Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

«Σατιρικές» χυδαιότητες κατά της Ορθοδοξίας



Τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα τα κανάλια αποτελούν τη χοάνη πολτοποίησης της Ιστορίας, του Πολιτισμού, των Ιδεών, των Αξιών και εθνικών συμβόλων, των Ανθρώπων…
Το τηλεοπτικό εμπορικό θέαμα έχει ισοπεδώσει τα πάντα. Δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο, ούτε Ιερό ούτε Όσιο.
ΟΛΑ πλέον τα υποτάσσει στους νόμους της αχαλίνωτης αγοράς, του κιτς, της παραποίησης και του εξευτελισμού των πάντων.
Ωστόσο, έξω από αυτή την αχαλίνωτη και θηριωδώς καταστροφική χυδαιότητα της αγοράς, υπάρχει και μια άλλη φρικώδης διαστροφή ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ: Η συνειδητή επιλογή κατεδάφισης των ιστορικών και εθνικών συμβόλων ταυτότητας και μνήμης, συνακόλουθα και της Ορθοδοξίας η οποία αποτελεί συστατικό στοιχείο της εθνικής μας ταυτότητας και μνήμης.

Η Ορθοδοξία αποτελεί σήμερα τον πιο γρανιτένιο ιστό εθνικής μνήμης και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στη νεοταξική ισοπέδωση.


ΓΙ ΑΥΤΟ έχει μπει στο στόχαστρο των υπερεθνικών ελίτ εξουσίας. Κτυπιέται με λύσσα πολυεδρικά και πολύχρωμα, εντός της Εκκλησίας και εκτός, εκ των ΕΣΩ και των ΕΞΩ…

Τα ΜΜΕ ιδιαίτερα το τηλεοπτικό θέαμα αποτελούν το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ πολιορκητικό κλοιό κατά του κάστρου της Ορθοδοξίας.

ΕΧΕΙ αρχίσει, εδώ και πολλά χρόνια, μια ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ επιχείρηση κατασυκοφάντησης της Ορθοδοξίας, εξευτελισμού και γελοιοποίησης των Ορθόδοξων συμβόλων.

Τα ΜΜΕ, ως η αιχμή της καθεστωτικής προπαγάνδας προωθούν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την κατεδάφιση των συλλογικών μορφών της ιστορικής μνήμης και εθνικής μας ταυτότητας.

Η Ορθοδοξία βρίσκεται στο επίκεντρο της επίθεσης αυτής της φαιάς προπαγανδιστικής μηχανής των ΜΜΕ.

Κάθε τηλεοπτική υπερπαραγωγή είναι εξ ορισμού το άκρον άωτον της αγοραίας χυδαιότητας και της νεοταξικής προπαγάνδας.

Μέρα με την ημέρα αυτές οι επιθέσεις γίνονται και πιο λυσσώδεις και συστηματικές.


Τα κανάλια των «Νταβάδων» κλιμακώνουν αυτές τις επιθέσεις εναντίον των Ορθόδοξων συμβόλων.

Ο Αντέννα ήδη κατάργησε το σταυρό από την ελληνική σημαία!!!

ΤΩΡΑ έρχεται το Μέγκα να προχωρήσει τη βρώμικη επίθεση εναντίον της Ορθοδοξίας με ένα εκτρωματικό και εμετικό σήριαλ κινούμενων σχεδίων το οποίο διακωμωδεί το Ορθόδοξο φρόνημα, εξευτελίζει και ισοπεδώνει τα πάντα.



Μια σειρά κινούμενων σχεδίων, τηλεοπτικής χυδαίας σάτιρας: Χοάνη πολτοποίησης των πάντων και ιδιαίτερα εξευτελισμού της Ορθοδοξίας με κόπρανα τα οποία επενδύουν με τις γνωστές νοσηρές μορφές της τηλεοπτικής σάτιρας.

Τέτοια είναι και αυτή η υπερπαραγωγή των κινούμενων σχεδίων: Ο Χριστός πάνω στο σταυρό ομιλεί σαν ηθοποιός με φιγούρες της αρχαιότητας.


Και μόνο αυτή η εικόνα είναι βάναυση και προσβλητική διαστρέβλωση της Ιστορίας και φρενοβλαβής βλασφημία και εναντίον της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας και της Ορθοδοξίας.

Δεν είναι μόνο που ταυτίζονται και γίνονται αχταρμάς δύο διαφορετικές ιστορικές περίοδοι, δεν είναι μόνο που καταργείται η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ της συνέχειας του ιστορικού γίγνεσθαι, αλλά ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙΤΑΙ και η ελληνική αρχαιότητα (Ιστορία) και ο Χριστιανισμός. Κυρίως ο Χριστιανισμός.

Όλα επενδύονται με τις φόρμες και τις «αξίες» των αγοραίων συμβόλων της καπιταλιστικής σήψης και παρακμής. Με τις «αξίες» των ΔΙΑΣΤΡΟΦΩΝ του τηλεοπτικού θεάματος και της νεοταξικής ΜΟΧΘΗΡΙΑΣ που θέλει να κατακρεουργήσει τα πάντα, όλες τις κατακτήσεις και τις συλλογικές μνήμες του Ανθρώπου.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΟΧΗΣ ΜΑΣ…


Διαβάστε και εδώ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP