Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Κλαυθμυρισμοί, οδυρμοί και αναθέματα κατά της αποχής



Είναι να γελά κανείς με τους πολιτικούς σαλτιμπάγκους του καθεστώτος, τα πολύχρωμα κομματικά και δημοσιογραφικά επιτελεία, καθώς και με τους ποικίλους κολαούζους και νεροκουβαλητές τους: Σύσσωμοι όλοι και ενορχηστρωμένα θρηνούν για την ΑΠΟΧΗ και εκτοξεύουν κατάρες εναντίον της.
Και μόνο αυτή η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΟΜΟΦΩΝΙΑ εναντίον της αποχής αποδεικνύει περίτρανα ότι το «όπλο» της ΑΠΟΧΗΣ το τρέμουν.
Και είναι ΛΟΓΙΚΟ να το τρέμουν: γιατί όταν η ΑΠΟΧΗ γίνεται πολιτικό ρεύμα ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ κάθετα το καθεστώς, τα κόμματα και τις νόθες δημοκρατικές διαδικασίες, ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ τον ΑΜΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ των λαϊκών στρωμάτων από την ΑΠΑΤΗ του ψηφοδελτίου, απάτη τόσο καλά δουλεμένη από το καθεστώς εδώ και πάνω από ένα αιώνα…


ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ, λοιπόν οι πάντες, από τους «νταβάδες» και τις πόρνες τους, τα κόμματα και τους παπαγάλους τους, τους πολιτικάντηδες απατεώνες κάθε κοπής και χρώματος, ΜΕΧΡΙ τις «ακροδεξιές» και «αριστερίστικες» ποικιλίες (κολαούζοι που ζητούν μια θέση στο καθεστώς) ΕΝΑΝΤΙΟΝ της αποχής.

Βγήκε κάθε εκλογικός κρετίνος και κοινοβουλευτικός αριβίστας να βρίσει τον ελληνικό λαό για το «θράσος» του να μην ψηφίσει. Μιλούν όλοι αυτοί για «λαϊκή κυριαρχία» και «δημοκρατία» ΚΑΙ ΟΧΙ μόνο αρνούνται τις επιλογές, του μισού και άνω, πληθυσμού της χώρας, αλλά και τον βρίζουν!!!

Βγήκαν τα καθεστωτικά παράσιτα, κάθε είδους και χρώματος, να πουν στον ελληνικό λαό ότι η ΑΠΟΧΗ του «δεν λέει τίποτα»!!!

Δηλαδή το φτύσιμο του ελληνικού λαού στο καθεστώς, τα κόμματα και στην κοροϊδία των πολιτικών παρασίτων δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, δεν λέει τίποτα!!!


Βγήκε και η Σοφία Βούλτεψη, η γαλουχημένη μέσα στους σωλήνες του μητσοτακισμού να παραδώσει μαθήματα στον ελληνικό λαό και να του πει ότι η ΑΠΟΧΗ δεν λέει τίποτα.

Βεβαίως αντιλαμβανόμαστε τις «αγωνίες» και τις «κατάρες» της κυρίας. Με τέτοια ΑΠΟΧΗ δεν πρόκειται να ξαναδεί κοινοβουλευτικό θώκο στον αιώνα των άπαντα. Ιδιαίτερα στο νέο κόμμα της Ντόρας!!!

Τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι πιο σεμνή μια τόσο «διάσημη» υπάλληλος της καθεστωτικής δημοσιογραφίας και της μητσοτακικής δεξιάς…


Το γιατί όμως ουρλιάζουν εναντίον της ΑΠΟΧΗΣ οι σειρήνες των «νταβάδων», της κυβέρνησης, των κομμάτων και αποκομμάτων γίνεται ΑΜΕΣΩΣ αντιληπτό αν δούμε την καταρράκωσή τους από την αποχή.

Μπορεί ΟΛΟΙ να λένε μπούρδες και να μηχανεύονται ποικίλα τεχνάσματα για να εμφανίσουν το μαύρο άσπρο, αλλά η πραγματικότητα είναι καταλυτική, μια πραγματικότητα που έχει καταγράψει ανεξίτηλα τη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ της κοινωνίας και τις ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ του λαού.


Μπορεί με τις αλχημείες τους να εξαπατούν τους «οπαδούς», αλλά τον ελληνικό λαό δεν μπορεί να τον εξαπατήσουν.

Και αυτό καταγράφηκε καθαρά στα εκλογικά αποτελέσματα:


α). Κυβερνητικό κόμμα: Υπέστη θανάσιμο πλήγμα. Πήρε 1.186.000 ψήφους λιγότερους από τις εθνικές εκλογές.

Αν αυτό το θανάσιμο πλήγμα το αποκαλούν τα ανδρείκελα αποδοχή της πολιτικής τους, αυτό ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ακόμα περισσότερο τον ελληνικό λαό…

β). μεγάλη κατακεφαλιά και εναντίον της Ν.Δ.: 600.000 λιγότεροι ψήφοι από τις εθνικές εκλογές.

Με μια κυβέρνηση δωσίλογων και ανδρείκελων η Ν.Δ. απώλεσε 600. 000 ψήφους!!!

Για νίκη μας μιλάει και η Ν.Δ. επειδή έχασε λιγότερος ψήφους από την κυβέρνηση!!!


γ). Οι κούφιες θριαμβολογίες του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ πήρε σχεδόν τους ίδιος σχεδόν ψήφους, με τις εθνικές εκλογές και θριαμβολογεί επειδή δεν έχασε ψηφοφόρους, γεγονός που θα του έριχνε τα πλασματικά του ποσοστά.

Το ΚΚΕ εμφανίζεται με μεγάλα ποσοστά ακριβώς γιατί κράτησε τις ψήφους που είχε και αυτό σε σύγκριση με την τραγωδία των άλλων φούσκωσε τα ποσοστά.

ΟΤΑΝ όμως τα κυβερνητικά κόμματα καταρρέουν, όπως και οι δορυφόροι τους ΚΑΙ το ΚΚΕ, λόγω του ό,τι είναι «συμπαγές», κρατάει τις ισχνές εκλογικές του δυνάμεις, ΑΥΤΟ, για ένα αριστερό κόμμα, με δεδομένες τις εκρηκτικές καταστάσεις της λαϊκής ΟΡΓΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΗΤΤΑ γιατί δείχνει ότι το ΚΚΕ είναι ένα νεκρό κόμμα που δεν έχει καμία αξιοπιστία στον ελληνικό λαό. Αν είχε και ελάχιστη η ΑΠΟΧΗ θα κατευθυνόταν προς το ΚΚΕ, θα είχαμε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ όχι της ΑΠΟΧΗΣ, αλλά του ΚΚΕ…

Αυτά για να μην παραμυθιαζόμαστε…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5103

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP