Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Επικήδειος λόγος.


 ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ


Το τι έχω ακούσει για εμάς τους απέχοντες δε λέγεται. Απίστευτοι αφορισμοί και μπινελίκια από τους μειοψηφήσαντες. Πολύ δημοκρατική στάση. Σας βγάζω το καπέλο. Μας αποκαλέσατε ηλίθιους, βλάκες, ανεγκέφαλους, καφενεία, καναπεδάτους, ανόητους, γελοίους, άχρηστους, και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας.
Επίσης άκουσα ότι έχασα το δικαίωμα της γνώμης και της άποψης, επειδή δεν πήγα να ψηφίσω την ''Δημοκρατία" σας, την οποία μάλιστα μερικοί ανιστόρητοι τολμούν να συγκρίνουν με την Δημοκρατία της αρχαίας Αθήνας.

Για σταθείτε ρε μάγκες, για κουλάρετε ρε τρισμέγιστοι πολιτικάντηδες. Για ποια Δημοκρατία μιλάτε; Πόσο μικρονοϊκοί είστε όταν μπερδεύετε τη δημοκρατία της αρχαίας Αθήνας με τη σημερινή ''τραβεστί'' δημοκρατία, και όταν αποκαλείτε ηλίθιους καναπεδάτους και αδιάφορους αυτούς που απείχαν (δηλαδή την πλειοψηφία).

Καιρός λοιπόν να μάθετε δυο πραγματάκια που η κομματική στρούγκα σας έκανε να ξεχάσετε. Δώστε λοιπόν βάση και ακούστε προσεκτικά. Το σημερινό μας πολίτευμα είναι προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία (republic και όχι democracy ) η οποία προέρχεται από το σύστημα Γουεστμίνστερ. Γι αυτούς που δεν το γνωρίζουν τους ενημερώνω ότι το σύστημα Γουεστμίνστερ είναι ένα δημοκρατικό(;Wink κοινοβουλευτικό σύστημα διακυβέρνησης που διαμορφώθηκε από το Βρετανικό σύστημα, όπως λειτουργεί αυτό στο παλάτι του Γουεστμίνστερ, την έδρα δηλαδή του Κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μιλάμε δηλαδή για μια δημοκρατία πόρνη και ένα σάπιο ξενόφερτο πολιτικό σύστημα που εξυπηρετεί τους σκοπούς της ολιγαρχίας. Δεν είναι τυχαίο ότι εφευρέθηκε από κρετίνους Άγγλους με μόνο στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων και των επιδιώξεων του παλατιού και της αυλής του.

Αυτή τη ''Δημοκρατία'' ψηφίσατε. Απ΄ αυτή τη ''Δημοκρατία'' απείχα. Αν θέλετε λύσεις για να χτυπήσετε το σύστημα ψάξτε να τις βρείτε στους αγώνες και στους δρόμους και όχι στις κάλπες του Καλλικράτη, που μόνο στόχο έχει την κατάτμηση της Ελλάδας και το χωρισμό της σε προτεκτοράτα των ισχυρών του χρήματος. Ψάξτε να τη βρείτε στις αυθόρμητες λαϊκές εξεγέρσεις και όχι στις κατευθυνόμενες πορείες των εργατοχαφιέδων.

Η ''Δημοκρατία'' σας βρώμισε πλέον. Σάπισε. Και αν δεν την αλλάξετε, σύντομα θα σας αλλάξουμε τα πρέκια. Εμείς οι απέχοντες. Αυθόρμητα, αβίαστα, και αβασάνιστα, χωρίς τις κομματικές ταμπέλες που χρόνια τώρα μας αναγκάζετε να φοράμε σαν τροκάνια στο λαιμό υπάκουων προβάτων.

Είναι ο επικήδειος λόγος της δημοκρατίας σας, γραμμένος από ένα φτωχό και ασήμαντο βιοπαλαιστή που ενίοτε αλλάζει πρέκια σε δημοσιογραφικές πόρνες, καθεστωτικούς νταβάδες, αυτιστικούς αρχηγούς κομμάτων, και αδέσποτων κομματόσκυλων. Το θέμα της συμμετοχής στο εκλογικό πανηγυράκι έκλεισε οριστικά για εμένα. Εις τόπον χλοερόν, εις τόπον αναπαύσεως και αναψύξεως. Αμάν Αμήν.


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5103
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP