για να συνεχίσει το έργο της «Παιδείας» του Σόρος: να σβήσει την ελληνική ιστορία και να «τεκμηριωσει» τη «θεωρία» ότι το ελληνικό έθνος είναι «επινόηση».

Στην ομάδα Λιάκου περιλαμβάνονται τα γνωστά ονόματα: Κουλούρη, Ρεπούση, Δραγώνα και Σία…

Περισσότερα για το ζήτημα στο άρθρο:

«Ο θατσερικός μεταμοντερισμός του Λιάκου ή ο επιδοτούμενος λακές που αυθαδιάζει;»
ΕΔΩ:
http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4079


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4681

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP