Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η σιδερένια φτέρνα της σχεδιασμένης μουσουλμανικής κατοχής



Η κατάληψη των Προπυλαίων από τους Μουσουλμάνους και η δημόσια προσευχή τους είναι μια πράξη σχεδιασμένη και οργανωμένη από τα κρατικά και παρακρατικά κέντρα εξουσίας.
Κυβέρνηση, κράτος, κόμματα και ΜΜΕ είναι μέσα στο παιχνίδι. Γι αυτό αυτή η σκανδαλώδης και αυθάδης μουσουλμανική πρόκληση δεν «ενόχλησε» κανένα παίκτη του κατεστημένου, παρασιωπήθηκε ή πέρασε στα «ψιλά».
Όταν οι εργαζόμενοι στο Μουσείο της Ακρόπολης διαμαρτυρήθηκαν για τους απλήρωτους μισθούς τους (πολλών μηνών), τους έστειλαν τα Ματ τα οποία βομβάρδισαν την Ακρόπολη με χημικά και μετά συκοφάντησαν τους εργαζόμενους ότι «εξευτελίζουν» τα «ιερά και τα όσια» της Ελλάδας στο εξωτερικό!!!
Τα Προπύλαια ένα από τα πνευματικά σύμβολα του ελληνικού Πολιτισμού έχει μετατραπεί σε μουσουλμανικό, καθημερινό παζάρι και ουδείς ενοχλείται. Εδώ δεν υπάρχει δυσφήμιση!!!
Ο ιστορικός χώρος του ελληνικού Πανεπιστημίου καταλήφθηκε από τους Μουσουλμάνους για την προσευχή τους και το αυτί κανενός δεν ίδρωσε…
Θυμάστε αλήθεια το τι είχε γίνει την εποχή που θέλανε να καταργήσουν το Ορθόδοξο θρήσκευμα από τις ταυτότητες, τότε που ο μακαριστός Χριστόδουλος είχε κάνει αυτή την ελληνική συγκέντρωση, ανεπανάληπτη σε αυθόρμητη μαζικότητα;


ΣΥΣΣΩΜΟ το καθεστώς, τα κόμματά του, τα ΜΜΕ και οι υστερικοί φωταδιστές ούρλιαζαν, σαν λυσσασμένες ύαινες, επί μέρες εναντίον αυτής της πρωτοβουλίας, συκοφαντώντας ασύστολα τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και βάπτιζαν το αγωνιστικό πάθος του σε «σκοταδισμό» και «Μεσαίωνα».

Εδώ οι λαθρομετανάστες Μουσουλμάνοι καταλύουν τα πάντα, προκαλούν και αυθαδιάζουν εναντίον της Ελληνικής Ορθόδοξης ιστορίας, καταλαμβάνουν το χώρο των Προπυλαίων δίχως να ενοχλείται κανείς και δίχως να μιλάει κανείς από όλους αυτούς τους διατεταγμένους «φωταδιστές» που βλέπουν πάντα το «σκοταδισμό» της Ορθόδοξης Εκκλησίας και τον ανύπαρκτο «ρατσισμό» των Ελλήνων…


Μόνο οι ολοκληρωτικά ηλίθιοι ή τα τσιράκια του καθεστώτος είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν ότι οι στρατιές των Μουσουλμάνων και η προκλητική τους στάση είναι σχεδιασμένες και οργανωμένες από τα κρατικά και παρακρατικά κέντρα εξουσίας.

Με τη ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΟΛΩΝ των κομμάτων και κυρίως των ΜΜΕ και των ιδεολογικών μπράβων τους: Το ιερατείο των φωταδιστών.

Σημείωση: Το νεοταξικό, φωταδιστικό δίκτυο δεν περιορίζεται μόνο στην κυβέρνηση των ανδρεικέλων η οποία εκτελεί τα «συμβόλαια θανάτου», ούτε στις γραφικές φιγούρες τύπου Καμίνη και κυρίως Μπουτάρη.

Το δίκτυο απλώνεται και έχει ισχυρούς θύλακες στο σύνολο του πολιτικού τοπίου: Ιδεολογική εμπροσθοφυλακή είναι η «αριστερά» σε όλες τις αποχρώσεις της.

Αλλά και η παραδοσιακή δεξιά είναι υποταγμένη πλήρως στο νεοταξικό φωταδιστικό δίκτυο. Απλώς εδώ τα πράγματα είναι πιο ντροπαλά και με άλλες μασκαράτες πολλών αποχρώσεων: Από τα ανοικτά «χρώματα» της Ντόρας, της Γιαννάκου, Παυλόπουλου, Σπηλιωτόπουλου, Κακλαμάνη και CIA μέχρι τα «υπερπατριωτικά» χρώματα τύπου Καρατζαφέρη, Ψωμιάδη, Άνθιμου και CIA…

Αλήθεια ο Σαμαράς μίλησε ποτέ ΑΝΟΙΚΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ πάνω σε αυτά τα ζητήματα, πάνω στα ύψιστα ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ;


Ανακοινωσούλες άνευρες στην καλύτερη περίπτωση. Ο κανόνας είναι η ΣΙΩΠΗ και η ΑΠΟΔΟΧΗ.

Ακόμα και τώρα με τα σαρωτικά ποσοστά ΑΠΟΧΗΣ κάνει κηρύγματα ηθικής στους «εκτελεστές» της Ελλάδας, λέγοντάς τους, ότι «πρέπει να αλλάξουν πολιτική»!!!

«Να αλλάξουν», ΟΧΙ να φύγουν.

ΟΥΤΕ καν διεκδικεί την κυβερνητική εξουσία, απλώς ζητά να αλλάξει «πολιτική» η κυβέρνηση. Και μετά νομίζουν οι αφελείς νεοδημοκράτες ότι φταίει ο λαός που τους έγραψε και αυτούς.


Στο ίδιο παιχνίδι παίζουν όλοι. Ένα παιχνίδι στο τερέν της Νέας Τάξης, σικέ παιχνίδι, με σχεδιαστές, οργανωτές και διαιτητές τα όργανα των μαφιών του χρήματος.

Η συνταγή είναι παλιά και γνωστή: Ο καλός και ο κακός μπάτσος, ο γραφικός-κακός εθνομηδενιστής (Μπουτάρης και CIA) και ο γραφικός «καλός υπερπατριώτης» που είναι ο άλλος παίκτης στην ίδια σκακιέρα…

Ανάμεσα στα δύο αυτά άκρα του ίδιου τραπεζιού υπάρχει όλο το άλλο πλήθος…

ΟΛΟΙ γνωρίζουν το εφιαλτικό παιχνίδι σε βάρος της χώρας μας που παίζεται με τις στρατιές των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι η κατακλυσμιαία εισαγωγή των λαθρομεταναστών είναι οργανωμένη και σχεδιασμένη.

ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι τα εξαθλιωμένα αυτά στίφη συσσωρεύουν τεράστια αποθέματα φανατισμού, αγριότητας και μίσους.

ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι αυτή η φρενοβλαβής αγριότητα οργανώνεται από το κράτος και το παρακράτος των διεθνών μυστικών υπηρεσιών, σε φασιστικό «κίνημα», προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ΠΟΛΙΤΙΚΑ για την ισοπέδωση της χώρας μας.


ΟΛΟΙ γνωρίζουν και δεν μιλούν.

Αντίθετα υποδαυλίζουν τη Μουσουλμανική φρίκη…


Θυμηθείτε το προβοκατόρικο επεισόδιο με το Κοράνι: βοερές ιαχές από όλο το καθεστώς και αλαλαγμοί για το …σχισμένο Κοράνι!!!!

Θυμηθείτε τους άγριους βανδαλισμούς και τη φασιστική βαρβαρότητα που εκδηλώνονται συστηματικά εναντίον των ιστορικών μας συμβόλων και ιδιαίτερα εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μιλά εδώ για σκοταδισμούς κ.λπ…

Είναι τόσο καθαρά τα πράγματα που μόνο οι τυφλοί δεν τα βλέπουν.


Επιχειρείται το τελικό κτύπημα εναντίον της χώρας μας με πολιορκητικό κλοιό την ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ και ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ μουσουλμανική αγριότητα και αυθάδεια…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5129

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP