Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Αμηχανία και πανικός στους μπράβους των «νταβάδων» και των κομμάτων



Ο θίασος της Τρέμη στο mega αποτυπώνει πιο κραυγαλέα και μοχθηρά την «εμπροσθοφυλαλή» των «νταβάδων» και την καθεστωτική φιλοσοφία.
Πριν ακόμα αναγγελθούν τα εκλογικά αποτελέσματα «ζωγραφίζουν» τον τρόμο τους από την ΑΠΟΧΗ.
Γνωρίζουν ότι η ΑΠΟΧΗ έχει σαρώσει και παραληρούν αμήχανα, προσπαθώντας εναγωνίως να βρουν φτηνές και γελοίες δικαιολογίες.
ΟΤΑΝ ο Νικολακόπουλος (ο γνωστός αναλυτής του καναλιού) είπε ότι στην πραγματικότητα μόνο το 40% προσήλθε στις κάλπες οι πάντες ψελλίζανε αμήχανα.
Ο Πρετεντέρης ήταν ο μόνος που ψέλλισε ότι η ΑΠΟΧΗ αποτελεί πολιτικό μήνυμα, ιδιαίτερα μετά από τα τόσα εκβιαστικά διλήμματα που ετέθησαν στο εκλογικό σώμα.
Ο πρώην «αριστερός» Τσίμας ήταν ο πλέον αξιοθρήνητος. Τόσο λακές του κατεστημένου που σου προκαλεί αναγούλα.

Είπε λοιπόν η γλοιωδέστατη αυτή πόρνη των ΜΜΕ: «Η Αποχή δεν αποτελεί κανένα πολιτικό μήνυμα, απλώς ο κόσμος δεν κατάλαβε το χαρακτήρα αυτών των εκλογών μεταξύ μνημονικών και αντιμνημονικών»!!!

Πάνω από 50% γυρίσανε την πλάτη στις εκλογές και στα κόμματα και το φερέφωνο, Τσίμας, μας είπε ότι αυτό το γεγονός δεν είναι πολιτικό μήνυμα, αλλά είναι ο λαός βλάκας ο οποίος δεν κατάλαβε το χαρακτήρα των εκλογών!!!


Έξυπνος είναι ο Τσίμας, το ακριβοπληρωμένο παράσιτο των «νταβάδων»!!!


Δεν θα αναφερθούμε σε όλες τις αρλούμπες που αμήχανα ξεστόμιζαν όλοι, ούτε σε αυτές που θα ακουστούν, υστερικά, όλο το βράδυ και τις επόμενες ημέρες.

Θα περιοριστούμε στον κομματικό μπράβο του ΚΚΕ, την Κανέλλη.



Ο μπράβος αυτός του ΚΚΕ όχι μόνο δεν διαφώνησε με τις γελοιότητες των άλλων (σιωπηρά τις αποδέχτηκε), αλλά προσπάθησε με τα γνωστά ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα που χαρακτηρίζουν αυτή την «υστερική κομμουνίστρια» να υποβαθμίσει ακόμα περισσότερο το ζήτημα της αποχής λέγοντας: «Και στις εκλογές του 2006 στην Αθήνα ήταν μεγάλη η αποχή»!!!

Αντέταξε την Αθήνα στη ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ που σάρωσε την Ελλάδα και ιδιαίτερα το ΣΥΝΟΛΟ του νομού Αττικής.

Η Αποχή «πέταξε», στο ΣΥΝΟΛΟ της Αττικής, από 13% σε πάνω από 50% και η Κανέλλη προσπαθούσε να πιαστεί από την αποχή του δήμου της Αθήνας!!!

Τέτοιες πανικόβλητες ταχυδακτυλουργίες από την Κανέλλη, ταχυδακτυλουργίες που ανάγκασαν το Νικολακόπουλο να αποκαταστήσει τα πράγματα και να εξαναγκάσει την Κανέλλη να καταπιεί τη γλώσσα της…

ΣΕ ένα άλλο κανάλι ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ τόνισε με στόμφο: «Δεν μας ενδιαφέρει η αποχή, ούτε την εξετάζουμε. Μας ενδιαφέρει αυτό που λέγαμε και προεκλογικά: Τα μέτρα που θα παρθούν εναντίον του ελληνικού λαού»

Κόπτεται για το λαό δήθεν το ΚΚΕ, αλλά το ότι πάνω από τους μισούς Έλληνες δεν πήγαν να ψηφίσουν ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!

Αυτή την πλάκα του γραμμοφώνου θα τραγουδούν για να ΕΠΙΚΑΛΥΨΟΥΝ το φτύσιμο που τους δίνει ο ελληνικός λαός…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP