Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Τα ανδρείκελα της δημοσιογραφίας


Επιστρατεύθηκαν οι «αριστεροί» παίκτες της καθεστωτικής δημοσιογραφίας, τα «αριστερά» άλλοθι των «προοδευτικών» συγκροτημάτων του Τύπου και των καναλιών για να ρίξουν και αυτοί τα βόλια τους εναντίον της ΑΠΟΧΗΣ.
Βλέπετε για τέτοιες δύσκολες στιγμές τους χρειάζεται το καθεστώς…
Εδώ καταρρέει το καθεστωτικό οικοδόμημα του ψεύδους και της απάτης και αυτοί οι «αριστεροί» αντί να αναδείξουν τις υγιείς διεργασίες που συντελούνται μέσα στην ελληνική κοινωνία, δηλαδή το λαϊκό ρεύμα που συνειδητοποιεί αυτή την καθεστωτική ΑΠΑΤΗ και το ΨΕΥΔΟΣ (αυτό αποτυπώνει η ΑΠΟΧΗ), καταδικάζουν ευθέως ή εμμέσως τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού επειδή αρχίζει να ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ την ΑΠΑΤΗ και να απεγκλωβίζεται από το ΨΕΥΔΟΣ.
Κάθονται στα γραφειάκια με τους παχυλούς μισθούς αυτοί οι «αριστεροί» προφήτες-λακέδες και παραδίδουν μαθήματα «δημοκρατίας» στο λεηλατημένο και τσαλαπατημένο λαό γιατί δεν πήγε να ψηφίσει.

Είναι κακουργηματικά προκλητικό: Οι χαρτογιακάδες με την αριστερή λεοντή που πλουτίζουν από τους ληστές-νταβάδες τους, να τα βάζουν με τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού (70% στο δεύτερο γύρο) που βιώνει στο πετσί της, τον εφιάλτη της λεηλασίας της και τα ασύστολα ψεύδη των νταβατζίδικων κομμάτων, την ίδια ώρα που οι χαρτογιακάδες απολαμβάνουν σκανδαλώδη προνόμια.

Και αυτά τα μίσθαρνα όργανα των συγκροτημάτων το παίζουν και «αριστεροί»!!!

Ιδιαίτερα αυτά τα «αριστερά» άλλοθι της «Ελευθεροτυπίας»!!!

Βρε που φτάσαμε. Να φοράει κάποιος γραφιάς «αριστερή» μάσκα ή να φιλοτεχνεί τέτοια και να καρατομεί το αλφάβητο της Αριστερής θεωρίας και πρακτικής των επαναστατικών κινημάτων: Το γκρέμισμα των εκλογικών αυταπατών και των ψευδών του αστικού κοινοβουλευτισμού, τον κρετινισμό του ψηφοδελτίου και της ΑΠΑΤΗΣ της τυπικής αστικής δημοκρατίας…

Κάνουν ότι δεν γνωρίζουν (μπορεί και να μην έχουν ανοίξει ούτε ένα σύγγραμμα των μεγάλων ηγετών του σοσιαλιστικού κινήματος) ΟΤΙ η «δημοκρατία» του ψηφοδελτίου (η έμμεση αστική αντιπροσώπευση) ΑΠΟΤΕΛΕΙ όχι μόνο μεγάλη ΑΠΑΤΗ, αλλά και τη μεγάλη καθεστωτική ΑΓΧΟΝΗ στο λαιμό των λαών.

Κάνουν ότι δεν γνωρίζουν ότι με το ψηφοδέλτιο δεν απελευθερώθηκαν ποτέ οι λαοί. Το αντίθετο: αλυσοδέθηκαν χειροπόδαρα…

ΚΑΝΟΥΝ ότι δεν γνωρίζουν ότι η συμμετοχή της Αριστεράς σε αυτές τις τυπικές αστικές διαδικασίες έχει ένα και μόνο νόημα: Να αναδείξει και να αποδείξει στην πράξη την ΑΠΑΤΗ και το ΨΕΥΔΟΣ της τυπικής δημοκρατίας.


Συμμετέχουμε, έλεγε ο Λένιν στα αστικά κοινοβούλια για να αποκτήσουμε ένα βήμα στο ξεσκέπασμα της ΑΠΑΤΗΣ, και αυτό γιατί ΙΣΤΟΡΙΚΑ το αστικό κοινοβούλιο μπορεί να έχει πεθάνει, αλλά ακόμα δεν έχει πεθάνει ΠΟΛΙΤΙΚΑ, δηλαδή στη συνείδηση των λαϊκών μαζών.

ΣΗΜΕΡΑ που πεθαίνει ο εκλογικός ορνιθώνας (έτσι αποκαλούσε τη Βουλή η Ρόζα) και ΠΟΛΙΤΙΚΑ (στη συνείδηση του λαού) έρχονται οι πολύχρωμοι «αριστεροί» και οι «αριστερές» πόρνες των ΜΜΕ να τον διασώσουν.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ σήμερα να κατακρίνουν τον ελληνικό λαό ΕΠΕΙΔΗ ξεπερνά και ΠΟΛΙΤΙΚΑ την ΑΠΑΤΗ και τις καθεστωτικές ΑΓΧΟΝΕΣ.


Έρχονται σήμερα τα «αριστερά» άλλοθι των καθεστωτικών εφημερίδων και οι «αριστερές» μούμιες των καναλιών να ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ τον ελληνικό λαό στην εκλογική ΑΠΑΤΗ και να τον «συμβουλέψουν» ότι κάνει λάθος που ξεπερνά τις αυταπάτες του και τα εκλογικά του δεσμά.

ΤΕΤΟΙΟΙ «αριστεροί» είναι: «αριστεροί» στην υπηρεσία διάσωσης του καθεστώτος, «αριστεροί» της Δεξιάς.

Τα ουρλιαχτά της δεξιάς κάθε χρώματος και απόχρωσης δεν μπορεί να πείσουν και επιστρατεύονται οι «αριστερές» μεταμφιέσεις: Τα «αριστερά» άλλοθι των ΜΜΕ…

` Το βασικό τους τέχνασμα είναι γνωστό και κοινό σε κάθε αντιπολιτευτική απάτη: Αν πήγαινε ο κόσμος να ψηφίσει θα γκρέμιζε τα ανδρείκελα.

Και θα ανέβαζε τι;

Αυτό δεν μας το εξηγούν ποτέ!!!


Το τέχνασμα του Πικ-πονγκ λοιπόν: Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη, από το ένα ανδρείκελο στο άλλο, στο λιγότερο κακό που μόλις ανέβει στην κυβέρνηση γίνεται το μεγαλύτερο κακό και το πρώην μεγαλύτερο, γίνεται μικρότερο κακό.

Και τα ανδρείκελα των ΜΜΕ χρησιμοποιούν πάντα τη λέξη «ανδρείκελα» για τους άλλους…

Αυτά μας λένε ενορχηστρωμένα τα «αριστερά» άλλοθι…


Αγωνίζονται φιλοτίμως (άξιος ο μισθός τους) για να μαντρώσουν πάλι τους ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ στο «στάβλο» της καθεστωτικής απάτης.

ΕΔΩ έχει συντελεστεί εκλογικό πραξικόπημα της «δημοκρατίας» τους, με το 12% εκλέγονται περιφερειάρχες και δήμαρχοι, και οι «αριστεροί» έχουν καταπιεί τη γλώσσα του και μας λένε φταίει ο λαός που δεν πήγε να ψηφίσει.

Φταίει ο λαός που βλέπει το θέατρο της απάτης και ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ τα κόμματα προτεκτοράτα των μαφιών του χρήματος.

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ


Υ.Γ. Αν έχετε τα κότσια και φυσικά αριστερά επιχειρήματα και αναφορές φιλοξενούμε τις απόψεις σας.
ΟΧΙ τίποτα άλλο, αλλά πρέπει να τελειώνουμε με τους «αριστερούς» της Δεξιάς.
Τη δεξιά την καταλαβαίνουμε.
Αλλεργία μας προκαλεί η «αριστερά» της δεξιάς…


 ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5130

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP