Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Η σιωπή είναι συνενοχή…

Ο «μηχανισμός» των παρασίτων
Ή
Η σιωπή είναι συνενοχή…


Η πλειονότητα των πολιτικών είναι από τα πλέον ηλίθια όντα. Τα παράσιτα είναι τόσο αλλοτριωμένα που το μυαλό τους πέραν τον παραπολιτικών αδυνατεί να προχωρήσει. Και οι πολιτικοί, όπως και οι δημοσιογράφοι είναι ένας «μηχανισμός» παρασίτων σε σήψη.
Φυσικά μέσα σε αυτόν τον «μηχανισμό» των παρασίτων λειτουργούν και συνειδητοί θύλακες των ξένων κέντρων και υπηρεσιών. Ο «μηχανισμός» των παρασίτων σαν σύνολο είναι «ριζωμένος» στον κορμό του δέντρου που τους θρέφει: Το κεφάλαιο, οι «νταβάδες» και οι υπηρεσίες τους (κρατικές και παρακρατικές), τα πραγματικά κέντρα εξουσίας.


Σαν παράσιτα αυτού του «κορμού» των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων) δεν χρειάζεται, ούτε μπορούν να σκεφτούν, ούτε να μελετήσουν.


Ξεχνούν, για το συμφέρον τους, και αυτά που γνώριζαν ή έζησαν στο παρελθόν. Γι’ αυτό βλέπουμε κάποιους ευφυείς στο παρελθόν να έχουν μεταλλαχτεί σε βλάκες…

Αυτό λοιπόν το κοινωνικό, πολιτικό και δημοσιογραφικό σώμα των παρασίτων είναι εξ αντικειμένου οργωμένο και οργανωμένο από την κεφαλαιοκρατική ηγεσία των παρασίτων: τους μηχανισμούς της ΑΜΕΣΗΣ εξουσίας του κεφαλαίου: Παρακρατικούς μηχανισμούς και μυστικές υπηρεσίες.
Στη εποχή μας, εποχή των πολυεθνικών και του πλανητικού ιμπεριαλισμού η εξουσία αυτή είναι πλανητική και όχι εθνική, δηλαδή εγχώρια. Και στην κορυφή της εξουσιαστικής πυραμίδας είναι ο «αυτοκράτορας» του ιμπεριαλισμού: Οι ΗΠΑ, δηλαδή, το πολυπλόκαμο δίκτυο των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Ο «μηχανισμός», συνεπώς, των παρασίτων στην Ελλάδα είναι υποταγμένος και καθοδηγούμενος από το πολυπλόκαμο δίκτυο των αυτοκρατορικών μυστικών υπηρεσιών.

Μέσα στο παρασιτικό πολιτικό και δημοσιογραφικό σώμα δεν υπάρχουν απλώς άπειρα «στελέχη» δικτυωμένα με τις «πρεσβείες» και τις μυστικές υπηρεσίες, αλλά και οργανωμένοι, διαπλεκόμενοι θύλακες, με καθοδηγητές και «στρατηγούς».

Πολιτικά πρόσωπα, ιδιαίτερα ικανά στα παιχνίδια της ίντριγκας και των σκευωριών, έχουν εξέχοντα, ηγετικό και οργανωτικό ρόλο. Άλλα από αυτά προβάλλονται σκανδαλωδώς από τα ΜΜΕ και άλλα λειτουργούν στο σκοτάδι, μη προκαλώντας τη διαρκή δημοσιότητα. Αυτά είναι οι «οργανωτές» των παρασκηνίων.

Υπάρχουν οι φανεροί και οι ορατοί αμερικανοτσολιάδες και της «πρεσβείας», υπάρχουν, όμως και οι κρυφοί.

Πώς, λοιπόν, να αποκαλυφθούν οι πηγές της βρωμιάς, τα κέντρα της εξαγοράς και της μίζας, οι ποικίλοι σχεδιασμοί των προβοκατόρικων γεγονότων που ζούμε;

Είναι δυνατόν να αποκαλυφθούν οι ρίζες όλων αυτών των πολυεδρικών δικτύων όταν όλο το πολιτικό και δημοσιογραφικό «κύκλωμα» είναι μέρος αυτού του δικτύου;


Είναι ποτέ δυνατόν τα ΜΜΕ να προβάλλουν τα «εγχειρίδια» προβοκάτσιας της CIA, αλλά και τα δικά τους κέντρα και υποκέντρα της αποτρόπαιης κακουργίας τους;


Απλώς κάπου- κάπου τρυπάνε κάποια πυώδη φουσκάλα και καρατομούν κάποια «μισητά» πρόσωπα για να ξεγελάσουν του αφελείς…

ΜΟΝΟ που οι αφελείς, σήμερα, έχουν συρρικνωθεί ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ…


ΦΥΣΙΚΑ κάθε αποκάλυψη είναι πολύ χρήσιμη αρκεί τα μην φετιχοποιείται προσωπικά και να αξιοποιείται για να αναδειχτεί το ΟΛΟΝ της σαπίλας, οι πηγές και τα κέντρα των πολυπλόκαμων δικτύων της.
Τέτοιες πρακτορικές δικτυώσεις υπάρχουν και μέσα στον ιστοχώρο: ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΕΣ πλέον και εδώ…


ΕΥΚΟΛΑ, πλέον αναγνωρίσιμες οι πρακτορικές δικτυώσεις και στο χώρο της Εκκλησίας και σε κάποια θεολογικά ιστολόγια.

Η κατεδάφιση των Ορθόδοξων θεμελίων της ελληνικής κοινωνίας αποτελεί σήμερα για τους πλανητικούς μηχανισμούς και παπισμούς, καθήκον πρώτης προτεραιότητας.


ΕΧΟΥΝ, ως εκ τούτου, πολλαπλασιαστεί οι πράκτορες και οι μαϊμούδες στο χώρο της Εκκλησίας: ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΠΡΟΒΙΕΣ.

Οι πλέον δόλιοι είναι αυτοί που το παίζουν ΥΠΕΡ- ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!!


Πάντα στην ιστορία οι προβοκάτορες ήταν οι πλέον φανατικοί και ΥΣΤΕΡΙΚΟΙ ιεροκήρυκες: είτε θεολογικών ιδεών, είτε πολιτικών ιδεών…


Ο μεγαλύτερος προβοκάτορας της Ρώσικης Επανάστασης ήταν ο πλέον υστερικός υποστηρικτής της: Μαλινόφσκι…

Φαίνεται ότι από αυτό το μέγα προβοκάτορα της ΟΧΡΑΝΑ έχουν πάρει μαθήματα και κάποια (ελάχιστα) «Ορθόδοξα» ιστολόγια…

Ο ρόλος τους «ακτινοβολεί» από μακριά…

Πάντα αφήνουν το γάμο και πάνε για πουρνάρια…


Εδώ ο κόσμος καίγεται, τα πάντα είναι υπό κατεδάφιση, και αυτοί οι υστερικοί ΥΠΕΡ- ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ για άλλα τυρβάζουν: Για την αποκατάσταση ειδώλων…

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ των αγωνιστών ιερωμένων!!!

ΓΙΑ την καρατόμηση ΣΥΝΟΛΙΚΑ της Εκκλησίας και ιδιαίτερα των κεφαλών εκείνων που αγωνίζονται με σθένος και μέσα στους ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ενάντια στον παπισμό και την Νέα Τάξη…


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ του πατέρα ΣΑΡΑΝΤΟ: μόνο αυτό τους απασχολεί…

Εύστοχη η διατύπωση του:
http://listonplace.blogspot.com/2010/06/o_5427.html
[/size]

«ΑΥΤΟΙ είναι ικανοί να καταστρέψουν ένα ολόκληρο δάσος για να σώσουν ένα δέντρο».


ΛΑΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ οι αρουραίοι και οι διατεταγμένες υπηρεσίες τους…

Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ και η ΣΙΩΠΗ μπροστά σε τέτοια κρούσματα προβοκάτσιας είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ…


Πηγή:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4680

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP