Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Καμίνης- Μπουτάρης: Τα «πιόνια» των «ανεξάρτητων»!!!




Μια σημαντική είδηση πέρασε στα «ψιλά».
Διαβάζουμε στην «Ελευθεροτυπία», Πέμπτη 18 Νοεμβρίου:

«ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ
Ένα γεύμα βγάζει κίνημα «αδεσμεύτων»

Του ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Κίνημα αδέσμευτων δημάρχων»; Μπορεί να το δούμε και αυτό εάν έχει συνέχεια η συνεννόηση που έκαναν χθες Γ. Καμίνης και Γ. Μπουτάρης για συνάντηση στη Θεσσαλονίκη των δημάρχων που εξελέγησαν χωρίς κομματική ταυτότητα.
Οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Αθήνας και Θεσσαλονίκης έφαγαν χθες το μεσημέρι μαζί και συζήτησαν πολλά μετά την επιτυχία τους να εκπορθήσουν τους δύο μεγαλύτερους δήμους -«κάστρα» της Νέας Δημοκρατίας. Το γεγονός ότι πολλοί ήταν οι δήμαρχοι που κατάφεραν να εκλεγούν ως ανεξάρτητοι και να επικρατήσουν έναντι των επισήμων κομματικών υποψηφίων, συζητήθηκε έντονα μετά τις πρόσφατες εκλογές.
Από τη χθεσινή συνάντηση στην Αθήνα, στην οποία συμμετείχε και υψηλόβαθμο στέλεχος δημοσιογραφικού συγκροτήματος, Καμίνης και Μπουτάρης διαπίστωσαν πλήρη ταύτιση απόψεων, ενώ συμφώνησαν να συναντηθούν σύντομα στη Θεσσαλονίκη με άλλους ανεξάρτητους δημάρχους όπως ο Γιάννης Δημαράς (Πάτρα), ο Φίλιππος Φίλιος (Ιωάννινα), ο Πέτρος Αγγελίδης (Σέρρες) κ.ά.».

Βεβαίως η εφημερίδα αποκρύβει, λόγω της αστικής δημοσιογραφικής «δεοντολογίας», το «υψηλόβαθμο στέλεχος δημοσιογραφικού συγκροτήματος»!!!
Και όμως εδώ βρίσκεται το ζουμί: Η τεράστια σημειολογική αξία της είδησης!!!

Το ψάξαμε και όλες οι πληροφορίες μας κατέληξαν στο ίδιο πρόσωπο: ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ, διευθυντής της «Καθημερινής»!!!

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι τα επίλεκτα «βαποράκια» της «πολιτικής ηρωίνης» των διεθνών και εγχώριων «νταβάδων» δεν αρκούνται στη «μεταφορά», αλλά παρεμβαίνουν ΕΥΘΕΩΣ στα πολιτικά δρώμενα…

Το «κίνημα» των «ανεξάρτητων» και «αδεσμεύτων» είναι μία από τις κεντρικές συνιστώσες των επιδιώξεων του καθεστώτος και των μηχανισμών του (ντόπιων και ξένων).

Αυτά τα κέντρα εξουσίας ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ και ΟΡΓΝΩΝΟΥΝ αυτό το «Κίνημα»: «κίνημα» και αυτό, όπως το κόμμα της Ντόρας και όπως αυτά που θα προκύψουν, λίαν ΣΥΝΤΟΜΩΣ, με «σούπες» «αριστερών» γεύσεων…

Αυτά τα κέντρα (πολύ γνωστά!!!), με τα πολύχρωμα «βαποράκια» τους, μοχθούν νυχθημερόν να «εκκολάψουν» νέους Μητσοτάκηδες με «αντιδεξιές» ετικέτες.

Η Συνταγή των «ανεξάρτητων» και των «αδέσμευτων», των «αρίστων» και CIA, είναι σήμερα η κυρίαρχη, της μόδας.

Μέσα από αυτές τις συνταγές θα «ξεπεταχθούν» τα νέα «φυντάνια» των ανδρείκελων και των δωσίλογων.

Ο Καμίνης και ο Μπουτάρης είναι τα «νέα πιόνια» που μπαίνουν στη νεοταξική σκακιέρα. Ολίγον γραφικά (ιδιαίτερα ο Μπουτάρης), αλλά στο «ολότελα καλή και η Παναγιώτενα»!

Εξάλλου για τα «συμβόλαια θανάτου» που έχουν επιλεγεί από τους μηχανισμούς εξουσίας είναι πολύ καλά.

Καλύτερος είναι ο αστείος ΓΑΠ;

ΒΕΒΑΙΩΣ, θα γεννηθούν και άλλα «πιόνια» πιο σοβαρά. Βρισκόμαστε στο στάδιο της ΕΚΚΟΛΑΨΗΣ…

Έτσι θα έχουμε μια πολυμορφία και πλούσια πολυχρωμία «πιονιών»: Από Ντόρες, Καρατζαφέρηδες, Κουβέληδες, «ανεξάρτητους», «αρίστους», «αριστερά κινήματα» προσωπικοτήτων και δεν συμμαζεύεται…

Ζούμε τον εφιάλτη της νεοταξικής θηριωδίας με μια πολυχρωμία «φέρετρών» μας. Κάτι είναι και αυτό. Σπάει τη μονοτονία του θανάτου μας…


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5145

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP