Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

«Μακεδονία του Βαρδάρη»: ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!
Πρέπει να το τονίσουμε για μια φορά ακόμα: Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι απλώς υποτελής, συρόμενη από τις «συγχύσεις» της και τις πιέσεις των ισχυρών.
ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΒΙΑΣΤΙΚΑ εκτελεί τις εντολές και τα σχέδια της αυτοκρατορίας που είχε στο συρτάρι της πριν έρθει στην κυβέρνηση.

ΕΚΤΕΛΕΙ, με ωμό κυνισμό τα «συμβόλαια θανάτου» εκείνων που την ανέβασαν στην εξουσία άρον – άρον.

Από την Ιθαγένεια, τον Καλλικράτη, τη δικτατορία του ΔΝΤ μέχρι την παραχώρηση εθνικών ονομάτων, συμβόλων και εθνικών χώρων.

Εκτελεί τις εντολές βιαστικά και νευρικά για να αιφνιδιάσει την ελληνική κοινωνία ΠΡΙΝ προλάβει η λαϊκή οργή να εξεγερθεί…


ΜΟΛΙΣ εκτελέσει το εγκληματικό της έργο θα αποδομηθεί το πολιτικό σκηνικό με οικουμενικά σχήματα (ίσως να γίνει και προβοκατόρικη εκμετάλλευση της λαϊκής οργής), επιχειρώντας έτσι την εκτόνωση της εκρηκτικής κατάστασης και την αναπαλαίωση του πολιτικού χάρτη: ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ…

ΤΩΡΑ ήρθε η σειρά της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!

Διαβάστε το άκρως κατατοπιστικό κείμενο από το «Κλασσικοπερίπτωση»:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/06/blog-post_8279.html


Εθνικό έγκλημα και το «Μακεδονία του Βαρδάρη»Χάρτης της ελληνικής περιοχής που διατρέχει ο Βαρδάριος - Βαρδάρις των Βυζαντινών ή Άξιος - Αξειός - Ναξειός των Αρχαίων ή Αξιός των νεοτέρων Ελλήνων ποταμός

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ Ο ΑΞΙΟΣ (ΒΑΡΔΑΡΗΣ) ΠΟΤΑΜΟΣ


«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ»


Το «νέο» όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο φέρονται δήθεν να προχωρούν παρασκηνιακά Αθήνα και Σκόπια –αν και από την πλευρά Γκρούεφσκι δεν προκύπτει προς το παρόν κάτι τέτοιο.


- αποτελεί άλλη μια απαράδεκτη εθνικά ονομασία για το γειτονικό κρατίδιο, επειδή περιέχει το αδιαπραγμάτευτο ελληνικό όνομα «Μακεδονία», το οποίο εδώ και 3.500 τουλάχιστον χρόνια χαρακτηρίζει αποκλειστικά το δυναμικό Ελληνισμό, Πολιτισμό και Ιστορία, καθώς και τα έφορα εδάφη της Βόρειας Ελλάδος, τα οποία διατρέχει κάθετα ο Αξιός ή Βαρδάριος ποταμός!

ΔΙΠΛΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ

Στη συγκεκριμένη μάλιστα ονομασία «“Μακεδονία” του Βαρδάρη», η Κυβέρνηση προχωρά ασυλλόγιστα και ανεύθυνα σε ΔΙΠΛΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ προς τους Πλαστογράφους και του ΟΝΟΜΑΤΟΣ και του ΕΔΑΦΟΥΣ που διατρέχει ο Βαρδάρης ή Αξιός! Επειδή «“Μακεδονία” του Βαρδάρη» σημαίνει....

ακριβώς το όραμα των Σκοπιανών για «απελευθέρωση» της όλης «Μακεδονίας» που διατρέχει ο Βαρδάρης ποταμός, από τα Σκόπια ως το Θερμαϊκό!«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ»


Επομένως το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Βαρδάρη» σημαίνει κυριολεκτικά «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Αξιού» ποταμού! Πραγματικά «πετυχημένο» όνομα!... Που μόνο κάποιο αληθινά πολύ κοφτερό και πολύ επικίνδυνο ταυτόχρονα μυαλό θα μπορούσε να σκεφτεί!

ΤΟ «ΒΑΡΔΑΡΗΣ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ
«ΩΣ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»


Δηλαδή με την προτεινόμενη ονομασία
όχι μόνο τους δίνεται το ελληνικό ιστορικό όνομα «Μακεδονία», αλλά και ο γεωγραφικός καθορισμός της, που δεν ορίζεται πια ως «Βόρεια ή Άνω» (απαράδεκτη επίσης ονομασία) αλλά ολικά, συνολικά, ως η ΟΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που διατρέχει ο Βαρδάρης ποταμός! Δηλαδή «η Μακεδονία ως κάτω στη Θεσσαλονίκη»!

ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ


Αλλά πέραν όλων των άλλων και μόνο που στην ονομασία των πλαστογράφων επιχειρείται να τοποθετηθεί με «ελληνική» συνυπογραφή και αναγνώριση το ελληνικό όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», αποτελεί ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, καθώς όπως έλεγε πάντοτε ο Ανδρέας Παπανδρέου, το όνομα «Μακεδονία» είναι το όχημα του αλυτρωτισμού! Δηλαδή το κλειδί για κάθε μελλοντική διεκδίκηση του ελληνικού εδάφους! Γι΄ αυτό ακριβώς θεωρείται εθνικό έγκλημα το «κλειδί» αυτό να το δώσουμε μόνοι μας, εμείς οι ίδιοι! Και με τη δική μας υπογραφή, η «Μακεδονία» να μπει σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ και να διαλαλεί διεθνώς και «νομίμως» την ψευτο«μακεδονικότητά» της, ενώ στα ελληνικά σχολικά βιβλία να αναγράφεται ότι «Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”»!..

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/06/blog-post_8279.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP